Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, Punkert épp el akarják küldeni a rajongói egy kis nyaralásra, összedobva neki a pénzt hogy nyugi legyen egykét hétig. Ti még nem gondolkodtatok ilyesmin? <#nyes>#nyes>
Õ úgyis benne van a bannolgatós témában 😊
(Bár ma még büntipontot sem adott senkinek)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szakadás van a tér-idõ kontínumban!!! 83995-84000 ??
Biztos Q csinálta 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Public forever
(Középen a csaj (Vince Lilla?) büntet :ÐÐÐ)
Bár a poén az, hogy ha kilövöm a tûzfalamat, akkor sem jelenik meg kép :-)
A többiek meg kidobják a gépüket, meg magukat vele együtt, mer szar szûzfalat raktak fel, stb 😊
Lehet hogy csak én meg Tuvok látjuk ? akkor viszont velünk van a baj. <#csodalk>#csodalk>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bb pls szedd ki, mert kb 3-4 perc míg a gépem magához tér ettõl a képtõl...
vagy úgy is jó, hogy reggelig belespammeltek ugy cirka 250 hozzászólást, mertakkor már másik lapon lesz, és az nemzavar 😊
steam, origin: ACE_hun
Te vagy már a 2. ember akinek a kép helyett fehérég van...
földharcra edzésen. Hát nem volt túl jó.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Volt egy osztálytársam középsuliban, hippi jellegû gyerek volt, tõle kérdeztem, hogy nem viszket-e, azt mondta pár hétig nagyon szar, aztán már nem, mert öntisztul
Most is van 2 raszta ismerõsöm, már méterekrõl meg lehet õket érezni, persze õk magukat nem érzik
Õk járnak raszta találkozóra, hát én ott rosszul lennék a bûztõl meg annyi zsíros fejtõl
A hajuk ápolása pedig kimerül abban, hogy addig csavargatják, míg hajtogatható nem lesz, és különbözõ, égnek álló és egyéb formabontó 'frizurákat' alkotnak maguknak