Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=-SUlQKHkQXI&search=Loituma
Számítógépét működtesse elektromos árammal.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
( game )
<#boxer>#boxer>
Kary vagy Karykeksz
bár nekem is jó 30-40percembe (meg jópár legurított sörikébe) került, amíg elmagyaráztam neki, hogy attól, hogy "laci" még nem "wowos varázslós" 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.youtube.com/watch?v=kWw7Qsf-bN4&NR
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
de átjöhettetek volna hozzánk, reggelig mulattunk és túl sok volt a szabad nõ... 😛
nem játszik senki ??
Kary vagy Karykeksz
(a hobbi egy ideig titlólistán volt, nem voltál hajlandó velünk inni 😄)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
nem vót rossz, de azé lehetett vóna jobb is (mondjuk ha nemkezdenek lelépni páran éjfél körül...)
mind1, azért hálistennek nagyrészt elég megcsusszant arcok voltak, szal ismét megváltottuk a világot, meg minden egyéb 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy imba(faja!!) tali volt mint mindig és jól éreztük magunkat bár a sok csúnya nézés amikor megemlítettük, hogy IGEN mi wowozunk már kissé félelmetes volt 😊
Dehát mi minden talin ottvagyunk méga már nem is toljuk ezt a csodás gémet már..Viszont BBvel megbeszéltük, hogy visszatérünk publicozni(legalábbis amíg ki nem banolnak minket) 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
képek egyéb sztorik?😊 ne hagyjatok ki a jóból, legalább a sztorikat halljuk! 😄
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
mindig szokott történni vmi jó dolog, elrontja valaki a mikrofont, valami hobbis felborul székkel vagy anélkül, stb 😊)
pl. hány wow-os volt? 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Kary vagy Karykeksz
Játszatok 😄
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Át kell irjam a stat motorját, kb 1 hétig nem lesz stat, de játszatok mert az xml fileok megleszenki és dec-1tõl már az uj stat számára gyüjtitek a pontokat.
Az új stat 2 óránként fog frissülni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
???
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Sajnos csak 11 ig maradtam mert kellet hazamenni , de a következõn sokáig ott leszek !
Fényképek kinél vannak ? mikor kerülnek fel a netre ?
Kary vagy Karykeksz
Hol van minenki ?
Kary vagy Karykeksz
Tel. számod az a belsõ fórumon lévõ?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Holnap Tali <#vigyor2>#vigyor2>
Akkor este mindenki jöjjön játszani !!!!
Lssah Publik server !!
Kary vagy Karykeksz
<#fogmosas>#fogmosas> reggelt
Engem a játékban nem enged fel egyik szerverre sem.
Kezdõ vagyok, segítsetek légyszi
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
ASE progi nem akar mûködni, most tettem fel: az automata sebesség beállításnál azt írja ki hogy túl sok internet progi van nyitva, ezért nem tud rendes értéket mutatni.
a másik hogy 0 szervert talál.
1,5 éve többször is telepítettem, de ilyen bibi soha nem volt. mi lehet?
köszi