109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Szapka99
    Megcsináltam azután?Amúgy tesztelgettem egy kicsit és rájöttem ha a Sound résznél benyomom a Hardwer acceration módot attól gyengébb lett a szaggatás.Levetem a cpu-k számát 100% és nem akadozott viszont a zsúfoltabb helyeken igen.Ha leveszem a felbontást és mindent gyengére még gyengébb a szaggatás.Lehet még könnyíteni a szaggatáson?
  • LSSAHPAUL
    A hangot kapcsold ki, meglátod hogy akkor is szaggatni fog, mert gyenge videókártyád. A procid elég jó mert nekem anno celeron 400-on is ment a game, és játszható volt. Ami még bekavarhat, de ez igaz bármilyen játékra ha pl XP van a gépen de memoria csak 512, de nálad épp hogy :) túl sok memoria is van mert az XP csak 3-at kezel max (gondolom nem home XPéd van mert az csak 2őt).
  • Bencsi
    telefon vagy cset?
  • Szapka99
    Hát kéne a segítséged.
  • Wreck86
    Megnyomod a 0-át,lejö na konzol rész. Oda írd be "fps 1" idézőjelek nélkül és enter. Erről meg csinálj egy képet nekünk.

A beállításoknál vannak a hangok, ott trükköz a különböző értékekkel. Lemented, kipróbálod.

Ha nagyon nem megy kicsit később csinálok képet, vagy videót, hogyan.
  • Szapka99
    ÉS mit írjak be és hogy?
  • Bencsi
    pörög a wakfu?
  • HUmanHunter
    nyomd meg a 0 t és bejön a konzol
  • Szapka99
    Ja de még azt a konzol le és "fps1" se próbáltam.
  • Szapka99
    Csá és Béke

ByBoy ha elfogadol egy tanácsot: kapcsold ki először az összes hangot, aztán szépen sorba az efektekkel kezdve kezd el vissza kapcsolni a hangokat. Ugyanis a BF nem minden hangkártyára lett rendesen optimalizálva.

Ezt találtam de olyan béna vagyok, hogy ezt nem bírom megcsinálni egyedül.Valaki csinálna videót vagy képeket, hogy ezt, hogyan lehetne megcsinálni?
  • Szapka99
    Hogy érted, hogy konzol le?
  • Szapka99
    Hogyan érted, hogy 'konzol le'?Amúgy windows xp.Ja és a multin nem játszom.Mert nincs azon a gépen internet.Két gép van.Az egyik jobb a másik rosszabb gépigényű.Én nem akarom felrakni a jobbra ha a gyengébben is futnia kellene.De szeretnék játszani vele szaggatás nélkül.Várjunk csak!Nem lehet, hogy azért szaggat mert nem támogatja a hangkártyát?Azt hallottam, hogy a Battlefield 1942 sok hangkártyát nem támogat.
  • Wreck86
    Konzol le és beírja "fps 1" azt hiszem.
  • LSSAHPAUL
    Megkérdezhetem hogy honnan van a gép? illetve te honnan jöttél elő?
  • LSSAHPAUL
    Összefoglalva: tehát van egy gép aminek az gépigénye is elég gyenge (32mb vram?? ez valami Riva tnt2 lenne??!!!!) akkor milyen lehet maga a gép?
    Ha van vírus írtód akkor szabadulj meg tőle mert az fogja a gépet, ha nincs akkor tegyél fel mert valszeg vírúsod van!
    Egyébként single playerben is szaggat? Mert a netről még nem volt szó..
    A tippem: gyakorlatilag nincs grafikus chip a gépben :D :D :D legalább egy geforce mx 440-et szerezz be (nekem régen ezen ment, igaz divx-et már nem bírta :D de a bf még eldöcögött 640x480-ban)

Millerke, játék közben a consol-ban kéne mérjen a srác egy fps-t, mi is a parancs?
  • Wreck86
    Érdekes a problémád ,hogy tulajdonképpen akad a játék.
    Milyen op.rendszered van?
    + nem véletlenül írja ki hogy hibát észlelt, kéne a pontos info...

• Szapka99
    Nem.Senki sem tud nekem segíteni?Senki?De jó!Szeretnék játszani vele de senki sem tud segíteni.Ha vissza emlékszek akkor úgy tudom, hogy már vagy 3-szor is formatáltuk mert rossz volt de azután jó lett.
  • Bencsi
    először értek veled egyet ebben az életben!
    de a fíreg az fíreg itt is Bécsben is!
  • Wreck86
    Nem volt semmi gáz a géppel?
  • Szapka99
    Ha megcsináltam azután mit csináljak?
  • Bencsi
    ilyet senki nem állított!
  • Szapka99
    Van vírus írtó meg tűzfal is.Amúgy meg miért kéne kussolni?Azért mert szeretnék játszani ezzel a játékal?
  • Bencsi
    teréz anya megduglak:D
  • Wreck86
    Tegyél föl vírusirtót! Nincs? Tűzfal? Ha az sincs akkor elég nagy szarban van a géped.
  • Bencsi
    itt meg mi a fasz van?
    el kén kussolni!
    nyilván én vagyok a topikos fŐnök, v mi pöcs!
  • Szapka99
    Azt írja hogy a program hibát észlelt.Vagy valami ilyesmi.Nem tudom mert csak néha írja ki.
  • Szapka99
    Hogyan futasak amúgy vírus ellenőrzést?Ja szokott kiírni valamit amikor kilépek.Mindjárt megnézem mit.
  • Szapka99
    Ha gyengus lenne a gépigényem akkor is mennie kéne legkisebb textúrán és felbontáson.
  • Szapka99
    Eredeti.
  • Wreck86
    Dark, te élsz még, vagy csak a megírt programod válaszolgat?:D
  • Beers
    a géped gépigénye....
  • DarkHorSe
    Nem kene ilyenekkel szetoffolni a topikot, jolvan????????!!!!!!!!!
  • Wreck86
    Szia!
    Először nézd meg, hogy közben milyen futó programok vannak, amik akadályozhatják.
    Másodjára futtass le egy vírus ellenőrzést fullon.
    Harmadjára megkérdem,hogy másolt vagy eredeti a játék?
  • Szapka99
    Sziasztok!
    Lenne egy fontos kérdésem.Van egy gépem aminek a következő a gépigénye:32mb vram,Windows xp,1.80 processzor,4000 mb memória.Szerintem ez a fontos.Elindítóm a játékot jó a hang meg minden csak szaggat a játék!Levettem a legkisebb textúrára meg a felbontásra és még mindig szaggat!

A válaszotokat előre is köszönöm!
  • Wreck86
    Unalmasak vagytok! :P
  • DarkHorSe
    nem is ertem miert ;D
  • DarkHorSe
    mi a faszom van, mar vagy 2 hete elkuldtem hogy bencsi legyen a hazigazda, azt szart se csinaltak

• Bencsi
    szopatnék!
  • Bencsi
    abszolút uraljuk a topikot!
    lehtsz a fegyverhordóm!
    ha pál is bekapcsolodik akkor övé a "lehetsz kronikásom" poszt!
  • Bencsi
    0:13 :D
    dugnám!