Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Vasárnap leszek, addig a nagyimnál ünnepelek<#wave>#wave>
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
De jó de jó nekem is van kettõ<#worship>#worship><#circling>#circling>
Jó szedjétek le Dannyról és azt is adjátok nekem <#vigyor1>#vigyor1>
Valaki még?<#ravasz1>#ravasz1>
sõt én kettõt is egybõ!!!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kaptam egy csillagot a jézuskától mert jó voltam egész évben<#bee1>#bee1>
Szerencsére a jézuska éjszaka alszik<#wink>#wink><#pias>#pias>
Lanpartit szervezünk 27.-tõl 29.ig Budapesttõl 30 km-re.
Bõvebb információ:
http://kolibri.webfabrik.hu/lan/lanparty.htm
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Láttatok ti már ilyen bant?
A srác valami dúrva dolgot követhetett el valami EAUKn, hogy globalt kapott 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aki nem ismeri, annak tudom ajánlani még a Day of Defeat-et is egy kis "táplálék kiegészítésre"<#kacsint>#kacsint>. Ez is Steamen megy, HL1 serial kell hozzá. (A Steamen a Browse games-nél, a Register a Product I already own" gombbal lehet a hl1 részt aktiválni, és pl a dod.hu-ról lehet letölteni a dod Steam install-t.) Hamarosan jön belõle a hl2-es verzsön is. Nekem ez a kedventz 2vh lövöldözõsöm.
/OFF
A netkódját meg bármelyik játék megirigyelhetné, itt tényleg "oda van lõve" 😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Source jó, botok is viszonylag, de online lenne jó, LAN-ban állat volt
HL2 szépek, de bughalmaz, patcheltem mindennel, de baszott jó lenni, ráhagytam és letöröltem, fos
Most meg épp egyiket se, de valamelyiket kéne, és most CoD-hoz van kedvem 😊