Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Lehet, hogy már volt ez a kérdés, a játék menüjében hallható zenét nem lehet valahonnan letölteni?
Köszi elõre is.

Hali
joebacsi
miért?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
hi

köszia

Guest
Tuvok
Ok .

Guest
- Battlefield 1942 (427 új üzenet)
Hu.man limbi
Hadd el, Cod -os<#gun>

Bencsi
Sima?<#gonosz3>én kérek elnézést!Ez alap😊
Persze, LSSAH szerver

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Milka
szoktak még neten ezzel a sima battlefield-el játszani?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Boldog szülinapot az "öregeknek"! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

JAG1
A víziló is randa,
és büdös a szája,
mégse mondja mindig,
hogy: „jegyeket, bérleteket kérem ellenõrzésre felmutatni!”

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Egy cimborám a Mamut mellett lakik és hogy-hogynem, mióta beindították a wireless szolgáltatást az épületben, ingyé netezik. <#vigyor>

JAG1
Tnyom eleve sux. Ha Bp-en laksz, van 1 wireless szolgáltató tök olcsón.

<#wow1> tessek maskor :<#nezze>

aPa
Mostanában egy rakás hülye dolog történik velem 😊 A legújabb, kb fél órája: vígan irtom a népet az lssah szerveren, erre kapcsolat megszakad. Újracsatlakozok, semmilyen netforgalom. Gép restart, kiderült, 1 számlát elfelejtettünk befizetni a tréonlájnak, ezért szépen lekapcsoltak. Kicsit puffogtam, aztán elindítom a laptopot, erre talál egy default beállításon lévõ wireless acces pointot. nem túl gyors, de arra elég, hogy ezt leírhassam 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHPAUL
omg 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

JAG1
Sej, buborék, buborék!
Színejátszós, csodaszép!
Imitt veres, amott kék,
Az orromból jött ki elébb!

aPa
hát nagy ritkán van olyan, néha ritka nagy hülyékkel hoz össze a sors, és még magyaráznak is 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

neked ment😊

szoktam lenni lssah-n neha multkor is koszontem de nem lattal a dühtöl 😄

aPa
neked is kösz 😊 (bár jó lenne ha néha feltolnád magad vmi bf42 szerverre is😊 ) vajh miért érzem úgy, hogy ez a hét a sörrõl és a khm... hölgyekrõl fog szólni? 😄 <#finom>

hbd cz & apa 😉

joebacsi
bódogot beléd is! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

aPa
ah, thx mindenkinek 😊 hiába, én is öregszem....

#85233 nekem nem jön be, de ez lehet a munkáltatóm okos hálózata miatt is 😊

Pink Tiger

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
hú te is kretént olvastál?😊)))

Pink Tiger
ezt én is láttam pont most hétvégén😊))
egybõl a topic meg tuvi jutott eszembe <#nyes>

Pink Tiger
HBD CéZé és aPa <#wave>

LSSAHPAUL
HBD ratyi APA !

erdos
Akinek szól az érti te ratyi... 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ahhoj
mivan, rátenyereltél a bill-re?

erdos
hbdcz 😛

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
HeppyhippoBD CZ!!!

www.czekoart.hu

kösz 😊

joebacsi
bódogot cézébe! 😊

Tuvok
HBD CZ !

Ahhoj
Boldog CéZé születésnapot!

LSSAHlavina
hm, hullámokban jön rám a rosszullét. Pedig már este 7 körül teljesen jól voltam 1 liter tej után... Na, lefexem, holnapra talán elmúlik teljesen a hangover. <#szomoru2>

The future is now

LSSAHlavina
sajnos az önbíráskodás nem jó dolog. Az összes "modern" jogrendszer bünteti. Gondolj bele, az épp ügyeletes admin nem tudja azt, amit te elmondtál, csak annyit lát, hogy baserapeltél. Nem az a jó megoldás, hogy visszaadod, hanem szólni kell a répa közben, és akkor azt tesszük ki, aki elkezdte. Akkor nem is fajul oda a dolog, hogy neked kellene lerépázni,mert már ki van kickelve. Ilyen szimpla... 😊 További jó játékot.

The future is now

Effendi
Sajnos ismét nem tudom abbahagyni a nyavajgást, de hát mit csináljak ilyen vagyok!
Ma ismételten kitiltott valamelyikõtök, mert valamelyik idióta rám fogta, hogy spawnkemper vagyok.
Annyiban valóban hibás voltam, hogy a tetvesládát csak megbüntettem.
A kurksz mapon berépáztak a németek, olyannyira, hogy az il-lel megpróbáltam felszállni, de az egyik tetü még ott is leszedett, mielõtt éppen felemelkedtem 1 métert.
Másodjára sikerült, és leszedtem szépen egyesével az összes német repülõt. Az ez elég gyorsan megtörtént 😊 Épp végeztem az utolsó levegõben lévõvel, amikor a német bázis felé vett az utam. A köcsögöt megismertem,aki elõzõleg leszedett a felszállásomkor, erre visszafordultam és én ugyanazt tettem vele is.
Ezt követõen már csak középen bombázgattam, mivel nem volt már egy német repülõ sem a levegõben. Nem telt el egy fél perc, és valami angolul beszélõ köcsög le basecamper-ezett, ha erre valamelyõtök szépen ki is tiltott ismételten.
Csak azt nem tudom, hogy miért van az, hogy én nem siránkoztam, szépen viseltem a fájdalmakat, amikor pedig visszaadom, egyböl mindenki sírni kezd.
Hangsúlyozom még egyszer, hogy én csak egy ember lõttem le amíg szállt fel, és éppen azt aki pont ezt csinálta velem.
Na köszönöm szépen gyerekek.....

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

LSSAHPAUL
Én 14 órakkor keltem fel, és ekkor kellett szembesüljek azzal hogy forog a világ. A ma esti pokerpartyt szerintem halasszuk el. Nem iszok egy darabig az hétszentség.

LSSAHlavina
broáf <#szomoru2>

The future is now

LSSAHlavina
Na, akkor megyük inni, vagy feküdjek vissa aludni? <#wilting>

The future is now

LSSAHlavina
Azért tudok kicsit lassan fogalmazni, mert most keltem fel. Tegnap éjjel volt egy kis klánivászat. Arra még emlékszem, hogy sokat ittunk. Arra is, hogy metált hallgattunk a zenegépekbõl a kocsmákban. De arra már nem, hogy hogyan került a nyakamba a vaskereszt... Amit asszonypajtás kérdezett meg, most, amikor felkeltem.. Nagyon sokat fajtalankodtunk??

The future is now

LSSAHlavina
Voltam Pesten egy uccában, Budán, hát látom ám, hogy valami szaküzlet, és az volt rá kiírva, hogy ORTÓ. Na, már másra nem emlékszem, mert amúgy is kocsiból láttam, de a Margit Hídon mentünk át Budára, és mindjárt ott volt.

The future is now

Pink Tiger
máhogynevóna😊

JAG1
Itt nézelõdj.
Én már nem merek írni semmit...

rekettyes
Nagyobb tankcsatas vagy zaszlofoglalast abrazolo rajzod nincsen?
Jo vona=)