109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#93857 aha 4-5 éves gyerekek ellen :D -
KaryKeksz #93856 nekem 1 éves bf tapasztalatom van , de ki merek állni a 4-5 évesek ellen simán ! :P
-
HUmanHunter #93855 hát ja, úgykészültem hogy 8-9 ig lessz a meccs nem hogy háromnegyedtől kb. -
#93854 http://videa.hu/main.php?page=play&v=qHt6MKO8t60Dg5mo -
#93853 na alakul a logomaking,1 gond 23 kb :D:D -
#93852 később -
#93851 vki most játék? -
#93850 hallod,a meccsen az kinek volt az ötlete,hogy felvittétek a fegyver arzenált az aa-k alá? eléggé meglepett. -
#93849 Nemvolt gáz a kemp a mecsen tegnap. Én mondtam hogy szabad a kemp, meg amúgyis engedélyezve volt a kupában, szóval nem ért meglepetésként. Azért sietetettem csak a mecset, mert az egyik pilótánk csak 9-ig ért rá. Csere után meg stratégia váltás volt, de nemvolt értelme(+ 1 tapasztalatlan játékos). Második körben még annyira se tudtunk érvényesülni. Sajnos bekellett tegnap látnunk tegnapi mecs után, hogy nincs elég tapasztalt emberünk ellenetek. Az a 4-5 tapasztalt ember meg nemtud érvényesülni, fél csapattal nem lehet nyerni(nyerni? eszembe se jutott...tisztességesen helytállni). Sokaknak csak fél éves bf tapasztalatuk van, amivel nem várhatjuk el, hogy felvegyék a versenyt 3-4 éves tapasztalattal rendelkező veteránok ellen. Hiába követik a tagok a stratégiát szószerint, tartanak be mindent. Sajnos hiába találunk ki különféle stratégiákat jobbnál jobbakat, ha skillben levan maradva a csapat egyrésze nagyon. Ezen pedig csak az idő és a gyakorlás segíthet. -
#93848 Úgy néz ki az LSSAH mentalitás belénk ivódott..
Az biztos egy darabig sötét folt lesz ez a meccs a lelkiismeretünkben :p ( kivétel az 2-3 ember aki erőltette a kempet valami olyasmire hivatkozva hogy ti kezdtétek .. ) Egy biztos minket egyszer kempelt be a prgk de csak gyalogosan és repcsikkel, és a fél banda kilépett meccsközben mert nem bírta idegekkel,pedig az kutyafasza volt a tegnapihoz képest.. Az biztos hogy le a kalappal a kitartásotok előtt, illetve én és Boti meg még páran így utólag megbántuk hogy nem tiltakoztunk erélyesebben, engedtük hogy ez megtörténjen, ráadásul kedvenc haverjainkal,mondhatom barátainkal, a rajtunk kivüli egyetlen magyar klánnal :( -
0Georg0 #93847 Nekem valami miatt nem akar menni a bf 1942.
Elindítom a játékot, bejön a fekete képernyő, és valami hanggal ki is lép, megnéztem azt a videodefault fájlt, már alapból át volt állítva.
Nem értem eddig ment
Segítsetek légyszi -
#93846 Csúnyán anyáztunk volna, ahogy szoktunk :D Meg persze le freggeltünk volna titeket :D -
#93845 Én tegnap a meccs előtt elakartam mondani hogy emiatt késünk, de nem mertem.. nem tudtam hogy fogadtátok volna.. :) -
#93844 -
#93843 egyébként azért csúszott a kezdés, mert Janira vártunk aki egy komoly pénz díjjas póker versenyen vett részt:)
700 indulóból az 5. lett! -
#93842 lépa, letek, mogyoló:)
lehet h nem volt túl sportszerű, de botrányossan jó pilótáitokat megkellett állítanunk
a tisztesség megköveteli h leírjam h Feldi és bencsi támogatta a dolgot a többiek ellenezték, Wittmann csak a parancsot követte! -
#93841 ha a papírforma jött be akkor az illuval játszuk a negyeddöntőt!
ha kicsit borult akkor xGx-el:)
repcsis map lesz, szóval mindegy de én az illunak örülnék:)
bár axen csak pár tikettel kaptunk ki összesítésben ucuéktól:)
az elödöntő tobruk! -
#93840 ettől páran kilesznek:) -
#93839 aszem felrakom holnap megint a 42-t:) -
#93838 Azért van lezárva mert meccs volt rajt. Vagyis valami olyasmi :D -
#93837 most is bemásolom a fönti linket, levan zárva, 0 ember -
#93836 nem fog jönni ha látja h senki nincs fenn, inkább megy máshova, azt megszereti, ottmarad -
#93835 figyu ,látom sokan sokfele jáccotok,ha láttok magyart,invitáljátok már az 5-0-ás serverre,legalább gyűjtsük már össze a "Bélát","Lacit"... -
#93834 mi csak hülyültük Rexel, zsir volt ^^ -
#93833 lol coldfire végefelé már több killpontom volt, előtted voltam 1el :D kamikaze taktika rulez :D -
#93832 Effi ha vagy gyere léci ts!!! -
#93831 akko talán dobd ki azta szart, és jácc 42/2-t :D -
zeoos #93830 az 1942-őt még játsza valaki?....jééé....most a 2142-őt nyomom, már alezredesi rangban vagyok:))))lol-wow...hihihi...amúgy a repülők hiányoznak ám -
#93829 nálam meg kivan véve a hang, amugy szaggat :D -
#93828 magyarosított bf,elrontja a hangulatot,jó nálam cigányul beszél az angol:D -
#93827 -
#93826 egyremegy, télleg :D -
#93825 egyébként 24 ember fér fel :DD -
#93824 egyszer vok első de akkoris beszolsz :DDDDDDDDD télleg noobok voltak mentek 2en mögöttem repülővel és én nyirtam ki öket..gyakorlásnak jo volt -
#93823 hát te pro vagy :DDDD
amilyen lámik a bohon amikor kevesen vannak :DDD
majd ha mind a 34en fennvannak :D -
most az egyszer 1. és 2. lettem!!!! (dicsekv) -
#93821 van vkinek symbianos nokiája? :DDD
kell bf42es háttér? :DDD -
#93820 ip vs bencsi -
KaryKeksz #93819 Valaki még van valmerre ??
Ne aludjatok már ! -
#93818 már vettem töled ma órákat ^^