Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
kabbe ribi,inkább gyere és szopj!

www.czekoart.hu

0Fritz0
Dzsó vazze, ne szpemmelj. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LSSAHlavina
Beléptem a remote-ba, de nem találom.

The future is now

joebacsi
kihagytam még valakit? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
téged szóra se méltatlak...pff...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Spammer <#banplz> (halljátok LSSAH-sok? <#nevetes1>)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

joebacsi
fene te pont kimaradtál 😊

aPa
Nem mondom hogy nem hiányzotál, de azt sem hogy igen. Pedig nem 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

joebacsi
attól, hogy most volt szülinapod, azthiszed különb vagy??

joebacsi
teis csak ehhez értesz...

joebacsi
azt hiszed poénos vagy gyerök?

joebacsi
kecseg õsbfes, mit képzelsz magadról?

joebacsi
ezt a szar logódat már nem unod??

joebacsi
csak csíterezni tudtok állandóan...

joebacsi
Amikor egymás után 10-szer találkozunk vele szembe mindhárman, és mind a 10-szer vesztesen kerülünk ki, akkor az már több, mint gyanús
1. sz*r lagos a szerveretek
2. tanuljatok meg játszani!!!!

LSSAHPAUL
Kitöröltem a banlinstát, és elnézést kérek a meghurcoltatásokért..
Kaptam nemrég egy francia bf-admin csákótól egy levelet hogy vigyázzunk mert csiterek játszanak a szerverünkön... azóta hogy is mondjam kicsit szenilisen látjuk az ilyen terminátorkodásokat. Ha Effendi néven játszottál volna akkor egybõl beugrott volna a név..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

aPa
szerintem nagyon jó játékos voltál 😊 azt nemtom, hogy most mennyire vagy az... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Effendi
Ha úgy gondolod, hogy ezzel én rendzavaró vagyok a szervereteken, akkor csak sajnálni tudlak.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Effendi
Mindenek elõtt elnézést kérek azért, hogy azt állítottam, hogy nem figyelmeztetett vala, de mint alább leírtam én valóban csak ritkán olvasom a párbeszédeket és mégritkábban írok oda, de õszintén mondom, hogy nem láttam mit irtatok rólam akkor. Most látom a log alapján, de el kell mondanom, hogy nem vagyok olyan ember aki csalással próbál meg érvényesülni.
Azt hiszem, hogy klánunk elég szép eredményeket ért el az európai mezõnyben, voltunk sokáig elsõk is, és nem hiszem, hogy bárki azt gondolná, hogy ezt csítek segítségével értük el.

Azt kell mondjam, hogy 36 évesen már elég rég benõtt annyira a fejem lágya, hogy ne abban leljem örömömet, hogyan tudom elrontani más emberek játékát.
Ha majd némelyikõtök szintén eléri ezt a kort -lelhet hogy vannak páran ilyen idõsek- akkor belátjátok, hogy ez számunkra csak egy kis kikapcsolódás és nem vérre menõ játék, melyet szándékosan tökretenni igyekeznénk.
Tehát mint mondottam én nem használok semmiféle programot, hogy jobb legyek mindenkinél, nem is vagyok az, hiszen, ha megnézitek a szerver logfile-ját, akkor látható a K/D arányából, hogy nagyon sokszor engem is megöltek. Szal aki csíterez, az szerintem nem halna meg annyiszor, mint én.
Ha pedig valaki úgy gondolja az alábbiakban leírtak alapján, hogy nagyon jó játékos lennék, annak továbbra is csak a gyakorlást tudom javasolni.

aPa
Úgy érzem itt az ideje egy jó kis BF-talinak 😊

LSSAHPAUL
Elsõnek figyelmeztetjük, utána kick, majd csak ha továbbra sem kapcsolta ki az állítólagos csitet akkor ban. Bár én nem szoktam banolni senkit emiatt, mert nincs PB bizonyiték, de a kickeléssel jelzem hogy hülyék azért nem vagyunk. A kick azért is jó mert gondolom ahoz hogy kikapcsolja a csitet amúgy is újra kellene índítania bf-et.
Lavina,Odin ! ne általánosítsatok ! Meg van egy mondás: halott klánról jót vagy semmit.
Megy a spam, legalább kicsit felpörög a fórum 😊

LSSAHlavina
a vendégszeretetrõl meg annyit, hogy rengeteget dolgoztunk a statisztika rendszeren, ami már elég jól üzemel, az új kitüntetésekkel pofásan is néz ki, most is fejlesztjük, ezt is a népnek csináljuk. Meg lehet nézni a statban, van sok ember, aki sok ponttal rendelkezik, nincs ismert neve amire felvághatna, sokat játszik a szerveren, egyszer sem emlékszem rá, hogy akár figyelmeztetni kellett volna valamiért õket. A rendzavarók meg továbbra is repülnek.

The future is now

LSSAHlavina
szerintem a 2-3 havonta 1 eset nem folyamatos cheaterezés...

The future is now

tanuljatok meg vegre jaccani es ne csiterezzetek folyamatosan <#crazya>

don\'t panic

LSSAHlavina
amúgy az egyetlen punkbuster által elfogott, tehát bizonyítható cheat használat a szerverünkön JCSR-es volt, ha jól emlékszem, szóval pont te ne papolj nekem itt az ennyik vagytokról. <#levele>

The future is now

LSSAHlavina
"Sõt...nem is vkit!" na ez a duma amitõl a falra mászok. Ki nem sz*rja le, ki játszik a nick mögött.
Csak egy player, aki a mi szerverünkre jött. Ennyi. Majd ha mi felmegyünk a JCSR szerverre, akkor úgy adminoltok minket, ahogy akartok.. Mondjuk erre sokat kell várni. :-DDDDDD

Sajnos nem lehet bebizonyítani a cheatet (vagy mi nem tudjuk). De azért mi sem ma kezdtük. Ha mindhárman egyöntetûen úgy látjuk, hogy valami gyanús, ott már tényleg nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Mivel bizonyíthatóság nincs, ilyenkor inkább bannolunk, mint hogy futkorászni hagyjuk a szerverünkön, elrontva ezzel a játékunkat, és (kinek mennyire fontos) a többiek játékát. De erre elég ritkán van példa. Amikor egymás után 10-szer találkozunk vele szembe mindhárman, és mind a 10-szer vesztesen kerülünk ki, akkor az már több, mint gyanús. Ez az egyetlen módszerünk sajnos. Aki tud jobbat, szóljon.

The future is now

JCSR ODIN
"Cheatelésre nem volt bizonyítékunk" és ti erre kickeltek, majd banoltok vkit ? 8/ Sõt...nem is vkit! Kb ennyik vagytok!

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

LSSAHlavina
Protestálni szeretnék Paul. Harmadik vagyok a statban és nincs vaskeresztem!!!! Követelem a vaskeresztem, vagy merényletet kísérelek meg a führer ellen.

The future is now

LSSAHlavina
van valami új klán a szerverünkön, . Na azok között is van 2-3 akit nem tudtam lelõni 1 mp40 tárral + 1 walther tárral 2 méterrõl, ami azért fura, mert általában ennyitõl már meghal az átlag player. Az a gáz, hogy mivel kifutó játék a bf42, gondolom a punkbusterét sem fejlesztik már úgy... 😞

The future is now

LSSAHPAUL
TÉNYEK :
2005.09.28. 23:01:54 : User Paul at 81.182.213.250:1053 said ' Effi please cease using map exploits'.
2005.09.28. 23:02:14 : # Sgt.Mancuso: POR TIRARME GRANADAS
2005.09.28. 23:02:35 : # BazookaGirl: ;-)
2005.09.28. 23:02:38 : # Severed limp: sorry hon
2005.09.28. 23:03:06 : # BrokenCollarbone: gotogo liverpool on television 😊
2005.09.28. 23:03:24 : # BazookaGirl: u to hon!'
2005.09.28. 23:03:27 : # LSSAH-PAUL: english footbal is bad
2005.09.28. 23:03:30 : # Severed limp: 😊
2005.09.28. 23:03:51 : # Subhuman: football sux overall...
2005.09.28. 23:04:06 : # Smörgåslasse: agreed
2005.09.28. 23:04:12 : # Severed limp: 😉
2005.09.28. 23:04:12 : # BazookaGirl: ;-)
2005.09.28. 23:04:21 : # Severed limp: *kiss*
2005.09.28. 23:04:45 : # Hautzi: sy
2005.09.28. 23:05:04 : # BazookaGirl: *blush*
2005.09.28. 23:05:32 : User Paul at 81.182.213.250:1053 said 'Effi you are cheater'.
2005.09.28. 23:05:52 : User Paul at 81.182.213.250:1053 said 'its imposible'.
2005.09.28. 23:06:01 : # protestwarrior: what is
2005.09.28. 23:06:04 : User Paul at 81.182.213.250:1053 kicked player Effi (9bcbf92210bea5d97f481df714618368) at 62.201.89.40
... 1 óra mulva Angol filmbuzik kedvéért : one hour later..
2005.09.29. 00:02:37 : Ban added on keyhash 9bcbf92210bea5d97f481df714618368.
2005.09.29. 00:02:37 : User botond at 81.182.60.192:1051 banned player Effi (9bcbf92210bea5d97f481df714618368) permanently for unknown reason.

LSSAHPAUL
Na szal megvan a story a szerver logban. Az történt hogy ez az Efri túl jól nyomta a gamét.. nehéz volt megölni,ellenben õ ha csak ránézett valakire az már megis döglött. Mivel ts-en voltunk és ez mindenkinek feltünt, csiternek kiáltottuk ki. Na most gondoljátok hogy jó bunkók vagyunk... pedig nem! Ha valaki egy THOMPSON tárral 3 embert megöl... ilyen és ehez hasonló esetek megálás nélkül.. mért ne gondolhatnánk hogy ez nem normális. Nyugodtan szidjál minket mert amennyi szitkot te ezalatt a pár perc alatt kaptál úgysem tudod visszaadni 😄 De cheatelésre nem volt bizonyítékunk ezért figyelmeztettelek, majd késõbb kickeltelek.
Pár perc mulva mondja Boti hogy a kölyöknek jótt tett a kick mert visszajött de már kikapcsolta a csitet. Én ezzel el is húztam a szerverrõl aludni. Kb félóra mulva örök bant adott Boti.

LSSAHPAUL
Effi utánanézek a dolognak , annyit tudok most látatlanban hogy Boti banolt örökre nullaóra 2-perckor, de tõle ne várj itt választ , meg sehol se max emailen mert nem szokott chat-elni sehol/semmivel.

Effendi
Egyébként én nem az összes adminra gondoltam amikor ezt írtam, -és úgy hiszem nem is így fogalmaztam alább- hanem konkrétan egy bizonyos személyre, aki ez idáig még számomra nem adott semmiféle felvilágosítást, sem itt sem a játék közben arról.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs felvételi lehetõség, mint a BF2-ben, hogy vissza tudjuk nézni a történéseket.

Effendi
Amit te itt felsoroltál, hogy mit ne csináljanak egyesek, az mind szép és jó, csakhogy én ezek közül egyet sem csináltam, még csak nem is szoktam üzengetni senkinek játék közben, inkább a játékra koncentrálok...
Egyébként pont én alólam vitték el a tankot, amíg bõszen szerelgettem... Hát ennyit arról, hogy ki milyen dolgokat mûvel csak azért, hogy õ legyen a császár a játékban./nem a kirugásra gondolok/

Szal ha normális játékért (márpedig én biztosan nem játszom másként)nálatok figyelmeztetés nélkül kitiltás jár, akkor nem tudom mirõl beszélsz te itt.
Az hiszem téged is feldühítene ilyen helyzet, ha ok nélkül történne ez veled.
Azt hiszem te sem tudnál elég finoman fogalmazni.

LSSAHlavina
jaja, örökzöld a téma, de nem baj.

A Wespét elõszeretettel használja (fõleg sok sniper) jeep-ként, és megrohamoz vele pl. egy bunkert. Általában benne ülök, amikor ez történik. Ilyenkor hamar eljár a kezem. Ez kb. az a kategória, amikor valaki javítja a tankját, egy arra járó player meg elviszi. Amikor a tulaj visszaköveteli, akkor meg nem adja. Miért is adná, õ találta. Szóval ezekre nincs mentség.

The future is now

"adminnak nem engedelmeskedik (pl ne vidd el alólam a wespét)"

hát ezzel se gyorsasági versenyt szoktak rendezni hanem inkább "baserape-el"-ni 😊

Tuvok
Témánál vagyunk 😄

LSSAHlavina
Jaja, nem javaslom a játékot a szerverünkön, mert kirúgjuk/bannoljuk azt, aki basecampel, baserape-el, folyamatosan csúnyán beszél, teamkiller, lövi a saját repülõgépet felszállás közben, mert nem õ ért oda elõbb, chat spammel, adminnak nem engedelmeskedik (pl ne vidd el alólam a wespét), leaknázza saját zászlónál a javítópadot, Tigrist arra használja, hogy sniperként õ érjen elõbb a repülõhöz, hogy kiugorjon egy jó magas hegyen, stb.stb. és mivel SOK ilyen kis tinédzser van, napi 50 kick/ban van, néha becsúszik hibás mellényomás is, vagy uram bocsá estefelé már hamarabb eljár az admin/ok keze, ha valami rendzavarást lát/nak. Kipróbáltuk, mi van a szerveren, ha nem adminolunk, és mindezen fent nevezett tevékenységeket hagyjuk elharapózni. Na akkora káoszt csak az indiai közigazgatásban láttam. Akkor inkább felvállalunk pár megsértõdött playert.

The future is now

Cobra.
Pont mostanában akartam megnézni a LSSAH szervert, de ha ennyire vendégszeretõk vagytok, akkor inkább hanyagolom.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LSSAHlavina
Nem én raktalak ki, de ilyen beszédért, akár igaza van az adminnak, akár nem, végleges tiltás jár mindenképp. Keress más szervert, ahol nincs admin, biztos jó lesz.

The future is now

LSSAHlavina
jaja, tényleg úgy néz ki!!! 😄

The future is now

Effendi
Na ezt is megértem öreg fejjel, hogy kitiltottak egy szerverrõl pusztán azért mert játszottam, és úgy látszik jobb voltam annál a f*szopónál, aki egy királycsávó admin, és gondolkodás nélkül rugdal ki bárkit is.
Konkrétan a LSSAH szerverérõl tiltott ki a kis nyálas kö*g, aki remélem lesz annyira gerinces és elmeséli itt mindenki elõtt, ugyan mi vitte rá erre a dologra, mert én nem tudom az okát...Soha nem volt kenyerem a csalás, sem az a fajta játék amelyért bárkit is megszóltak volna. De ez azért már nekem is sok, hogy ilyen adminok igazgatják a játékosok sorsát kényük kedvük szerint.

Remélem talán lesz olyan LSSAH-s, aki ennek utánna néz, és esetleg igy nyilvánosságra kerül, hogy melyikõjük tud csak úgy érvényesülni, ha kirugdalja mellõle a játékosokat. Mert ha így van, akkor javaslom ennek a bu*-nak, hogy játszon single player módban, az való neki.
Nekem nincs bajom egyetlen LSSAH-s játékossal sem, csak, ha már az õ szerverük , akkor tartsanak rendet a saját házuk táján is és ha igaza van, és indokot is tud mondani, hogy miért is adott egy végleges kitiltást, akkor nyugodtan írja meg mindenkinek itt a fórumban, hogy ki mi miatt került kitiltásra, hogy legközelebb tudják a játékostársai is, hogy ki áll szemben velük.

Azt hiszem, hogy ez ki kívánkozott belõlem, pedig én aztán csak akkor szoktam bármihez is hozzászólni itt a fórumban, ha valakinek segítség kellett és esetleg tudtam is segíteni neki.

Kovács legény
mijaxar ez? Hóemberek bociruhában?

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
OMFG 😮

Már megint fejlesztenem kell a gépemet???? :-((((( Pedig most akarok csinálni házi vízhûtést a mostani gépemre, kicsit megállni, és nem az erõt tuningolni, hanem halkká tenni a gépet, hogy éjszaka nyugodtabban wespézessek. És erre ilyenekkel zaklatsz. 😊

The future is now

joebacsi
Invasion 44, egy 2dik vh-s mod ofp folytatásához

uHs Gerzson
Hmmm...Név? 😮

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
jujj, egy újabb szexuális játék van alakulóban <#wow1>

Ahhoj
JOE MEG LESZOPHAT 😄D

Ahhoj
nem úgy értettem, hogy fontos meg sürgõs meg hú bazmeg még ennyit se tudtatok megcsinálni...
legalább is a válaszodból ez jött le így értelmezted 😊

úgy értettem majd ha egyszer belefér a kapacitásba 😉

Ahhoj
ha jól teljesítesz, akkor az EA kiküld sázmodra egy ingyen sört (de ez legyen meglepi)