109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Pink Tiger
    idenézzetek mit találtam! :)) régi szép idők:)
  • Blaki
    Várom már naon!
    Kicsit hiányoznak már a jó kis esti magyar küzdelem :D
    (Aberdeen:)
  • Wreck86
    nemsokára,ha minden jól megy lesz magyar server.
  • Bala10
    Visszakaptad magadat? :D
  • Bala10
    Az ase, nem mutatott semmilyen zászlót. Mire megjavult, nem maradt magyar szerver, DE! lesz nemsokára. itt tuti olvashatsz róla, ha beindul.
  • Blaki
    Hi

Vannak még működő magyar serverek? mert az ASE az már több mint 1 éve nem lát magyar servereket, ezek az IP-k amik fönt szerepelnek, pedig már nem igazán élnek...
  • bunkolaja
    elég brutál élmény volt így újrakezdeni. :)
  • JAG1
    Lááál...
  • Wreck86
    az volt a legjobb,mikor szegény gyerek már zsínorban 4szer kapta meg a szeretetcsomagomat:) kicsit már ideges volt :)
  • LSSAHPAUL
    Azok után hogy stabilan vezettük az első kört, alig volt hátra pár perc, amikor az ellenfél azonnali restartot kért mert rossz a spawn delay beállítás. Mi meg adtunk. :D Ennyire naivak voltunk. A szerver tökéletesen volt beállítva. Az ellenfél is megnézte és egy sorry mellett kezdtük újra. ÉS ki is kaptuk mert nagyon idegesek lettünk.
  • EBoti
    Azért az első kör 0-180 ja után elég labilis volt a pszihéje a fiuknak. Kilépés meg restart után sírdolgáltatok egész meccs allatt ahelyett hogy normálisan odatettétek volna magatokat, úgy mint a következő két körben. Amúgy grat!
  • Bala10
  • Beers
  • Wreck86
    tom
  • LSSAHPAUL
    :) azt nem értettem ezért írtam helyette egy értelmesebbet
    Viszont fogadjuk a gratulációkat mert megnyertük a második meccsünket is a sov kupában.
  • KaryKeksz
    úgy hogy, x mint kolbász
  • KaryKeksz
    Az X re Kolbászt mondtam !!
  • Bala10
    :D:D
  • Bala10
    nehogy komolyan vedd máá! tisztelem az engi tudásod.
    :D
  • LSSAHPAUL
    Kérdezi egy klántag Karytól hogy mi a jelszó. Ekkor betekintést kaptunk Kary lelkivilágába: a jelszó alcvsx
    A mint - anál
    L - luk
    C - cici
    V - vagina
    S - sex
    X - XXX
  • Wreck86
    fú,most mondjam azt mit mindig:engit dokival nem nehéz lelőni,mikor minden pici találat után elbújsz,s felnyomod az életed...
  • Bala10
    igyislelőlek. :)
  • Wreck86
    #miller_mod_god_on
    enter
  • TS Zolly
    na ja. Pf. Igy jár, ki nem olvassa el a többi postot. :D
  • TS Zolly
    Hijd fel a Magyar ea-t, ad másik kódot.
  • Bala10
    Szerintem nem azon csodálkozott, hanem azon, hogy milyen sorrendben
  • Bala10
    ismerős ez az érzés. :)
  • Wreck86
    csodálkozol ha Bencsi lelő 6* egymás után? na neeeeee
  • Wreck86
    ne sírjál.a séria a secret weaponsnál mindig is rossz volt,telefonálj,vagy írj nekik emailt,és kapsz egyet ami működni fog.
  • Balazs15
    hmm nah emberek akinek iylen problémája volt mint nekem az hogy oldotta meg??,vmi tippet?
  • bunkolaja
    szombat este sikerült felmenni a speerpicce szerverre ahol többen nyomták. 2 hónap szünet után sajnos az eredmény is ismerős volt, Battleaxe-n Bencsi sorozatban! 6x kinyírt. (Punkbustert valakinek jól kéne már bekonfigni. :) Bocageon középen kolbászolok, health közel 0, hívok medicet, jön Bencsi és ő is allied volt, pedig miután feltöltött szívesen kattintottam volna... Áh, nyavajgás az élet! :-)
  • Balazs15
    hmm na jo még ma felhivom öket..
  • Balazs15
    áá ezekl iylen sunyik ugyse válaszolnának...föleg emailben
  • Bala10
    Én először írnék nekik, és megkérdezném, hogy kifizetik e az utazási költségemet, ha elviszem hozzájuk... pikk-pakk kapsz másik kódot email-ben.
  • Bala10
  • Balazs15
    hát jo hogy kijavitják vagy mi akkor elvigyem az eagames magyarosrzágnak azt széles mosollyal adnak egy másik cd-t vagy mi????vagy mondjuk kijavitják fél év mulva... és akkor má uyg lesz kaphato..de nekem meg msot hibásan van meg ezt dobjam ki..és vegyem meg ujra?
  • JagFater
    Miafaszt kiabálsz?

Amúgy meg Bala mondja a frankót... "kifingják" majd... :-)
  • Bala10
    Ha jól tudom, akkor másnak sem jó, beszélj az EA Magyarországgal, vagy kivel. :)

Ez az ő hibájuk, ki figják javítani tuti.
  • Bala10
    Van nálunk is pár jó pilóta, csak szóljatok. :)

• Balazs15
    MEGVETTEM EZT A ROHATT JO JÁTÉKOT DE TÖBB EZRE FORINTÉRT (WORLD WAR II ANTHOLOGY) ERRE MIKOR TELEPITEM A 4DIK CD-T( SECRET WEAPONS OF WWII) KÉR EGY JELSZOT BEIROM AMI VAN A DOBOZBAN HELYESEN!!!!!ERRE BZMEG NEM FOGADJA EL!!!!!!EZ BZMEG A VILÁG LESZARJÁK A VÁSÁRLOKAT...ÉS CSODÁLKOZNAK HA AZ EMBEREK CD-T VAGY DVD MÁSOLNAK...A ROHATT KU*****GE***F***