Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcce
www.czekoart.hu
rakok rája egy 42 lokkót meg kis trukkozgetést, és szvsz mehet is föl, nem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
azé thx
de ezek után meggondolom hogy legközelebb a bucsuban veszek-e majd neked kakasos nyalokát ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Persze hogy tudtam hogy le lehet tiltani, de ha nem csinált az ember zárlatot azaz nem ütötte ki a végfokot akkor nem kell letíltani mert jó. Persze kivétel van: Tomato alaplap jó kis VIA csipszettel...
Szal ez most elvi kérdés. 😊 pl ha te megakarsz szabadulni a kocsidtól akkor leállítod a motort ill. lezárod az ajtót és kész ?
egyébként kokszilegény kjók a rajzaid!!!! grat <#wave>#wave>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Már nem emléxem hogy mi volt a baja ,de megcsináltam.. talán kodek pakkot kellett letölteni, vagy a hardweres gyorsítást bekapcsolni...
A 44khz az stimm de szerintem veheted maxra a sound detailt, nem ezen múlik.
Egyszer újrarakás után nekem is volt vagy 2 éve, úgy emléxem, és nekem úgy tûnt el, hogy össze-vissza állítgattam a BF42 hangbeállításait (channels, khz).
Szóval nem gépspecifikus, mert nekem NF7 lapom van.
The future is now
asus a7n8x-x alaplapom van. megkapta a legfrissebb nforce drivereket, ill. az ac 97 alaplapi hangkártya drivereit is, egymás után, külön-külön, mindenhogy, mégis torz. eredetileg bf42 read-me ajánlata ehhez a hangkártyához 44khz sound, medium sound detail, 32 channels, de ezekkel a beállításokkal ugyanúgy torzul: mintha kicsit lassabb fordulaton pörögne a bakelit lemezem.
a konfig:
a7n8x-x alaplap
barton 2500+
1g samsung ram
gef 6600 gt 128 mb
2 samsung vinyóm van, egy asus cdrw + ricoh dvd drive
350w enermax táp hajtja õket, windows xp sp2 operál
ötlet?
www.battlefield.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
" dolgozz keveset , nem érhet baleset !!! "
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
gratulálok hozzá
www.battlefield.hu
BB te meg nagyon megfogtad a mosógépet, ha ennyire megcsapott, nekem pár perc múlva elmúlt a zsibbadás. Kórházba meg mégegyszer be nem mennék, csak ha úgy kerülök be, mint múltkor, hordágyon. Jobbulást, bár egyeseket innen így is biztos lazán lelõsz <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Fõleg nem fûtéscsövet, fémburkolatot stb...
Vigyázz Magadra Ezermester, ne ijesztgess itt minket!<#ejnye1>#ejnye1>
szerintem nálunk is meglehetne játszani.Gyertek tesztelni!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.