Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gratula!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Jó8
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amúgy a te mailcímed is megvan, még anno mikor regisztráltál a klánfórumba, szóval felajánlok egy megnemtámadási eggyezményt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Remélem szereted a szadó-mazó és animal szexet! 😊
(nekem nincs kocsim, de 2 haverommal kitoltettem, remélem jó lesz)
Ki az a Joebácsi?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Vagy pont ezt szeretted volna elérni, mi? 😊
Egy kis OFF, ne haragudjatok érte <#felkialtas>#felkialtas>:
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is.
Kérdõív
A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki kitölti.
Elõre is köszönöm és bocs az OFF-ért <#felkialtas>#felkialtas>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
én sajnos nemtudok segíteni<#falbav>#falbav>
Érdeklõdnék hogy nem tudna e valaki segíteni nekem. A World Poker Championship játékot szeretném full cd-sn megszerezni. Ha esetleg valaki tud segíteni akkor írjon a [email protected] címre.
nem is integettem
szerintem közel hason szinten nyilvánultam meg ,)
www.battlefield.hu
Én kb. 1 éve játszok vele, nagyon sokat játszottunk saját szerveren coop módban néhány haverral. Csak hát ugye a DSL korlátot szab... Kb. 1 hónapja szoktam DC-zni magyar public szervereken. Ezért örültem tegnap nagyon a 1942-nek.
Természetesen sokkal jobb mint botok ellen, csak ugye az ember gyakorlás nélkül inkább nem merészkedik ki égni <#kacsint>#kacsint> Viszont egy negatívuma van, hogy néhányan nem fairplay szellemében nyomják... és sajnos klán hiányában a taktika is egy nagy káosz általában.
Én sosem vettem igazi játékot, azonban most értettem meg, hogy miért is fogom megvenni a BF2-t.
alias Darken
De jó lenne ha gayakrabban lehetne 1942-vel magyar szerveren játszani, nem csak DC-vel <#kacsint>#kacsint>
alias Darken