Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint mas: ugy nez ki a violent north dontojet eloben lehet majd nezni video stream -en keresztul (egyik csapattarsamnak van valami ismerose), ha igeny van ra LSSAH reszerol akkor megprobalok intezkedni hogy az elodonto is mehessen eloben.

mas: harhalaukaus es az xgx kozosen fognak uj kupat szervezni, ennek varhato idopontja egybe fog esni a hideg teli estekkel, a rendszer hasonlo lesz a mostanihoz, nyilvan mas palyakkal, es leszurve a Violent North tanulsagait kis modositasok varhatok... majd minden hirt postolok ide is

igazabol csak beleptunk egy multigamer klanba, nevszerint xtreme gaming xperience sved klanba. ennek mindossze annyi oka volt hogy nalunk a legtobben mar keszulnek az et:qw -ra es itt szeretnek folytatni palyafutasukat. anyi elonyunk szarmazott belole hogy kaptunk egy ventrilo -t, nagy valoszinuseggel egy uj szponzort is, es ha minden jol megy hamarosan egy bf servert is, meg foleg hogy uj ismerosoket szerezhetunk 😊

Wreck86
jaja azért grat hozzá! de amúgy miért változtattatok nevet? meg a fade cw server is megvan még <#nemtudom>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

erdekes, nekem tenyleg nem volt semmi bajom egy hangyafa**nyi lagtol eltekintve :/ na majd letracelem ezt a holland szervert delutan. azert figyeljetek mert szerintem WBA sem fog ennel jobb szervert alatok rakni

Bencsi
nekünk kellett volna kölcsönkérni az arcir szerverét!
aberen még csak csak elvoltunk de guad katasztrófa volt😞
nem kifogás de tényleg értelmetlen volt..
3-4 probálkozás kellett h kijöjjek egy bunker ajtaján😊
köszi a meccset és gratula!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Majd szervezek gyárlátogatást. 😉
Ez lehet az egyetlen hely, ahol az inteligenciát %-ban mérik. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
há behájpolunk akkor majd csurran-cseppen egysmás, nemdebár? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Megtaláltam az életcélom. Ez akarok lenni. 😊 A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács (MSZSZT) Pálinkagyártó Tagozatának elnöke.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄

megprobaltam olyan szervert szerezni ahol kb egal a ket csapat. sry sracok ha szar volt, szerintem nem lett volna fair ha nalatok jatszunk mivel az olyan ping 20 - 120 nektek, izlandi tankosunk meg sem birt volna mozdulni :\ csak hat mar nincs pofam mindig a nemetek szerveret kolcson kerni :/

Wreck86
na megvolt a gyak. igaz,hogy ultra-fos,tré abszolút lag és maags pingugrások közepette,de valamennyire helytálltunk.
(ucu-t kiszedtem )
<#nyes>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

maszat19
Majd keverek valami halványbugyililát oszt irigykedhetsz <#crazya>

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

Bencsi
kübliparty<#ejnye1>

joebacsi
seholnemvagytok a rózsaszínemtõl 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
palikám, és keresed ez ügyben doncot?

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Semmit nem tudok csinálni mert nem kaptunk semmi jogot a szerverhez. pl egy ftp lenne akkor bármit meglehetne csinálni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Retro fíling. Ez a második trendi a rózsaszín után. 😊

(én sem értem 😄)

Effendi
Paul! a stathoz nem tudnál esetleg xml-t generálni a programod segítségével?

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Bencsi
diszkósneonfényes😊

valami

maszat19
Na milyen 😄

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

Tuvok
oda kéne ennyit rendõr + brutalitás a C kategóriásokkal

Bencsi
.

LSSAHPAUL
nagyon jó

Bencsi

DarkHorSe
tamadni akart 😄DD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Bencsi

LSSAHlavina

The future is now

joebacsi
hát ezt jólelkúrtad...hazuggyá inkább, oszt majd késõbb ismerd be, és sokkal jobban jössz ki a dologból...tanulj már a nagyoktól bameg 😄

Wreck86
vazze Paul,ne égessé már itt is 😛 inkább leexpackollak! <#eplus2><#beka3>

Bencsi
az nem játék volt hanem oktatás😊

LSSAHlavina
<#taps>

The future is now

joebacsi
és játszottatok is már? 😊

DarkHorSe
de a darkhorsz bendzsi paros meg mindig veretlen!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LSSAHPAUL
Érdekes eredmény, a 2v2 aberdeen bajnokság felkészülési meccsén a Paul,H-Ádám kettõs elverte a Miller-Jani párost 😄

LSSAHPAUL
van egy olyan sejtésem hogy az az obinet próbál egy csapatot összehozni aki cserbenhagyta a bf2-õs t4ce-t.. valszeg ezért nem is merik reklámozni nagyon a dolgot.

Tuvok
mi annak a proginak a neve ami eltünteti az IDE-s cuccokat anélkül, hogy lehúzgálnám õket ?

a FragThe.net 2 tickettel legyurte az illuminators-t, igy aztan az ftn a pelit-tel fog jatszani az elodontobe jutasert

Kovács legény
vagy álneves kiskcsögök😄

www.czekoart.hu

Bencsi
nézzétek meg a clanb. most regelt egy új magyar klán!
közülük még senkit nem láttam a szervereken játszani😊
lehet h ki is hívjuk õket, h tudják hol a helyük😊

Bencsi
nézzétek meg a clanb. most regelt egy új magyar klán!
közülük még senkit nem láttam a szervereken játszani😊
lehet h ki is hívjuk õket, h tudják hol a helyük😊

akad rendesen ember

Bencsi
<#wilting><#guluszem1><#szeret><#dumcsi><#wow1><#circling><#vigyor5>

Bencsi
amikor az ember felfedezte a tejet, voltaképp mit csinált a tehén alatt?

Bencsi
fregvadász😊

Bencsi
<#wow1>

Tuvok
<#guluszem1>

Lehetséges még ez is. Jönnek a hosszú téli esték, elõfordulhat, hogy reaktiválom magam. 8-))

Szia Borgica! 8-)
Jó hallani/olvasni valami ismerõs hangot. Néha eszembe jut a régi nagy csapat, meg hogy mi van vajon veletek? Öreggel tartottam a kapcsolatot leginkább, de vele sem dumcsiztam már régóta. Én már hónapok óta nem játszom egyáltalán, de idõnként elfog a nosztalgia és eszembe jutnak a régi coffos idõk. Még az is lehet, hogy újra feltelepítem a 1942-t, és megmozgatom a berozsdásodott egérmozgató izmaimat. 8-))

Kicsit sajnálom, hogy a többiek teljesen elszakadtak a BF világától, pedig egy cofb nosztalgia meccs erejéig szívesen beugranék egy Panzer IV-be bármikor. 8-)

Kb. hány aktív játokos nyomja még a Bf1942-t Magyarországon? Még mindig tele van az LSSAH szerver esténként?