Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
.
<#vigyor>#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ja sajnos eddig a T34-eket és az SBD-ket a program egy kalap alá vette, mostantól lehet gyüjteni a pontokat SBD-T-re és T34/88 ra is 😊
http://193.138.125.6/ van e még hiba ? 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
1 OG2./PzGrenBtl142...13
2 road.................1
3 nordlicht............1
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Most frissitettem de a Yamato-csatahajóval még most sem ölt senki.
És a sokaka meg az startrek is ?
Azt viszont nem értem hogy mire gondoltál a falk-ban nincs hornet és hiryu, mi az a falk 😊
A best of silenthuntersbe beletettem a kétfajta tengeralatjárót. ugyanis soha nem töltene meg egy táblázatot ha külön lennének. Elég kevés kill történik uboot-al !!! Bekéne írni az SH3 fórumba hogy pár tökös csávó dobja fel a statot 😄
'BEST OF SILENT HUNTERS'
Ez az amcsi tengeralattjáró lenne, vagy összesítve a japánéval, mert Gato sincs ?
Nemtom, 'KILLS BY' mennyire helyes ? Nem 'kills with', vagy 'killed by' ?
<#help>#help>
Nincs T34/85
SG44 -> StG 44 vagy MP 44
Falk-ban nincs Hornet és Hiryu
Nézzétek megint bugok iránt :
http://193.138.125.6/
Megyek vissza a céghez, kijavítom a cuccost, ránézek majd az sg-re hogy van e még valami ötleted, mert sajna a hétvégén nem tudok módosítani rajta.
És az 'ANTITANKS' -ot is átírhatnád antitankers-re, mert sztem még senki nem változott panzerfaust-tá 😊
Szal ha lesz idõm megcsinálom hogy a gázolások legyenek a driversben, ezeket meg átteszem valami gépityus rovatba.
Most mondják hogy a Gatot nem raktam be a Silent Hunterbe, az Enterprisét meg a flakba..
Nézd már át naval táblázatot mert oda tettem mindent ami gyanus 😄
Aminek még nincs táblázatja azzal még nem öltek 😊
Várom a kritikákat. ( a statot tegnap 13-órátol számoljuk és ezt nem kell havonta nullázni, lehet majd csak év végén fogjuk ! )
Lehet csemegézni 😄