109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#93977 két ovis megy haza:
-dejó tavaty van.
-mi van?
-mondom tavaty van.
-nem értem:(
-batynak a macskák.
-JA!!! tavaty van! -
Bala10 #93976 Nesze. :D
Két óvodás megy haza.
Megszólal az egyik:
- Kisszisza, kisszisza!
- Mi van bazze', nem bírod kimondani, hogy matka?! -
#93975 ÓCSKÁBB POÉN NEM VOLT ? :) -
Bala10 #93974 Legyen mit olvasni. :)
Tisztelt Technikai Segítség!
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen felül a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et,ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Re. Elkeseredett
Kedves Elkeseredett!
Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz [Enter] Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű' futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely Hangos Horkolás. Wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette, az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3) Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat: Technikai Segítség -
Bala10 #93973 :D -
cofb-borg #93972 Az olyan wow féle, állandó missziók vannak, és végtelen aranyba kerül és amikor már azt hiszed teljesítetted a küldetést akkor derül ki mindig hogy még csak a pálya elején vagy :D -
#93971 nem .
itt mindig off ment, csak néha volt szó bf-ről is . -
#93970 Régóta csak off megy. :-) -
Seat #93969 meg egyébként is
ne OFFold tele a topicot Te! :) -
Seat #93968 "elcsajozom" az milyen játék?
vmi fps vagy wow-féle? :) -
#93967 konkrét csávó :) -
cofb-borg #93966 Hát ha elbeszélgetsz magaddal minek kellek én ide :)
November óta nem BF-eztem egyáltalán, sőt semmilyen játék nincs a gépemen per pill, mert nincs most erre időm, tanulok, dolgozom ami marad időm azt meg inkább elcsajozom mostanában, sőt amióta dolgozgatok egyenesen menekülök a gép elől.
Majd ha megint bekkattanok hogy BF BF akkor megyek de egyenlőre pusztán kapcsolattartásra és tanulásra használom a gépemet. Ezen sztem nem kell besértődni. -
Bala10 #93965 Ki ellen síel a hobbiklán?
A taktikáról megtudhatunk valamit?:)
Egy sörözésben én is benne lennék! -
#93964 addig lesz 100k is
ellenküljetek :) -
#93963 akkor novemberig kitartunk itt!!! :) -
#93962 sör jó ötlet de a hobbiklán épp síelni készül és már teljes lázban vagyunk.. síelés után viszont összehozhatnánk mondjuk egy lssah hobbi talit minimum miccótok komám?
ÉS! ha valaki kitalálja hogy most lesz bftali akkor apával berzekbe váltunk!!!!!!!!!!:)) -
#93961 novemberig folyamatosan tolom :/ -
#93960 Mikó sörözünk má egyet? -
#93959 na tuvi neked mivan a tanfolyamoddal? vissaztértél már? vagy méég tolod a rabigát ezerrel?:) -
#93958 reggelt
majd jön Guest és pótolja :o)) -
#93957 Tudod mit? - majd én felelek helyetted : már nem vagy. -
Bala10 #93956 Mostanában ez van -
Gus #93955 Reggelt!
Milyen kihalt a forum, már 2 napja nem volt post -
#93954 Borg! Már nem vagy LSSAH-ás ? Nem nagyon jössz meccsekre.. -
cofb-borg #93953 Igen de akkor még nem álltatok kezelés alatt ami ugye mostanság.... amúgy nem tudom tudjátok-e hogy a Neurológiai intézetet is azért fogják becsukni mert teli van wow függővel :D -
KaryKeksz #93952 mi ?
1000000? -
Bala10 #93951 "Újabb nap, újabb egymillio dollár."
-
#93950 Ehhehehe.... -
#93949 -
Bala10 #93948 :D
-
#93947 Azt a csirkét jóeséllyel baszhatod sztem. :-) -
#93946 anya ha olvasod ezt az üzit, a csirkét teddbe a sütőbe!
Thx:) -
Bala10 #93945 Karcsi! Ha olvasod ezt az üzit, akkor tűz fel msn!
Thx:) -
#93944 Köszi!
Akkor ez a jó kis nvidia driver lesz! -
cofb-borg #93943 ATI 9600XT
nekem van célkereszt meg minden bigyó :) -
#93942 az semmi,ha A és D kerülne össze és D megevrné A-t sokkal :D:D -
#93941 Elindult egy alap grafikai beállítással, de nincs célkeresztem, nem látom a sebzést sem stb!
Azt hiszem várni kell még ezzel, de legalább nem reménytelen :)! -
#93940 na ez jó hír!:)
-
#93939 Milyen géped van? (ati vagy nvidia) -
cofb-borg #93938 Felraktam énis a vistát mostmár a végleges driverekkel és azt kell hogy mondjam hogy a BF42 kifogástalanul megy rajta, véleményem szerint egy hangyányival talán még jobban is mint XP-n... szóval a hiba sztem a te készülékedben van vhol.