Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat meg kellett volna mar reg venni, de egy ideje nem jatszottam vele
te meg nyomod?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondj nekem legyszi egy szervert, ahova most fel lehet lepni 2 embernek 1 oracska jatekra
htx
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
^^READ!!!
a bf.hu szerverlistája sajnos eléggé nem aktuális, de ez hosszú téma 😊
használj ase-t 😉
az 1.6.19 patch meg jo?
vannak meg tort szerverek?
neztem a bf.hu-n egy-ket szerver mukodik a listabol, de mind verziohibara panaszkodik
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BSZN Danny <#integet2>#integet2>
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
de semmit nem tudok róla.
Egyszer próbáltam itt repülni egy gyakorláson, simán ment, persze ez nem éles szitu volt. Érdekes lenne kielemezni vajon melyik castot rontja le legjobban a magas ping. Repcsinél biztos a terep lesz veszélyes, assaultnál meg a reflexidõben nyer az ellen egy pingnyit, ami 100msec-nél már azért döntõ lehet.
Próbáltál már repülni 130as pinggel? Fordulni csak vektorokban lehet 😊 a zuhanóbombázást meg csak félig lehet megcsinálni 😊😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
- Hol?
- Itt mellettem vazze, hol lenne???
- És te?
- Szerinted? AZ ELLENNÉL!! Ne legyél már ilyen értetlen!!!
Emlékszem én is egy ilyenre, anno PT + tRs + SiX vs. pub 'meccsen' Aberdeen-en ha jól rémlik Fakanal kiáltott be TS-re, hogy "jööön taaank" 😄D
- bazki itt egy tank, segítsetek
-hol kemo?
-elõttem bazki
-és te hol vagy kemo?
-itt a fa elõtt bazki...
😄 😄 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Jó lenne egy ilyen tournament itt a környéken is, mert a 150 pinges amcsi szervereken nincs esélyem repülõzni.
Salute!
u.i: a TSO egy külön progi teamspeakhez, futás közben kiírja az éppen beszélõ user nevét a képernyõre
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Teamspeaken meccs elõtt a W.R. (waiting room) csatornákban legyél csak, onnan úgy hívnak majd be a játékba. Amíg nincs egy rendes headseted (3000ft), addig mute-old a mikrofont, és akkor nem fognak szólítgatni. (És valszeg játékba sem hívnak be 😊
TSO-t nem ismerem.
A legkomolyabb, hogy csak olvasgattam a fórumokat, meg regisztráltam magam teamspeaken, szal épp ismerkedtem csak az egésszel, mikor teamspeaken mondja Dezibel, hogy akkor felír a kezdõ listára. Mondom, oké, írjál, de asse tudtam milyen listáról beszél. Aztán 6-elõtt már kezdett furcsa lenni, hogy sokan vannak teamspeaken és utasításokat osztogatnak egymásnak. 6-kor elindult a meccs, én meg nem tudtam a jelszót a war szerverre. Mikrofonom nincs, szal 15 percig csak azt hallgattam, hogy 'Where is Robo?' 'Anybody sees Robo?' hehehe 😊
Ez a TSO (teamspeak overlay) meg nem sokat ért játék közben. Mindenki beszél egyszerre, nem lehet követni még a feliratokat sem és szaggat tõle a game.
Gratulálok, melyik századba kerültél? Nem igazán találtalak meg a sign-up threadekben.
A parancsokat tényleg nehéz eleinte érteni. Mindig tartsd karban a buddylisted (játék közben is add hozzá az embereket, ha kell), a sok zöld nyíl segít 😊
thank you, soldier