Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
amugy fasza lett jobb mint az eredeti😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
megtisztelsz vele, de az aláirásomat is rakd be légyszi a jobb alsó sarokba.
köcce

www.czekoart.hu

joebacsi
átbuzeráltam bannerformájúvá 😊

rakok rája egy 42 lokkót meg kis trukkozgetést, és szvsz mehet is föl, nem?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
és BSZN néked
akkor a 78.?😊

www.czekoart.hu

DonPapa
mindig tudtam hogy rád számithatok

azé thx

de ezek után meggondolom hogy legközelebb a bucsuban veszek-e majd neked kakasos nyalokát ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

uHs Gerzson
<#wow1><#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LSSAHPAUL
De 😊 45.-ik,csak megpróbáltam öregebbnek feltüntetni, de te mindent tudsz ? :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
és ittvan egy föstményem is:

www.czekoart.hu

Kovács legény
sör?

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem 45-50 között van?

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Az ami jelemezte a BF42-t 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LSSAHPAUL
Isten éltessen 62. szülinapodon DONPAPA!!!

Kovács legény
megpróbálhatok vmit összedobni,mik legyenek rajta? gondolom csaje😄 meg mimás?

www.czekoart.hu

Tuvok
"mert Tuvok"

<#fejvakaras>

LSSAHPAUL
Bakker 10 évvel ezelõtt már tisztában voltam a bios beállításokkal, van legalább 3 könyvem , egyéb anyagom róla. OMG! Tuvok az ok mert Tuvok, de Pink vazze 😊 kezdem azt hinni hogy a szõke énekesnõrõl kaptad a neved.
Persze hogy tudtam hogy le lehet tiltani, de ha nem csinált az ember zárlatot azaz nem ütötte ki a végfokot akkor nem kell letíltani mert jó. Persze kivétel van: Tomato alaplap jó kis VIA csipszettel...
Szal ez most elvi kérdés. 😊 pl ha te megakarsz szabadulni a kocsidtól akkor leállítod a motort ill. lezárod az ajtót és kész ?

Pink Tiger
ránk is férne már valami jóféle fejléc frissítés, hasonló csajos jó lenne, de az már utánzás, szóval mondjuk valami kokszilegény féle rajz?

egyébként kokszilegény kjók a rajzaid!!!! grat <#wave>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
letiltható a biosban 😊

Pink Tiger
ilyesmi problemem nekem is volt, apa baszkurált valamit asszem a direktx hangoknál vagy hol és akkor jobb lett de nálam is az segített amikor a beépített hangkárdomat lecseréltem (vettem új alaplapot)

joebacsi
gyere bf2özni, ezzel a konfiggal már nem fog olyan rosszul muzsikálni (bár sokat számít, hogy annak a giga ramnak mekkora az órajele)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ó te kis bohó 😄

Pink Tiger
persze mert leittál minket valami keserû orvossággal 😊

LSSAHlavina
nem baj majd remélhetõleg fokozódik.

The future is now

BurnBaby
kiegyeztek h új fejléc kell, és az egyetlen amiben minden pasi egyetértett h kellenek rá csajok. így született. szentem király, bár én mérsékelten gerjedek a csajokra 😊

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Ideáig süllyedt a bf2 hogy már így próbálnak nézettséget javítani, komolyan kész röhely. Húzzák le a rolót a francba mit kínozzák még azt a szar játékot.

LSSAHlavina
nem rossz a fejléc, de mit keres a képen az a sok nem-szõke nõ??

The future is now

Tuvok
Célt tekintve ugyanazt jelenti 😛

LSSAHPAUL
Attól még nem szabadult meg tõle csak kikapcsolta :p

BurnBaby
mindazoknak, akik amúgy nem fordulnak meg a bf2 topikban egy kattintás erejéig szeretném a figyelmükbe ajánlani, elsõsorban a fejléc miatt 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
eleddig az "integrált szarság" egész jól muzsikált 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
Igen, a forrasztás hatásos, de néhe elég a bios-ban is kikapcsolni 😉

LSSAHPAUL
És mégis hogy szabaduljom meg tõle ? forrassza ki ? 😊
Már nem emléxem hogy mi volt a baja ,de megcsináltam.. talán kodek pakkot kellett letölteni, vagy a hardweres gyorsítást bekapcsolni...
A 44khz az stimm de szerintem veheted maxra a sound detailt, nem ezen múlik.

Tuvok
Én azt mondanám elég hangsúlyosan, hogy szabadulj meg az intergált szarságtól :/

LSSAHlavina
én is láttam már ilyen jelenséget, Paulnál ugyanilyen a hang az egyik gépén. Nagyon zavaró.

Egyszer újrarakás után nekem is volt vagy 2 éve, úgy emléxem, és nekem úgy tûnt el, hogy össze-vissza állítgattam a BF42 hangbeállításait (channels, khz).
Szóval nem gépspecifikus, mert nekem NF7 lapom van.

The future is now

BurnBaby
újra lett pakolva a gépem, és most kicsit torz a hangom a játékban

asus a7n8x-x alaplapom van. megkapta a legfrissebb nforce drivereket, ill. az ac 97 alaplapi hangkártya drivereit is, egymás után, külön-külön, mindenhogy, mégis torz. eredetileg bf42 read-me ajánlata ehhez a hangkártyához 44khz sound, medium sound detail, 32 channels, de ezekkel a beállításokkal ugyanúgy torzul: mintha kicsit lassabb fordulaton pörögne a bakelit lemezem.

a konfig:
a7n8x-x alaplap
barton 2500+
1g samsung ram
gef 6600 gt 128 mb
2 samsung vinyóm van, egy asus cdrw + ricoh dvd drive
350w enermax táp hajtja õket, windows xp sp2 operál

ötlet?

www.battlefield.hu

Pukkandur
Szuper! Van kézügyességed<#worship>

Gratulálok! Nagyon jók. <#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#hehe><#eljen><#taps>

DonPapa
kedves BB nagyon fontos alapszabály

" dolgozz keveset , nem érhet baleset !!! "

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
szuper !!!

gratulálok hozzá

BurnBaby
nekem komolyan kellemes csalódás volt az irgalmasrendiek kórháza. normálisak, kedvesek, figyelmesek voltak. nem csak a velemkorú dokibácsi ,) de a dokinõ aki felvett, a nõvérek , még a portás is.

www.battlefield.hu

Cobra.
Klassz munka KLegény, grat.
BB te meg nagyon megfogtad a mosógépet, ha ennyire megcsapott, nekem pár perc múlva elmúlt a zsibbadás. Kórházba meg mégegyszer be nem mennék, csak ha úgy kerülök be, mint múltkor, hordágyon. Jobbulást, bár egyeseket innen így is biztos lazán lelõsz <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pukkandur
Ejnye-bejnye! Aranyszabály: Csak jobb kézzel nyúlkálni és ballal semmit nem fogni!
Fõleg nem fûtéscsövet, fémburkolatot stb...
Vigyázz Magadra Ezermester, ne ijesztgess itt minket!<#ejnye1>

Bencsi
proszáljátok ki a német Geisterjager 3 Modded szervert!eddig csak bulgét játszottam rajta de picsjó, tiszta aber ezer tankkal😊
szerintem nálunk is meglehetne játszani.Gyertek tesztelni!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

joebacsi
amúgy bfbe nincs is használva a fékezõszárny, de a leszálló corsair-en le van engedve...tök gagyi 😛

BurnBaby
😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
ott van az csak pont fordul a tank és nemláccik😄

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Nagyon szép !! de légyszi egy kulcsot tegyél rá valamelyik tigrisre. Letöltheted a www.battlefield.hu -ról, a klán adatbázisban az a logónk..

0Fritz0
Nekem mindegy, a lényeg hogy kell. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
félreérted
sose fõztek 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
ha majd készen lesz szólok és lehet rendelni, csak azt nemtom még mekkor méretben lenne érdemes falinaptárnak, A3 az elég lenne szerintetek,vagy kéne az A2?

www.czekoart.hu