Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
a feloszlott túl hivatalos
a kiesett még pejoratívabb
a lemorzsolódott az talán közelebb van a helyzethez, az az lemorzsolódott...
lecserélném a szót lemorzsolódottra... 😄
sry, ha bárkit megbántottam evvel 😉
Vagy elég ha csak a CB ladderre ránézel, azért valljuk be azok a nevek amik régen nagy playereket mondhattak magukénak, rég hibernálták magukat, legtöbbjük a BF2-re vár gõz erõvel. Szóval ez a ladder sem az már sajnos ami mondjuk tavaly volt, de hát mondom érthetõ is valamilyen szinten, lévén a Dice totálisan magára hagyta a gémet egész pontosan tavaly február óta, amikor is megjelent az 1.6
Tehát semmiféle klánparát nem kell a dologra levetiteni, egyszerûen ami maradt az a néhány fanatikus, aki funból lenyom néhány gémet, ettõl függetlenül a kezdeményezésetek nagyon jó és örvendetes, csak félõ hogy a klánok nem tudnak felmutatni 8 v. 10 playert egy-egy warhoz (ezt asszem pont nem nektek kellene magyaráznom Drang, érthetõ okokból...).
Mellesleg kissé moderáltabb stílusban akár engem is megkérhecc hogy hírezzem ki ha lesz konkrétum a dologból, lévén van a bf.hu-ra accom magam is híreztem amig volt mit. De mostanság olyannyira nincs hogy még a PC-GURU-s BF mellékletet is lógva hagytuk Chris-el a szeren, mert egyszerûen nem tudok neki minden hónapban egy korrekt rovatot letenni az asztalára hírekkel meg miazmással.
Konkrétan ez a nagy helyzet, ha van vmi konkrét keressetek meg és rögtön lesz hír.
van pár film 5letem Tai, meg kellene valósítani, csak emberek kellenének még hozzá... Akinek van kedve résztvenni bf-filmforgatáson privizzen rám MSN: [email protected]
max kicsit alábbhagyott a lelkesedés, de tai majd használj a fórszot aztán minden oké lesz 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.rdha.hu/sivatagiroka
6 csapatosra tervezzük ,eddig akik jelezték az indulást:
LSSAH,RDHA,JCSR,GL
8v8 aberdeen kétszer, minden klán játszik mindenkivel. Szerverek: lssah,rdha
A maradék két helyre várjuk a klánok jelentkezését!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Sztem azért a Sivatagi Róka Kupa felkerülhetne oda.
na pá
Call Me : Darth Sabaki
lol
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
te, áruló, te .. gj, de most majdnem elérted, hogy kimásszak a tengeralattjárómból repülni pár kört, de neeem, rám nem hat olyan könnyen a sötét oldal 😛
de nefeledd tíztõl, mert a múltkor felraktad a tételeket😊
én is töltöm a filmet
már itt volt az ideje hogy tai lebukjon😄
mikor már 3 napja nem aludtam, csak folyamatosan vágtam valami hiba miatt tönkrevágta kb 1 órás munkámat...hát pötyikét ez bepöccentett, aztán szegény cincogó volt épp a kezem ügyében, aztán a szoba másik sarkába landolt, de még mûködik! (igaz néha kicsit meghülyül, akkor van az hogy tankkal elkezdek forogni és folyamatosan lõni - lehet cserélni kéne lassan 😊)
amugy ez a mû az ami idõre készült, majd ha lesz idõm tényleg kipofozom rendesen aztán itt is premiere 😊 (csak még holnap firkantok egy töri érettségit)
(épp ossi osztja az áldást 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.rdha.hu/BFMOVIE/episode1.wmv
Lényegében leleplezõ jellegû dokumentumfilm Tai Sabaki és a sötét oldal kapcsolatáról. Windows Media 9-el kódolva, 80 MB.