Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencsi
auf wiedersen!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
bob és balleck😊

Bencsi
Italy-Poland 2-0!

Bencsi
jajj szegény lssah dajcsland😊

Tuvok
na de ezért végigvárni 117 percet
ráadásul olaszok, néztem volna xaktákat inkább
<#wilting>

BurnBaby
nem volt ez uncsi, az uccsó 3 perc meg kifejezetten mozgalmasra sikerült 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
látom

Kovács legény
levagy maradva😄 ez a legujjabb trend

www.czekoart.hu

Tuvok
meccsnézés, de rohadt uncsi ahogy az egész vb
mi ez a sok köcsög ?

Kovács legény
hátTé?
régláttunk

www.czekoart.hu

Tuvok
<#lama>
<#kocsog>

Kovács legény
ne irigykedj:*

www.czekoart.hu

joebacsi
neakard tudni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
pedig hiába reménykedsz 😊

www.battlefield.hu

Wreck86
HELP!!! Barátnõmnek kéne a Rúzsa Magdolna albuma,ha vki tud torrentet hozzá,torrentlinket, az légyszi írja meg!!!

thx

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Bencsi
a logodon remélem egy pintes korsó látható, nem egy köcsög😊
mondjuk a sörhöz fiatal vagy szóval valszeg egy mézes csupor😊

LSSAHlavina
ja, röhögtem ezerrel rajta, mert még Aberdeenen is megkérdezték az oroszok, hogy Bencsi megint elbújuk valahová?

The future is now

LSSAHPAUL
Ja 😄 az valószinüleg erõsen befolyásolta a játék képét.. a fõbézrõl kellett jöjjenek a meccs 75%-ban. Nem csodálkozom hogy visszatértek a stalingradhoz ezek után. jövõ hét csütörtökön meglátjuk mennyit ér a publikos sztálin-játékod 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bencsi
nagy kunszt😊ja és sokkal izmosabb is vagyok!
én meg 34 percíg tartottam fehéren az ellen zászlaját<#nevetes2>
irok is gvinisznek😊

Kovács legény
sörike után igen😄

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
A tegnapi YES elleni gyakmeccs nem is volt OIan rossz. Azt hittem nagyobb lesz a káosz BB irányítása nélkül. 😊

Kharkovon meglepõen összeszedetten és fegyelmezetten jáccottunk, és vagy kétszer sikerült lelõnöm Natashát is, szóval a sikerélmény már mevolt. A poén az volt, mikor megelégeltem, hogy közelben állandóan lekaszált, DP-vel a hegyrõl snipáztam ki többször a férjével együtt. 😊)

Aberdeen kicsit káosz-realm közeli volt, de a végére itt is volt egy sikerélmény, Allied oldalról axis sajáton kilõtték alólam a tankot, gyalog maradtam, és szivárogtak a városból oda a gyalogok. Megindultam feléjük, az egyiket engi fegyverrel lõttem fejbe, miközben kifelé ugrottam csukást a homokzsákokon át, a következõt lekoltoltam, majd felvettem a pakkját, és annak a bazookájával lõttem fejbe a 3. gyalogot. Csak pont akkor pörögtek le, nem tudom én öltem-e meg az ucsót, vagy már nem ért el addig a lövedék. 😊

The future is now

LSSAHlavina
hm, beszélsz Bencsiül???

The future is now

uHs Gerzson
Forgotten Hope kimaradt a felsorolásból 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
aberlin?
juj aztat mikor lesz kész hogy kipróba?

www.czekoart.hu

Wreck86
Pukkandur! Ez van a modokkal,ami BF42 alatt fut elmondom ,hogy kb ezek a modok élnek még 😄C,DCF,DCX,Pirates,FinnWars,BG42(talán),EOD,BF1918,a RTR és SW -zel kevesen jáccanak,azon a serveren,ahol meg 50bõl 48an vannak azon a ping 490 😄
RTR-os server van ami jó az kb 3 😄 Ezeket végignyomták singlebe az emberek,aztán csummi.Most gondolj bele,így mekkora kemp van snipákból,pláne ha SW-ben még jetpackot is tesz magára aztán felrepül olyan helyre,ahol az életben nem találod meg,az igencsak izgi lenne.Meg ugye a BF2 az nagyon sok játékost "szívott" el a Classic BF1942 tõl 😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Meg leeht csinálni,nem nagy kunszt,csak ugye Berlinen nem láccik a házak hátulja,mivel csak az eleje van némelyiknek a pályán,az láccik,szóval ezeket kell kicserélni rendes Sztálingrádos házakra,egy kis szépítés,aztán megy az Aberlin 😄

Wreck86
GUS!!! Bocsi a rossz linkért,én írtam be,de nekem még behozta a megfelelõ cuccost 😞 Szóval a most megjelentetett map.zip a jó,kicsit leegyszerûsítettem a cuccost,hogy mindenki kényelmesen fel tudja rakni 😊 Apropó Pali,komolyan gondolod egy Abeerdeen közepére egy Berlint?😊

LSSAHPAUL
melyik verziót ? bcdc, dc++, strongdc ?

Pukkandur
Jó reggelt!
Akkor rakom fel a DC-t.

BurnBaby
annyira hálás vagyok a világnak, h végre nem kell kézzel írni, erre ezzel jönnek... 😊

www.battlefield.hu

Túl jó az eredeti alap játék + modnak jó a desertcombat. A fejlesztések 90%-a a kukában végzi, 9%-t kiadnak haszon nélkül(néha bele is bukik a kiadó cég), 1% a siker.

Bencsi
valamelyik forma aki ráér és van kedve egy gyak warhoz az jöjjön az llsah ts-re!11p múlva kezdünk!
ip:193.138.125.6

Biztos autómatikus helyesírás javító van benne...
Így könnyû lesz nekik irodalom dolgozatot írni. 😊
Fogalmazás 5 (internetrõl leszedik)
Helyesírás 5...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
ma végre rászántam magam hogy megforrasszam a fejhallgatóm, kb tavaly szakadt meg ,azóta úgy játszottam hogy csak a jobb szólt.. tök jó most nagyon happy vagyok!

Kovács legény
asszem a kökeim má ienekkel fognak az iskolába rohangálni,de ez nemigazság ,nekem még megkellett húznom a margót minden oldalra (szegény margó ,mirwe mindenki meghúzta)

www.czekoart.hu

joebacsi
nemkifejezetten 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Biztos valami fogalmazás gátló.😛

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lehet rajzolni is. 😉
Nekem speciel jobban tetszik a kinézete.
De kb ennyi.

BurnBaby
az valami lenyelhetõ számítógép?

www.battlefield.hu

joebacsi
engem speciel tablet pc-vel 😊

BurnBaby
/offtopic

msn reklámszöveg:
Tired of typing? - Use Handwriting instead. Download MSN Messenger now.
betegek ezek... vajon mivel tudnának rávenni, h inkább kézzel írjak, mint gépeljek...?

www.battlefield.hu

"filozófia – a görög philo- és szophia szavakból: a bölcsesség szeretete."

LSSAHPAUL
Nem rossz a logód Joe! Na mostmár én is rajzolok magamnak.
Ha a véleményem bármit is számítana , inkább filozófusnak érzem magam. Bölcs nem vagyok az biztos mert egy bölcs a legnagyobb érzelmi viharban is észerüen viselkedik, de filózni viszont szoktam sokat..

Pukkandur
Én megvenném ha tudnám, hogy lesznek szerverek, de így...
Nembaj legalább kevesebb idõt ülök a gép elött, manapság már ez is egy szempont <#vigyor> Azért vagy 3 óra múlva biztosan itt fogok<#gun>

joebacsi
a lényeg a lényegben, hogy mind2 esetben még nem ittunk eleget, ahhoz, hogy felfogjuk mitmond 😄

Tuvok
Talán mert 4 . éves a játék .

LSSAHlavina
úgy beszélsz mint egy filozófus, vagy még rosszabb, mint egy bölcsész. <#wow1>

The future is now

LSSAHPAUL
mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás?
amig voltak craced szerverek full playerrel ment több sw,rtr szerver.
Nem nyomatják mert nem vették meg elegen , vagy azért nem vették meg mert nem nyomatják ?

Pukkandur
Sziasztok!

Megnéztem, hogy van-e RTR vagy SW szerver. Az egész világon egyet mutatott az ASE ahol voltak 7-en. Ezen kivül még egy pár szerver 0 játékossal.
Gondoltam megveszem azokat is eredetiben (a komplett csomag 4 ropi), de így nem érdemes.
Létezik, hogy ennyire nem játszik senki a küldetésekkel?
Mi az oka?

LSSAHPAUL
én konzervative vagyok játékok terén, szal ami jó az jó és minek nézzek más után. mondjuk ha megcsinálná Miller az Abeerlint ( aberdeen közepében berlin ) azt megnézném 😊