Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencsi
ezt hogy érted?

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

nem érzitek, hogy elkurvult a publik játék, úgy globálisan? Emlékszem a 42-es szervereken végig hangulatos volt a játék már a demotol kezdve, de ugyanez igaz a Mohaa-ra meg az össze többire amivel akkoriben találkoztam.

Bencsi
szóval még is te vagy a hanyas disznó😊

Frankie
loál, csá attes 😊

Akkor úgy tûnik nem csak én. <#kacsint>

joebacsi
tetszik az aláírásod 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bencsi
te pöccs, jer csíterkedni!
😊

Bencsi
lol
ja, elromlott az összes repülõ😊

Frankie
nah újrainstalltam a bf42-t 1,5 év után 😊

vígadjon a nép 😄

DarkHorSe
hajra a bf!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LSSAHPAUL
omg ez evidens,vagyis sõt! bizonyos játékoknál krekelés után már csak az eredeti exe visszamásolása után lehet mgint peccselni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Wreck86
Bueno nacho --> ha megcrackeled,attól még eredeti kulcs kell hozzá,és minek akarod az 1.6-ot????Ha erre rakod az 1.61-et és azt crackeled 1.61 crackkel akkor is menni fog,nem kell az "alacsonyabb" patch-eket is megcrackelni szvsz.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHPAUL
HBD Tai!

Bueno nacho
hoppá mégis

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Bueno nacho
ott már régen nincs fenn a fájl

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Bencsi
bfhelp.try.hu

Bueno nacho
Lécci írjatok nekem egy címet ahonnan le tudom tölteni a 1.6-os patch noCD crackjét!

BurnBaby
najgen, úgy könnyebb ,)

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
én is így vagyok csak lesz a péntek és a vasárnap között egy hét diffi. 😊

The future is now

BurnBaby
te lavina, péntek megyek, vasárnap jövök 😊 szentem kihagyom a túrázást ,)

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
nah, megvan hova megyek, Murter. Amúgy ha KRK-en leszel, ajánlom nézz át pancsolni a Rab szigetre is egy nap, mert ott vannak a legjobb strandok, szép fövennyel egész Horvátban. Van komp.

The future is now

Bencsi
igen egy kis retrofiling, legalább rájönnénk h a legfontosabb fegyver az aa😊

Bencsi
aszem nyugdíjas koromra kijár ez nekem!egyébként jó vott veled inni, még te hisztizel😊hát a nehézz napok ilyenek😊

BurnBaby
ááá bencsi már rég nem bártulajdonos. eltiltotta az orvosa, azóta csak gyógyszeresdobozzal rohangál, ha végképp elgyengül tankot húz exoszkeletonnak 😊

www.battlefield.hu

joebacsi
jó, hát itten nincsen hozzá gp30, meg +20% armor 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR ODIN
kivéve bencsi a bar-jával <#vigyor2>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi
a szkilles pléjerek ittis medikkel nyomulnak? 😄

JCSR ODIN
Nem kell nekem szólni 8) Azért mert nem írok még rendszeresen idelátogatok néha néha egy kicsit nosztalgiázni. Fõleg most hogy bf2 új peccs óta szarabb, mint valaha. Szal lehet vmikor fölnézek LSSAH-ra... ingyenfragnek még jó is leszek, de a retro feeling így is kárpótolna 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

BurnBaby
nekem krk 😊

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
hm, lehet én is megyek arrafelé pénteken, egészen pontosan asszem Split vagy ilyesmi közelébe...

Jelentem túléltem az angol-svéd szurkolókkal teli tegnapi estét Kölnben. Király volt, fõleg futni, amibõl rég volt már ekkora részem.

The future is now

Guest
borg, tudtad hogy a tk-k nem számítanak fragnek? 😄
Lekai
helyes vigyázzál csak a lábaidra <#eljen>

BurnBaby
örömmel csatlakoznék a remek metálfeszthez, de horvátországba igértem magam a hétvégére 😊 de úgyis gyúrok a megúszásra ,)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
A kimozdulásról jut eszembe hogy holnap a vekeri tó vesztiválra megyek info: www.vekerimusic.hu
Tudtommal lesz még klántali a nyáron Abádszalókon is, szal még nem úsztad meg a találkozást velem Baby! 😄

BurnBaby
mondom ne is gyere 😊 egy évben egyszer durva is lenne kimozdulni, pusztán miattunk 😊)))
én se teszem ki a lábam pestrõl sohase, még elkopik ,)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
hm lokál patrióta 😄 kurvára tetszik.. de jó hogy ezt a következtetést lehet levonni a pofázásaimból, kár hogy valójában max egy csóró lokál patrióta vagyok, de még mindig jobb mintha bunkó nagyarc lennék.. ugyanis az a rémálmom 😄
Most te könnyen beszélsz Budapesthez ott van 15 km-re. Ha nem 350km-re lenne hanem csak 150-re akkor én is mennék hidd el.

LSSAHPAUL
A multkórában a sivatagi róka kupán a szedett-vetett GL csapat elverte az LSSAH-át... Bencsi! ne is gondolkozz azon hogy megint összeszedel valami csapatot! 😊 Pláne most hogy nagy nehezen beveredted magad a kezdõ lssah-ba ne adj másnak esélyt a bizonyításra mert megint kispados leszel 😊

BurnBaby
ne is gyere. maradj otthon, várd meg amíg odamegy az a tiga, a vasszûz, a tömeghalál... 😊 addig is építgesd a lokálpatrióta imázsodat, mi meg majd bulizunk egy jót 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Jó,csak ahoz hogy Pestre menjek kellene még valami aprócska indok.. pl egy Maiden vagy Megadeth koncert..
Nahát most figyelem hogy 3db csillagod van ?
sarló-kalapácsot nem osztanak ? 😄

DonPapa
nem biza

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
Paul gyere és megmutatom ( itt van a szomszédunkban )

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Kovács legény
pedig pont rá gondoltam meg a többi fõcsiterre,hogy ellensulyozzák a bénaságomat😊

www.czekoart.hu

Bencsi
odinnak nem múszály szólni😊

Kovács legény
tõlünk jönnének egy páran bizti

www.czekoart.hu

Bencsi
szinte minden régi klánból maradt még hírmondó, õk is tudnák reklámozzni az ügyet!
persze akkor lenne jó az egész ha nem fékelne senki😊

Bencsi
igen nem egyszerû, de ha jó elõr meghírdettnénk az összes érintett topicban ill fórumokon össze jöhet a nép!ha csak 20-leszünk már extra😊

Kovács legény
én jönnék szivesen lámulni, addig megtanulok jáccani is😄

www.czekoart.hu

skorpio7
A megszállottság megmaradt, csak éppen most más játékban ûzöm... és szerényen hasonló sikerrel. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Még benne is lennék, de összeszedni az emberket hozzá... hát. De a sörözés igérete lehet idecsalogatná õket. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tuvok
Régi mániám ...