Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kész örömhír... 😊 mien klán ez ? meiknek legyek a nagy FANja ? <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de most épp egy alapmap megy, tehát nem kell semmi mast feltenni..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyszer nekiálltam keresni, órákat töltöttem vele, szerverre fel, szerverrõl le, 1-2 lengyelt találtam, 1 olaszt, 1 svájcit, a cseh Mistral volt még, de azt ebaszták a "csak belsõ nézet" hülyeségükkel, meg 1 vagy 2 magyar .
meg nem tudok oroszul <#idiota>#idiota>
amúgy nézz körül az orosz szervereken az all seeing eyeban, azok általában tört szerverek...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szervert nemtok, most nincs fenn a BF :|
Nekem mondjuk lehet nagy a szám, csak egy rokon családot látogatok karácsonykor..<#crazya>#crazya>
És õket is szívesen.<#wink>#wink>
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
NEM KELL ELMENNI ROKONOKHOZ!
Én sem megyek sehova ,csak pihizek és nyomom magamba a beiglit meg a zserbót<#finom>#finom>
www.czekoart.hu
Valamint bldog karácsonyt!
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kivánok.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Kellemes a lábvíz vagy egy meleg fürdõ egy hideg téli napon, de a szeretet ünnepét és Jézus Krisztus születésének napját ne degradáljuk le egy lábfürdõhöz.
Ezúton kívánok mindenkinek békés, boldog, áldott karácsonyi ünnepeket.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Szépen össze volt csomagolva 4 cd-n.<#eljen>#eljen>
Boldodog karit mindenkinek!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Igen... BF42 forever. <#vigyor>#vigyor>
És Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek, hozzon a jézuska eredeti game-t a fa alá még most is mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni eme méltán sikeres játékot velünk. <#wave>#wave>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-