Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
aha
hat meg kellett volna mar reg venni, de egy ideje nem jatszottam vele

te meg nyomod?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tuvok
szia

törtet ? fogalmam sincs, talán az oroszoknál van még, magyarról nem tudok

Mike at home
szia Tuvok!

mondj nekem legyszi egy szervert, ahova most fel lehet lepni 2 embernek 1 oracska jatekra

htx

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tuvok
udpsoft.com/eye

Mike at home
mar tudom, de az a link nem el

Mike at home
ase nemtommi 😊

Ahhoj
http://bfhelp.try.hu/
^^READ!!!

a bf.hu szerverlistája sajnos eléggé nem aktuális, de ez hosszú téma 😊
használj ase-t 😉

Mike at home
reg jatszottam BF-et neten

az 1.6.19 patch meg jo?

vannak meg tort szerverek?

neztem a bf.hu-n egy-ket szerver mukodik a listabol, de mind verziohibara panaszkodik

Ahhoj
és akkor most már nagy korú vagy dzsoki bácsi? 😛
(HBD 😉 )

HU.man Josy
HBD Danny pajti 😊

DannyL
dánke 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

joebacsi
hbd olajmágus 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
hbd danikám 😊

www.battlefield.hu

DannyL
Köszönöm szépen! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Reggelt!
BSZN Danny <#integet2>

Nancsika
BSZN DannyL! <#puszis>

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Kovács legény
jah tényleg😊
hetente egyszer benézek oda is😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
reggeltet

www.czekoart.hu

joebacsi
jah, az üzifalatokat kivéve <#nyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
nahát itt(meg mindenhol) jól megvan hallodva az élet

www.czekoart.hu

aPa
jelen állapot szerint pontosan 0 privit kaptam 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BurnBaby
apa terveztem h küldök neked priv üzit, de fogam sincs h 827935x kaptad meg vagy 1x sem, mert vitatkozott velem a rendszer 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
remélem melegen öltöztél kisfiam!
Nehogy megfázzz!

www.czekoart.hu

joebacsi
(büfike is <#hehe>)

joebacsi
megvót 😊

erdos
halidéy....<#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
amugy reggelt!
és mindenki reggelizzen rendesen miel5 elindul!😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
hány oldalnál tartasz? megvan már az 50?😊

www.czekoart.hu

Forgotten Honor
de semmit nem tudok róla.

Egyszer próbáltam itt repülni egy gyakorláson, simán ment, persze ez nem éles szitu volt. Érdekes lenne kielemezni vajon melyik castot rontja le legjobban a magas ping. Repcsinél biztos a terep lesz veszélyes, assaultnál meg a reflexidõben nyer az ellen egy pingnyit, ami 100msec-nél már azért döntõ lehet.

Európai tournamen térdekelne, adsz egy linket?

Próbáltál már repülni 130as pinggel? Fordulni csak vektorokban lehet 😊 a zuhanóbombázást meg csak félig lehet megcsinálni 😊😊

Meggymag
Van akiknél van. Csupán modolás kérdése mint a clearpoint is amit WinterCup óta használnak a WC csapatok. Gondolom valami ilyesmire gondolsz...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Vannak ilyen tournament site-ok Európában is. Nekem 120-130 a pingem, és csak egy hajszálnyival tûnik rosszabbnak, mint a 40-es ping a német szerverekre.

Tuvok
már megint bc-zel ... <#mf2>

Ahhoj
- Segítsetek már bazmeg, itt az ellen!!!
- Hol?
- Itt mellettem vazze, hol lenne???
- És te?
- Szerinted? AZ ELLENNÉL!! Ne legyél már ilyen értetlen!!!

Tuvok
😊)) Kemo ...

Emlékszem én is egy ilyenre, anno PT + tRs + SiX vs. pub 'meccsen' Aberdeen-en ha jól rémlik Fakanal kiáltott be TS-re, hogy "jööön taaank" 😄D

erdos
Kemotoxx az egyik gyakwaron (Iwo):
- bazki itt egy tank, segítsetek
-hol kemo?
-elõttem bazki
-és te hol vagy kemo?
-itt a fa elõtt bazki...
😄 😄 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

lassú vagyok 😊

LSSAHPAUL
Pedig nagy szükség lenne rá 😊 részlet egy átlagos cb-mecsbõl:Segítsen már valaki! -hova kell a segítség ? -Könyörgöm jöjjön már valaki!! Hát nem igaz hogy nem jön senki!!! 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ja, már értem a procedúrát. Akkor meg is kértek rá, hogy amíg nem találom a jelszót, addig menjek át a másik szobába. Egyébként tök segítõkész mindenki, meg tetszik hogy ha affinitásod van hozzá, akkor lépkedhetsz fölfelé a ranglétrákon és csapatot vezethetsz, vagy akár stratéga is lehet belõled.
Jó lenne egy ilyen tournament itt a környéken is, mert a 150 pinges amcsi szervereken nincs esélyem repülõzni.

Salute!

u.i: a TSO egy külön progi teamspeakhez, futás közben kiírja az éppen beszélõ user nevét a képernyõre

BurnBaby
erõsen túlzó elvárásaid vannak😊

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
És arra van-é lehetõség hogy a bf-minimappon látszódjon hogy ki jajveszékel ?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BurnBaby
tso annyit tud, h kiírja játék közben h épp ki beszél ts-en

www.battlefield.hu

Jah, hogy te allied lettél...
Teamspeaken meccs elõtt a W.R. (waiting room) csatornákban legyél csak, onnan úgy hívnak majd be a játékba. Amíg nincs egy rendes headseted (3000ft), addig mute-old a mikrofont, és akkor nem fognak szólítgatni. (És valszeg játékba sem hívnak be 😊

TSO-t nem ismerem.

Roboteur néven játszom, 38th Greek Militia Forces, gyalogság.

A legkomolyabb, hogy csak olvasgattam a fórumokat, meg regisztráltam magam teamspeaken, szal épp ismerkedtem csak az egésszel, mikor teamspeaken mondja Dezibel, hogy akkor felír a kezdõ listára. Mondom, oké, írjál, de asse tudtam milyen listáról beszél. Aztán 6-elõtt már kezdett furcsa lenni, hogy sokan vannak teamspeaken és utasításokat osztogatnak egymásnak. 6-kor elindult a meccs, én meg nem tudtam a jelszót a war szerverre. Mikrofonom nincs, szal 15 percig csak azt hallgattam, hogy 'Where is Robo?' 'Anybody sees Robo?' hehehe 😊

Ez a TSO (teamspeak overlay) meg nem sokat ért játék közben. Mindenki beszél egyszerre, nem lehet követni még a feliratokat sem és szaggat tõle a game.

18-0 lett a vége? lol...
Gratulálok, melyik századba kerültél? Nem igazán találtalak meg a sign-up threadekben.
A parancsokat tényleg nehéz eleinte érteni. Mindig tartsd karban a buddylisted (játék közben is add hozzá az embereket, ha kell), a sok zöld nyíl segít 😊

Sikerült! Szombaton már háborúztam Bilstonnál, sõt kaptam érte érmet is. Csináltam pár hülyeséget, mert sokszor nem értettem a parancsokat, de így is legyaláztuk az axist 18-0 -ra 😊

thank you, soldier

up! léci. kíváncsi vagyok erre. valszeg ígyis úgyis lesz új hangkari.

Tuvok
új kártya, egyértelmû

mármint ,hogy mi volt a baj és mi a megoldás? <#vigyor3>

mege tudnád kérdezni?