Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
valóban sörözgettünk este😊

www.czekoart.hu

Pink Tiger
hbd effi<#wave>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

JAG1
HBD effi

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
Oks.. egyébként szerintem bevoltál rugva vagy lõve 😊 Már rendesen féltem mikor megláttalak, próbáltam a pálya másik felén meghúzni magam 😄 Még rám is köszöntél mikor nagy sietve húztam elfele a csikot.. ha most álnéven játszottál volna tuti hogy örök bannt kapsz és még a cdkeyed is beirom a személyimbe..

hbd az effibe!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
jah juteszembe, hbd effibe!

www.czekoart.hu

joebacsi
jah juteszembe, hbd effibe!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
kezdésnek tök véletlenül rálõttem m10-el njemsokkal késõbb kiszedi a cicát átakarna ülni énmeg kilövöm,mert azt hittem rá hogy õ nem õ hanem más,olyan valaki akit lekell lõnönöm😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
jaja😄

www.czekoart.hu

joebacsi
jolsejtem neked is makod volt, hogy nem álnévvel játszottál 😄

Kovács legény
köcce a gamét és bocs Paul,másodszor azthittem hogy leakarnak aknázni,pedig nemis,mert te voltál az😄

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
semmi nincs földelve jóember! hol élsz ?? már nem divat

JAG1
Nem a tápod zárlatos testvírem'? Vagy nincs földelve a ház rendesen? <#vigyor>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Kikérem magamnak a "dugó" jelzõt. 183cm magas vagyok. A szó másik értelmérõl, meg asszonyt kéne megkérdezni. <#vigyor>

Tuvok
Elhivatottság, vagy csak poénból írod a jack dugót jag-nek ? 😊

DummyBoy
JAG dugó 😊 Ez tetszik 😊 Szabadidejében katonai jogász? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pink Tiger
<#shakehead> ma nem ettem lehet hogy ez a baj
na mék😊

Pink Tiger
kezdhetnéd nálam, a szivacsos részt még csak elviselem de a szárazra törlést rádbíznám, de más megoldás is érdekelne...

Hosszú í-met elcserélném egy hasonlóan jól mûködõ mosogatógépre!! tablettákat beszámítok

<#mf2>

LSSAHPAUL
Botinak volt ilyen baja nem nekem. De neki viszont vagy 3 hangkártyával is, de a leújabb hangkártya driverrel viszont már jó volt.
Ja mig ezt a szöveget írtam jött tesóm, és a másik gépemet szétszedtem... mikor kihúztam a kis jag-dugót a hangkártyából megrázott, megint hozzáérek megint megráz.. hm gondoltam felvan töltõdve... lekéne szívni a feszültséget mert ez igy nem oké. Egyik kezemmel megfogtam a radiátort másikkal a jagdugót.. hozzá is ragadt, meg is égetett. Na még teszek egy próbát hogy lejöjjön a fesz.. hozzányomtam a gép házához de a festékes részhez és erre a fejhalgató meg elkezdett búgni mint atom.. Szóltam tesóm barátjának aki villanyszerelõ hogy mérje már meg mennyi fesz van benne.. hát kerek 240 V 😄 Valami lett a tv-vel ugyanis azzal van összekötve és szépen rányomja a hálózati áramot. De a tv ettõl függetlenül müködik.. Na szal ez történt, most már befejezem a mondókát.

Pink Tiger
és illanjon megszámlálhatatlan darabra a világûr igazságosztó vákumában az az admin aki a hosszú íseket tömörítõ topicomat törölte!!!
<#boxer>

Pink Tiger
nekem van egy eladó hosszú í-m, régebben ezzel guggoltam és bár tényleg használtam eleget mert ugye a golyók mindig repkednek, de tökéletesen mûködik!!!! sõt ez egy multifánksön billentyû mert egyéni konfigtól függõen ezer más dolgot is lehet vele csinálni még...

ha valaki megvenné e ereklyét egy unicum körért jutányosan megkapja!!!!!

<#nyes>

Pink Tiger
biztos azért írta mert mi vagyunk a legásszabb játék legászabb veteránjai
ász ventura LOLLA
<#nezze>

DaveMoto

Eladó egy Logitech Freedom 2.4 es joy nagyon szép gyári állapot alig volt használva dobozzal ha valakit érdekel akkor hívjon a 06 30 685 89 69-es számon 15:00 után köszi !
ár: 7000Ft

Info : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2221,CONTENTID=5032

....::::MRT 4 EVER::::.....

Zs0lt1
ezt jó lenne ha minél többször alkalmaznátok :ÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

JAG1
kb. <#vigyor>

JAG1
Hmmm... nekem is integrált a hangkártyám, de sosem volt ilyen.
A mostani integrált hangkártyák, egyáltalán nem rosszak sztem.

LSSAHlavina
bas - ban all snipers...

The future is now

LSSAHlavina
Ja, ez fura jelenség, nekem NF7 V2.0 van, azon soha nem volt, Paulnak NF7-S van asszem abban a gépben, amelyiken ezt nála tapasztaltam. De javíts ki, ha nem.

The future is now

Fritz Von...
A nagy sebességû hangot csak intergrált hangkártyával, vagy "nemszabvány" SB hangkártyával csinálja. Ha eredeti Soundblastered van (16, Live, Audigy, vagy akármelyik), akkor nincs gyors hang.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

JAG1
Ahha...lehet aliasokat is csinálni. Remek. Így már, nem is olyan gázos.

LLC = Lavina Lag Cheat

mármint annak, aki a 10 perc után csatlakozik az aberdeenre a vesztes oldalon.

mondjuk ez igaz.
Csak akkor mi a játékban az élvezet?

LSSAHlavina
Nekem tegnap elég jól ment a gamma amúgy, jókat assziztam Kharkovon, Wake-en, Berlinen, stb. Rájöttem, hogy nagyon jó cheat, amikor kicsit lagol az ember. Nekem rohadt szar a netem az elmúlt negyedévben, wireless-en van megosztva egy adsl. Addig jó volt, de mostanában a következõ dolgok fordulnak elõ:

1) Megszakad a helyi WLAN - ez nagy gáz, ledob a gamma
2) Lagol a helyi WLAN, mert esik a hó, elmegy egy kocsi, jégesõ van, napfolt-tevékenységvan, stb. Ez általában "Connection Problem", meg packet loss
3) Lagol a net, a WLAN-al nincs gond - ez különbözõképpen affektálja a játékmenetet
4) Szintén lag van, mert valaki más szörfözik a megosztott ADSL-en
4 ) A fentiek keverékei - jaj 😞

Na tegnap valami fura keverék volt, mert néha a gránátom nem arra ment, amerre én szerintem épp néztem, meg úgy az egész gammát nem éreztem folyamatosnak, de fura mód mindenkit hamar lelõttem, engem meg nem találtak el.

Volt olyan, hogy bekeveredtem 4 gyalog közé, 2 mp40, 1 walther, 1 kés áldozata lett, aztán felvettem az egyik fegyverét, abból 2 gránát megölt 3 közeledõ gyalogot, meg még az mp18-al is lehenteltem 3 közelben hasaló snipát (mohó voltam, azért nem kés). Ekkor rám rontott 2 jobb játékos, az egyikbe még elég volt a colt, a másik megölt. De végig olyan érzésem volt, hogy mintha az árnyékomra lõnének. Persze, 2-3 év játék alatt megtanul az ember NEO módjára mozogni, de azért ez durva volt, hogy mennyi golyót túléltem. Kezdem érteni a cheateket... :-/ A LAG-nak külön tudománya van ilyen multi gammákban...

The future is now

JAG1
Na ezek után, ha érdekes dolgokat kezd csinálni a server, vagy random mód kickel titeket, én próbálkozom a parancsokkal. <#nyes>

JAG1
Kösz.

Tyûû... ezeket kifene' jegyzi meg? <#vigyor>
Bár, végül is egyértelmû, csak hosszú...

joebacsi

Pink Tiger
😊

JAG1
Na ez engem érdekelne. Van leírás, vagy honlap ami ezzel foglalkozik?

joebacsi
tanuljatok meg konzolból adminolni 😉

LSSAHlavina
Aberdeenen nincs BC, vagyishogy van, lehet, mert az is befogható... 😊

The future is now

Tegnap aberdeenen megint köcsög volt a jónép. BC-ért ölni kéne.

Sebaj kinyírtak vagy 10x de legalább engineerként fejlõdtem. Nagyon fasza érzés, amikor egy tank háta mögé kerülsz, ami lövi a baset. Ráejtesz 2 expacket, 5 lépés hátra és durr!

Utána a sok balfasz snipert lepucolni a hegyoldalról jeeee! Arra se képesek, hogy a távcsõt használják. Az egyiket késsel sikerült megszeretni. 😊

BUNKÓ A VILÁG, íGY TESZEK ÉN IS!

LSSAHlavina
Az ember leül egy fárasztó munkanap után este BF42zni, halál nyugodtan osztogatja az áldást a wespébõl, erre jön egy csipás snippa, és elrobog alóla a wespével. ALT+TAB-ra meg 40-bõl 1-szer kifagy a BF, és miért ne pont most, mikor bannolom örökre a kis mocskot. Legközelebb annak mosom meg a billentyûzetét kádban úgy, ahogy Paul szokta a Plus4-est, aki törli a banlistet. <#falbav>

The future is now

Tuvok
Véletlenül nem integrált hangkártyát használsz ?

DannyL
õõõ jóreggelt!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

joebacsi
nemtudom, nekem sose volt ilyen gondom, néha kis ideig tényleg volt egy kis gond a hanggal (leginkább mp18 lövése nemvolt néha szinkronban), de ez nagyon rövid ideig tartott, és nagyon ritkán fordult csak elõ

Cobra.
Erre az elmúlt 2,5 évbe nszerintem a fejlesztõk se jöttek rá, mert teljesen gépfüggetelen kinek mikor csinálja. Nekem ugyanazon a gépen szoftverváltozás nélkül volt hogy jó volt és volt hogy ilyen gyorsítottan ment.
Valószínûleg a szerver-kliens adatátvitel közben keletkezik a probléma, legalábbis nekem így tûnt, mert volt régen olyan magyar szerver, ahol 90%-ban rossz volt a hang, amikor máshol meg jól ment.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Help!Mitõl lehet az hogy játék közben a hangokat kb 2* sebességen játsza le ? 😞 Thx!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Tuvok
Kõõõvvetelem hógy a bólsevizsta hóórnkormány a manndátumááról azóónali hatáállyaal móóndjon lee !

BurnBaby
jé itt még mindig én vagyok a gizda. nah majd törölgetek!

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Van. De a kutya sem használja. Igazából még tavaly csináltunk, anno amikor megszorultunk pénzügyileg és segítettek páran, de a kutya se használja.
193.138.125.6
Menjetek a VIP szobába.. tök üres megsúgom 😄