Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lekai
huuuu a jó lehetett
és melyik adon tolták ??
megnézném ( mint téged is ;-) életben )

BurnBaby
nem 😊 ez most ilyen studióban beszélgetõs

www.battlefield.hu

Lekai
ez a hajon megverekszünk dolog nem sikerült

csak utána a tutiság ?

ejej

Lekai
tessék mondani ez is olyan gép elõtt hasalos anyag volt ?

BurnBaby
jóvan próbáld adásban értelmezni, minek a rövidítése az uav, majd azt kimondani okosan hangosan 😊

www.battlefield.hu

Bencsi
anno én is eljátszottam ezt az expakk viccet.kis kedvenc snájperem(nevet nem említenék, még az angyalok kedvéért sem)kempelte el alol a német repteret, szép sikerrel. megunva na meg büszkeség meg tréfa, nagy kerülõvel mögé, expakk reája majd vissza az alap látványos vigyázz állás, jött is amor nyila.gyors spón felvesz halotti köpögenyem és robbant😊õ meg aktuális csíter áradat, én meg a hasznos snipereknek kijáró magasztólásba kezdtem😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

joebacsi
nemvolt sms fal 😞
meg bb: Unmanned Aerial Vehicle 😉
amúgy (Y)(Y)!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
thx 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
ja tegnap volt a bb a tévében😊 apa küldte az smst gyorsba😊))
vicces volt, grat bb

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
lol

Kegyetlen vagy Paul... szegény hajós ördögöt hagytad menni, hogy aztán kinyírhasd... Nünbergben biztos szerephez jutotottál volna a tárgyaláson!(nem bíró és nem ügyészként!) :-) Én biztos megnéztem volan ahogy felrobban. No végül is vizuális típus vagyok. Nem látta valaki a kifestõkönyvemet?

LSSAHPAUL
Tegnap este wéken befordítottam egy tagot. Szal szokásos hajózgatás, repülõ támad majd kiugrik a pilota bele a vízbe. Túl közel volt a hajóhoz ezért nem lehetett ágyuval megnyuvasztani muszáj voltam hátra cammogni :p
Uszik a tag a hajóm felé de nem tudtam megölni, felmászik, lövések dördülnek el,kifogynak a lõszerek, tag inkább menekül, bele ül a mentõcsónakba és go. Én meg beledobtam egy expakkott. Had menjen gondoltam, visszaültem a hajóba és végeztem tovább a dolgom. Egyszer csak eszembe jutott a tag.. 😊
persze azon nyomban meghalt szegény ördög. Na játék végéig értetlenkedett meg csiterezett.
Soha nem csitereztek le ,pár nap alatt ez a második.. ( az elsõ vasárnap volt revival kupa meccsen.. pistolyal megöltem egy aszit sorsdöntõ helyzetben, aztán a köv mappon ugyanezt az embert megint :p erre a tag erõs csiterezés után diszkonnektet nyomott. )

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

JAG1
Boldog szülinapot Tuvok és Kumesz!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tuvok
És HBD Kumesznak is, én még Bfbt-s idõkbõl emlékszem rá 😄

Tuvok
Kösziek 😊

uHs Gerzson
HBD Tuvok! és jó sokat a következõ évekre 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LSSAHPAUL
oh vazze Kumesznek is szülinapja van!! ex lssah-ás..
HBD Kumesz! (sajna nem hiszem hogy nézi még az sg-ét, kb 1 éve inaktiv.)

LSSAHPAUL
BSZN Tuvok!

Tuvok
Köszönöm 😊

Boldog Születésnapot!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BaSZNáD tuvok! <#idiota>

-tRs-Landor

Pink Tiger
bszn tuvi <#wave>

Tuvok
Köszke 😊

Kovács legény
BSZN Néked!

www.czekoart.hu

Tuvok
köszönöm <#wave><#puszi>

BurnBaby
hbd tuv

www.battlefield.hu

joebacsi
uhh tényleg, sok lami között észre se vettem exházigazdink nevét, de hbd beléje

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BSZN Tuvi <#wave>

nyeles gránát van, helizni és repülõzni meg nem tudok <#nevetes1>

-tRs-Landor

LSSAHlavina
jaja. A nyeles gránátot semmilyen napalmesõre nem cserélném.

The future is now

Csacsiság! Retro a divat! 😊

joebacsi
jaja, Red Orchestra-ban egész fílingesre sikeredett <#mf2>

LSSAHlavina
Milyen az a minta Stadler? 😄

The future is now

LSSAHlavina
Apukám te puffogtathatsz akármilyen helikofferbõl, az mp40-nél akkor sincs jobb feeling.

The future is now

ideis <#bee1>
ha valami modernebbre vágysz, mint az elavult ww2es puskák és emberek.. <#vigyor3>
akkor ez a te helyed:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.bfv.hu

-tRs-Landor

joebacsi
akkor még szerencse, hogy a tegnapi bf2 közvetítésünkbe nem hallgattál bele 😄

Pink Tiger
hû de dúrva ebbõl a statból tök kimaradtam, bencsi rendõr meg focista (bazz bencs te folyton hülyét csinálsz magadból😄) úgy látszik még mindig létezik a lada négykeréken, én már azt hittem csak bontóban van olyan és szakad az esõ.. hát erre kell hazajönnöm?😄

LSSAHPAUL
Stat nullázva, új kör.

Viszont focistából lehet rendõr.<#hehe>
Ezúton szeretnék elnézést kérni igen tisztelt Bencsitõl!<#worship>
<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Egy focista nem lehet erkölcsrendész. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BurnBaby
erkölcsrendész! 😊)

www.battlefield.hu

JAG1
Vazze Bencsi! Ha most tényleg azt mondod, hogy rendõr vagy, lehidalok. :-)

Bencsi
eddíg hallgattam, tûrtem de mostmár elég!kérem tuszteletben taratni a szakmámat!igaz lhettem volna vadakat terelõ juhász is😊...minta stadler

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

JAG1
A lényeg, hogy nem kell beszarni tõlük. Sokkal kevesebb joguk van, mint azt próbálják mutatni, pont azért, hogy leplezzék.

JAG1
Nem kell bemutatni sajnos. Pár tízezret, meg pár rendszámot én is otthagytam náluk annó, amíg fostalicska trabantjaim voltak. Aztán megtanultam bánni velük. Persze ez csak akkor megy, ha tiszta a verdád.

Sajna csak addig jó vicc amig olvasod, ha átéled nem annyira tréfás. Mert baromira visszaszólnál nekik csak az meg baromi drága vicc lenne.

Sajna csak addig jó vicc amig olvasod, ha átéled nem annyira tréfás. Mert baromira visszaszólnál nekik csak az meg baromi drága vicc lenne.

JAG1
Tél, éjszaka, földútrol kanyarodok ki. Megállít, igazoltat. Minden rendben sajnálatára. Nézelõdik, kérdezget, majd eszébe villan, hogy ködfényszóróval kanyarodtam ki és megtettem vagy 10 métert mielött lekapcsoltam volna.
- Miért égett a ködlámpa? Kérdi a rend-õr.
- Talán mert köd van? Kérdem én.
- Miazhogy köd he? Rendõr.
- Mondom köd van! Én.
- Azt mondtam köd he. Hogy beszél velem?. R.
- Nem én vagyok a vidéki. É
2 perc síri csönd, vörösödõ rendõrfej.
- Feljelentem mert ködlámpát használt városban. R.
- Ki látta? É
Dülledõ rendõrszemek.
- A részeg utas szálljon ki a kocsiból. R.
- Nem részeg csak ittas, nagy különbség.
- Na takarodjon innen míg szépen vagyok. R.
- A ködlámpám meg én, mielött eltakardunk, szertenék kérni egy azonosító számot Öntöl.
Agyvérzés közeli rendõr. :-)

JAG1
LOOOOL. Hihihi. Ez ku***a jó duma. :-D

LSSAHPAUL
hmm
Azt hiszik hogy milyen poénosak.. a munkatársamnak levolt nyalva a gumija, csak annyit mondott neki a rendõr: Jóestét! Fiatalember legyen szives álljon ki a rendszám közül. ( a haver persze nem értette , elkellett neki magyarázni hogy vegye le a rendszámot.. )