Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ma este egy funwar?
5v5-8v8ig😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Bala: na,csak azrt!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
itt vannak 7-en
FiveOmens clan server 1.61 PB|20ms|87.229.7.3:14567
itt meg 5-en...
mé nem egy szerveren?...
Mijeza kiszsák KK?
ismerlek, h bizony megtennéd. nem véletlenül bújtam el a homokzsák mögé 😛
www.battlefield.hu
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
BB érkezett meg elõszõr a mészárlás helyszínére hogy lefehéritse a pontot, 😊 azt hitte hogy nem tenném meg 😊 Nem sok idõm volt gondolkodni, döntenem kellett hogy megölöm BB-ét, ezzel vállalom a minden bizonnyal nagyon dúrva következményeket, vagy hagyom hogy végetvessen a szórakozásomnak. Végül köztes megoldásra jutottam, odasózok egyett mellé, ha túléli akkor oks, ha nem akkor meg baleset volt, az én lelkiismeretem tiszta.... túlélte. :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Kary vagy Karykeksz
többen jeleztétek, h magasnak tartjátok az ital árakat a talin. ma ki tudtam egyezni további kedvezményes, ill. a bizonyos esetekben a korábbiaknál kedvezõbb árakban. remélem így már elfogadható. infot megtaláljátok a bf.hu kiemelt lan/tali hír végén.
üdv,
bb
www.battlefield.hu
Kary vagy Karykeksz
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitûzõk elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelzõ e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címrõl, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az elsõ BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítõk 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl
Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db
www.czekoart.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Sõt, már a Pözsókat is utáljuk. :-)
A 406 az ómenünk.
Áááá neked annyi... :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Egyébként vicces errõl vitatkozni megint, mintha nem rágtuk volna le százszor az elmúlt 4-5 évben. Megértettem, felfogtam, tudomásul vettem a szerver szabályzatát. Megpróbálom elkerülni még fordulásnál is a fõbézt, de ha ezt teszem és mégis kilõ valaki a fõbézrõl géppuskával, úgyis rámegyek és ha kibannoltok akkor is. Ugyanis két oldala van az érmének és nem fogok agybajt kapni senki miatt azt tudod. 😊
nemtom ismered-e a "ráutaló magatartás" terminológiát. na, azt ne gyakorold a szerverünkön 😊))
nem te vagy az elsõ, akivel ezt eljátsszuk. általában megértik, ha meg vki nem tudja ezt így kezelni pár napos ban sokat segít az információk memorizálásában 😊))
www.battlefield.hu
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
jó reggelt!
max az zavar ha én nem csinálom de az ellen csinálja és nincs egy admin vagy ha van is nem foglalkozik vele, akkor kijön belõlem az állat, tök állat 😊