Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy már volt ez a kérdés, a játék menüjében hallható zenét nem lehet valahonnan letölteni?
Köszi elõre is.
Hali
Persze, LSSAH szerver
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
és büdös a szája,
mégse mondja mindig,
hogy: „jegyeket, bérleteket kérem ellenõrzésre felmutatni!”
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Színejátszós, csodaszép!
Imitt veres, amott kék,
Az orromból jött ki elébb!
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
#85233 nekem nem jön be, de ez lehet a munkáltatóm okos hálózata miatt is 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
egybõl a topic meg tuvi jutott eszembe <#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
The future is now
Ma ismételten kitiltott valamelyikõtök, mert valamelyik idióta rám fogta, hogy spawnkemper vagyok.
Annyiban valóban hibás voltam, hogy a tetvesládát csak megbüntettem.
A kurksz mapon berépáztak a németek, olyannyira, hogy az il-lel megpróbáltam felszállni, de az egyik tetü még ott is leszedett, mielõtt éppen felemelkedtem 1 métert.
Másodjára sikerült, és leszedtem szépen egyesével az összes német repülõt. Az ez elég gyorsan megtörtént 😊 Épp végeztem az utolsó levegõben lévõvel, amikor a német bázis felé vett az utam. A köcsögöt megismertem,aki elõzõleg leszedett a felszállásomkor, erre visszafordultam és én ugyanazt tettem vele is.
Ezt követõen már csak középen bombázgattam, mivel nem volt már egy német repülõ sem a levegõben. Nem telt el egy fél perc, és valami angolul beszélõ köcsög le basecamper-ezett, ha erre valamelyõtök szépen ki is tiltott ismételten.
Csak azt nem tudom, hogy miért van az, hogy én nem siránkoztam, szépen viseltem a fájdalmakat, amikor pedig visszaadom, egyböl mindenki sírni kezd.
Hangsúlyozom még egyszer, hogy én csak egy ember lõttem le amíg szállt fel, és éppen azt aki pont ezt csinálta velem.
Na köszönöm szépen gyerekek.....
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
The future is now
The future is now
Én már nem merek írni semmit...