Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
pls csináljátok meg a servereteket !!! <#rolleyes>

joebacsi
jah, de ez az egy ami tört, legalábbis tudomásom szerint...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PResident Evil
áz ! 😄DDD

csak nagyon pinges, alias nem tudok jáccani 😄DD

nincs vmi jobb szerver ami crackelt ? 😄

megkellene 2 parancs...

1. fps parancs
2. van a mouse2re zoom beállítva.... azt kéne beállítani hogyakkor zoomoljon ha nyomom... csk akkor... mert így kattintani kell 2x... és addig meghalok 😄

ez az a full skilles szerver? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

joebacsi
siker?
---

---
siker!
velkám 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

chat! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

PResident Evil
reménykedjünk 😄

Tuvok
Na, akkor majd idõvel kivág, mint macskát szarni, csak figyelj 😊

PResident Evil
nem frissített ez semmit 😄 az elején nem indult el, mert be se kapcsoltam <#idiota>

Tuvok
Ami késik nem múlik 😛

Jó esetben felfrissítette magát, de én abban nem hiszek, nekem még SOHA nem tudta megcsinálni ...

PResident Evil
EHH geciek, megy a játék és nem basz ki 😊

de nem updateltem a PB-t és megy 😄

Tuvok
ja, legyen nekik, mondjuk dugjunk csillagszórót a seggükbe, és csorgassunk forró viaszt a farkukra !

joebacsi
aki csalni akar az megtalálja a módját pb mellett is...ebben az 1-2 hétben meg legyen már a cheatereknek is karácsony <#idiota>
viccet félretéve azért jó lenne ha meg tudnád oldalni ezt a problémádat a pbvel (ha bfben egyáltalán van e vele probléma)

Tuvok
Ne felejtsd el frissíteni

Tuvok
Te is tudod jól, hogy ez nem ellened megy, hanem a csalók ellen, és így fórumon reklámozni, hogy nincs PB egy szerveren elég nagy kényelmet ad alájuk .

PResident Evil
én is jól ismerem a csítereket, a CS-s idõkbõl, ott pedig elég keményen tolták... most felraktam mindent... megnézük hogy a PB kegyeltje leszek-e...

Tuvok
szerintem Te nem érted . PB levenni 1 szerverrõl a csíterek melegágyává teszi azt, 1 ember miatt (akinek 1 órájába telne megjavítani a hibát) meg pláne felelõtlenség lenne
2 év BF alatt elég ilyet láttunk már
vilcsi ?

Tuvok
épp azért !!!!
amelyik kezdõ nem bírja, hogy lelövik, abból csíter lesz 😛

PResident Evil
látom nem érted a helyzetemet... önhibámból nem tudok játszani... nem azért ellenzem mert csítelni akarok...
...ha ezt nem érted emg akkor.... <#levele>

PResident Evil
most rakom fel elõször ajátékot, hova csíteljek ? 😄DD

Tuvok
sokat láttunk már 😊
aki ennyire ellenzi a PB-t, az erõs gyanú alatt áll 😛

PResident Evil
NEM _ VAGYOK _ CHEATER _ !!!

Tuvok
pff

nincs fenn BF-e vs. csíter ... <#shakehead>

PResident Evil
ott a pont ! <#beka3><#worship><#eljen>

joebacsi
tuvival meg addig nem foglalkozunk amíg nincs fennt béjefe 😊

PResident Evil
bíztam benned ! 😄

PResident Evil

joebacsi
az esélye erõsen konvergál a nullához, de azért van remény <#idiota>

Tuvok

PResident Evil

Tuvok

PResident Evil
nám káll !

Tuvok
és a csítjeid miatt hagyjanak másokat is csítelni ? <#schmoll2>
pb kell !

😄

PResident Evil
megnyugtatlak, nem csítelek... de egyszerûen nem tudok játszani, mert nem enged be :\

Tuvok
<#ejnye1>
Csít rossz, értem ?

Tuvok
😞

PResident Evil
és ha ez mind ma este megtörténne ?!!! 😄DDD

PResident Evil
hát az aztán Kánaán lenne ! 😄

PResident Evil
dehogyisnem !!! minden izét kipróbáltunk, reg-be is turkáltunk (igen, itt sikerült is elbaszni a gépet, kb 5perc mire leáll) de semmi... köcsög PB mindig kirúg !!!

Tuvok
hogyhogy, nem volt segítség ?

joebacsi
ha nagyon akarod még a pb is ki lesz kapcsolva a szerveren 😊

PResident Evil
majd 15 percen belül meglátjuk ! 😊

PResident Evil
már megvolt... téma lezárva... nem fog menni... most nincs kedvem telepíteni :\

joebacsi
hmm codhoz láma vagyok (lámább mint a hozzászólás szerkesztéshez 😊), de nem hiszem hogy ez lenne a probléma...egyedül néhány telepítésnél szokott visítani, hogy rendszergazda kell neki...persze minden elõfordulhat...

Tuvok
BF-ben nem találkoztam ilyen gonddal ...
CoD-ot meg esetleg kérdezd meg a topikjában .

PResident Evil
ez eddig így is volt, így is van ! de ezt a PB-nek magyarázdel... és attól félek hogy a BF.el is így fogok járni 😞(((

PResident Evil
micsoda ? 😄 belépek codba és fél percalatt kirúg mert nem vagyok rendszergazda... közben meg rendszergazda vagyok... nem telepítek meg ilyenek 😄

Tuvok
Ha telepítéskor nem adsz meg jelszót, akkor az a név lesz a rendszergazda, amit megadsz a fióknál .
Ilyenkor induláskor nem is kell választani, hanem azonnal a saját nevedre jelentkezik be .

joebacsi
gondolom a telepítéskor nyafog, nem?

PResident Evil
de telepítésnél vagy indításnál ?