Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Asszem valamelyikünk még saját magát is bannolta véletlenül, emlékszel? 😄
régi szép idõk....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
Hihiii ien velem is volt ,csak hogy én véletlen a saját csapattagom bannoltam és nem tudtuk leszedni róla valamiért ,ezért szegény nem tudott CB-ni egy jódarabig, igy utólag jópoén de akkor mit kaptam én ezért😄

www.czekoart.hu

Ahhoj
<#fejvakaras>

Tuvok
Feszt szpemmeltek 😊

aPa
hát, ha axisként tetted van esély pár TK-ra 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
te csak itt ne reklamáljál, fõkemper! inkább jer BF talira egykettõ! 😊
és hozd azt a ratyi Nyalosch-t is 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHPAUL
Nem vagy a ban listán..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kösz amiért kibannoltatok Kharkovon. Ugye azért volt mert meggéppuskáztam az axis bázist és ledobtam 2 bombát?
Mikor mehetek vissza újból?

LSSAHPAUL
Megvan ki a sztálingrádi mészáros !
http://193.138.125.6/maps.HTM

LSSAHPAUL
Ja, páran.. T4CE-ek lettek de a többség marad 1942-ben forever 😊

joebacsi
áhh kellenek a lamik, nekem is kell a sikerélmény 😄

amúgy kóstolgatjátok bf2-öt is?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Ha tényleg lesz értelme a ban-nak ( mert hogy krekkelt a szerver így nincs )akkor 1000x meggondoljuk hogy miért mi jár , és sokkal békésebb lenne a légkör a maradék 8 emberrel 😄

LSSAHPAUL
Kicsit eldurvultunk adminkodás terén a sok barom miatt...
Lehet vissza fojuk csinálni a szervert nem krekkeltre...
Nem érdemes több idõ pocsékolni , sorry a banért,
nézd meg milyen randa az érmed : 416-ik helyen vagy.
http://193.138.125.6/PLAYERS.HTM

joebacsi
jah ez a 3tk -> autoban néha szexuális tud ám lenni <#hehe>
(amúgy sztem még mindig faszság, de már kezdem megszokni 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fritz Von...
Tkzni nem szoktam. 😊

Na mindegy, nem foglalkozom ezzel tovább, megtörtént, kész. Emiatt se harag nincs, se semmi. És mondom, jól elszórakoztam utána. Csak az volt fura. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

LSSAHPAUL
Oks , absolute nem emléxem. De megsugom hogy én is szoktam ugyanilyen dolgot csinálni, sõt! Amikor nincs több zászló akkor az egyetlen remény és lehetõség az ellenfél fõbázisáról a tigert elhozni, de akkor sem lövök rá az ellenségre ha 1xre futunk a tankért, és utána sem lövök mig ki nem megyek a fõbázisról.. Ts-en voltnuk nem emléxem hogy ezért banoltunk volna valakit.
Lehet 3 tk-összegyült és auto kick-et kaptál, de az is lehet hogy tévedés történt pl valaki nem frissitette a player listát mielõtt kick/banolt. ( nekem pl volt egy ilyen 2 nappal ezelõtt 😄 sírtak hogy dobjam ki a 11-est erre altab és kidobtam , persze a listát nem refresheltem és valami szegény ördögöt dobtam ki. 😄 )

Fritz Von...
Jaés visszatérve a kickre. Utána amikor beengedett a szerver, még 2-3 tankot elloptam, tehát ott voltam az ellen bázisán. Mégse lettem kickelve ismét. Tehát ez egy elég logikátlan érv, hiszen utána már nem voltam kitéve. Persze az ingame reklamálás után...

LSSAHPAUL
Estefele kész lesz a maps.htm
Belenéztem az adatbázisba, sok érdekesség van.. pl kiváncsi vagyok ki az a csiter aki 81 pontot csinált sztálingrádon, allied oldalon..

Fritz Von...
Hehe: -tRs-Fritz Von Bischof. Mi más néven lennék? 😄

Fritz Von...
1, Azzal nincs semmmi baj, a ti szerveretek. 😊
2. Ez is igaz
3. Amikor kickelve lettem, akkor épp nem ott voltam, hanem a sajátomon. Ennek ellenére is van kétféle ellen-bázis dolog. Az egyik, hogy valaki ott lop egy tankot és a spawnolókat öli. Ezért kick jár, teljesen normális. De én nem ott kempeltem, hanem elhoztam egy tankot és azonnal indultam vissza a saját helyünkre. Még csak nem is lõttem.
Úgy gondolom, hogy ebben a játékban ez egy lehetõség, amit ha valaki mer és tud, akkor kihasználhat. Miért ne lopjak el egy tankot, ha az ellen lámul és ott hagyja üresen? Mondom még egyszer: NEM kempelni vele, hanem elhozni.

LSSAHPAUL
ha már szóba került a dolog had kérdezzem meg hogy milyen néven játszottál hátha beugrik valami 😊

erdos
Lehet hogy korán jár el a kezük meg ilyenolyanok ott az adminok, de annakidején mi se nagyon kultiváltuk az ellenséget a fõbázunkon...
sztem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

LSSAHlavina
1.) Sokak által kikiáltottan rossz, de minden bizonnyal öntörvényû adminok vagyunk a saját szerverünkön.

2.) Aki játszani jön, az ezt is elfogadja, vagy máshol játszik, amihez szintén joga van.

3.) Nem cheat miatt lettél kickelve, hanem valószínûleg azért, mert ha meglátunk valakit az ellen bázisán, azt kickeljük. Allergiásak vagyunk a basecamp minden formájára, és ebbõl nem is akarunk kigyógyulni.

The future is now

Fritz Von...
Hi! 😊

Tegnap egy kis nosztalgia kedvéért felmentem Bfezni az LSSAH szerverre. Összességében egy jót szórakoztam. Azonban nagyon érdekes, ahogy viselkedik ott a nép, meg az adminok. Tobrukon csatáztunk, allied voltam. Gondoltam, hogy a régi jó feeling kedvéért elmegyek jeep-pel a német bázisra, hogy lopjak egy tankot. Egy tigrist el is hoztam. Lõttem, kilõttek egy idõ után. Majd még egy jeep-es futammal egy PzIV-et is megszereztem. Erre az egyik sötét player csíterezése után kickelt és banolt az admin a szerverrõl (egyelõre 1 percesre).

Kedves LSSAH! Az, hogy a publicon még a réginél is alacsonyabb a színvonal, tele van seggfejekkel, egy dolog. De ha ti klánozgattok és saját szerveretek is van, akkor nektek legyen annyi eszetek, hogy megnézitek, ki mit hogyan csinál és utána kickelgettek, meg bannolgattok.
Hogy a szerveren levõ 50 embernek nincs annyi esze, hogy esetleg elmenjen jeeppel tankért, az egy dolog. De ha valaki megcsinálja, akkor ne legyen már csítkick meg ilyesmi...

DonPapa
már megint csak az a statisztika

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Tuvok

joebacsi
még kicsit foltozgatom bébének a talibannert, aztán jövök énis puffogtatni kicsit...jovohet hetfon már bf2 kompatibilis lesz a gépem, és kéne egykis melegítés 😊

LSSAHPAUL
😄 lol
Közben rájöttem a programhibára.. ( csak azoknak az idejét mérte a progi akik valamilyen oknál fogva nem átszották végig a gamét 😄 ) Az xml file végén van egy összesítõ és abbol nem szedtem ki a time-ot.. Na mind1 ,hosszú 😊
Adat vesztés nem történt mert egy hétig elmentem minden pálya xml-ét hátha találok bugot a progiban és akkor ujra tudom tölteni elõlrõl az adatbázisokat.

joebacsi
ejj vazz, de b@szottnagy humorzsák vagy ma 😄

Ahhoj
hát a tuvok! nem egy, nem két tuv, hanem az összes!

joebacsi
!!
hol??

Tuvok
Csíterek !

joebacsi
jólvan akkor NEM (még véletlenül sem) ahhojtól tudom 😊
egyszerûen csak rákapcsolódok az "õsbfes kötsögök" mentális tudásbázisára, és ott megvan mindenféle ilyen alapinfõ...

Ahhoj
ööööööö, izé, NEM!
nekem semmi közöm hozzá mielõtt még bárki is azt hinné! az csak egy olyan kis öööö látványfokozó cucc volt, semmi több....
szóval öööö, öööööö honnan tudod ezt a csít témát?

joebacsi
ne legyél már hüle, még te adtad nekem a linket...

Ahhoj
és te ezt honnan tudod ilyen jól? <#fejvakaras>

joebacsi
sima statcsít...semmi extra
egy csítpakkban van az aimbottal, meg a wallhackel

LSSAHPAUL
A 2 honapja futó statisztika tegnap 14.00-kor véget ért.
Azóta az adatokat elmentjük, remélhetõleg ma bevezetésre kerül az új statisztika rendszer. A tesztek során már csak egy problemát talátam valszeg rossz az játék idõ mérése.. Bencsi vezeti a statisztikát úgy hogy játszott fél órát... Ez természetesen lehetetlen.

LSSAHPAUL
Ja megint tök jó game-ket nyomtunk, és az is pozitiv meglepi volt hogy 7 embert is összetudtatok szedni !

Egész jó volt, sajnos mi még tanokkal és repülõkkel nem bánunk olyan jól mint ti, ebbõl látszik a Tobruki és El-Alameini vereségünk.

Ennek örülök még nem tudom hogy pontosan hányan leszünk de remélem 5 fõ meglesz.

LSSAHPAUL
Ja ,hogyne! Pont ráérünk. Vasárnap meccsünk van.
Mondom is a mappokat amiket szeretnénk gyakni ellenetek:
-Bulge
-Tobruk
-El Alamein
-Wake Island
Ha infezni van kedvetek akkor:
-UN_Berlin
-SnowStorm
-Battle of Sands
-Berlin
Ezek lesznek egy héten belül..

Szombat este van kedvetek egy kis gyakorláshoz? Mi leszünk úgy öten vagy hatan.

uHs Gerzson
Boldog SZ napot Pepti 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
Boldog Sûûûûûûûûlííííí Naaaaaaapóóóóóóóóóóóóóóót lálálá lá lálá!!!!

www.czekoart.hu

Pink Tiger
hbd pepti koma <#wave>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

BSZN Pepti 😊

Ja, akkor majd megmondom neki. Õ állította hogy nem tud bejönni.

LSSAHPAUL
omg. 2 naponta töröljük a banlistát. Ha nem tud bejönni akkor pb ban kapott valahol. Nem nálunk az biztos.

Egyik tagunk Private LEO ki lett bannolva még régen nem lehetne megoldani hogy Õ is visszajöhessen játszani?