Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
a téli álomhoz keresünk egy meleg barlangot amiben kitelelhetünk 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Senki nem azt mondja, hogy ülj a tv elé a szg helyett. Az még durvább agyelszívó.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Pali te meg gyurj az angollal picit 😊
Leirom angolul is had gyakoroljak 😊
BB! if you today celebration your name-day then happy name-day else this dont actualy.
www.battlefield.hu
"Migrálj át a kariddal a Stormreaverre! Ott várunk Cs. Mikivel, M. Viktorral és K. Attilával (tudod a csabai “haverjaid”😉. Kellene egy druid az új guildbe…"
Ez sem rossz:
"#14: yahh, néztem is, resto vagy balance druid ez a szegény elf? 😄 Akkor meg minek áll ki egy mage-dzsel? "
"feral volt, mer amikor bement maci formaba, asszem beadta SCT a leader of the packet 😄 asszem 😄"
Számítógépét működtesse elektromos árammal.
The future is now
The future is now
The future is now
Nem értem, minek elõre menni már ilyenkor, ha nincs hátra annyi idõ, hogy 0-ra pörögjünk, el kell bújni a bézen, vagy le se spawnloni. Így meg frag miatt sokkal több pontot vesztünk, mint simán csak ticket bleeddel lett volna. De nem, magyar virtus, huszárroham a tankok ellen... Szép. :-/
Mondjuk azért, mert cca 1 percig se pörögtünk, a végén 70 pontig letornáztuk õket, így összesen a teljes baxe-en vmi 40 pontot hoztak rajtunk. Ilyen szépen ezen a pályán még nem játszottunk, nem hogy siránkozásra, de konkrétan ünneplésre volt okunk már akkor is, amikor te kiborultál 😊))
www.battlefield.hu
Keveset foglakoztok vele. Szeretet hiányos. :-)
sirasrivas helyett huzza jatszani
Kinek kell ilyen cdkey?
Tedd vissza azonnal vazze.
Nem kell az agyonhasznált, lepukkant cdkeyed.
Az egyik PZ-t úgy gránátoztam ki, hogy 2 percig keringtünk egy bunker körül, és ez idõ alatt csak 1 assi jött oda segíteni neki a sajátjukról, de az is félúton kapott egy gránátot. ;-)
Amúgy meg lámák voltak assiban, könnyen ölhetõek. Nagyon jó volt a szerver is, semmi lagom nem volt, örök hála érte, jó élmény volt.
The future is now
The future is now
mint mar jo ideje hangoztatom... bf-ben a palyak 80%-at a csori kis inf-ek nyerik :] ime ennek egy ujabb mintapeldaja, hiaba a legi foleny, hiaba a tankok, szivtak a polakok mint a torkosborz
Amit te adtál oda mi is beregeltünk.
http://www.memo-clan.de/cup/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Lavina ! Miután kiléptél kitörtünk, foglaltuk a pontokat körbe körbe, miénk lett a légi fölény, estek keltek. Ugye UCU ? Ucu lépett be helyetted 😊
Ha ez plussz cdkey, akkor érdekel, ha a tied akkor nem.
Amikor játék elõt megnézem a configot akkor még jó.
Közben megoldódott szóval már jó a config. Egész megtetszett újra. Este hentelek. 😄
Borg jobbulást!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én sem voltam olyan beteg 10 éve mint most, hogy antibiotikumot kellett szednem.
Az ápolónõk jók? Én legutóbb, mikor kórházban voltam, velük éjszakáztam! 😄DDD (9 éve)
HBD Paul.
Tegnapi PRGK meccs jó volt. Szerencsére folyamatosan fogást találtunk Benccsel a jobbszárnyukon, és csak a vége felé volt annyi eszük, hogy több erõt dobjanak át oda.
Allieden a vége elõtt pár perccel a prgk szépen felállt mindkét oldalon tankokkal, gyalogos és légi fedezet mellett. Akkor mondtam, hogy ez a kör ennyi volt, nincs értelme elõre menni meghalni. Minden Spawn-nál hatossával haltunk. Ekkor olyan sipákolás lett a TS-en, hogy ne rontsam a morált, hogy utoljára ovi középsõ csoportban hallottam ilyet. Persze hogy kiléptem a picsába. Kell még a dobhártyám másra is.
Nem értem, minek elõre menni már ilyenkor, ha nincs hátra annyi idõ, hogy 0-ra pörögjünk, el kell bújni a bézen, vagy le se spawnloni. Így meg frag miatt sokkal több pontot vesztünk, mint simán csak ticket bleeddel lett volna. De nem, magyar virtus, huszárroham a tankok ellen... Szép. :-/
U.I.: Eredeti BF42 CD eladó, unique CD keyyel (Csak én tudom, nincs meg másnak, erre garit adok). IÁ: 1k Ft. lavina(kukuc)kgb.hu
The future is now
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
nálunk az fradi-újpest😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ki a reklámfelelõsöd? rugd ki. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Most épp picit netközelbe jutottam ugyhogy gyorsan le is irok pár dolgot. Nos, eltûnésem legfõbb oka az hogy két hete bárányhimlõs lettem ami igy 24 évesen nem egy egyszerû betegség, aki meg ismeri az elõéletem az meg pláne tudja hogy miért nem az. Na és hogy még jobb legyen nekem még csinált nekem egy kis tüdõgyulladást is ugyhogy most a kórházi ágyam vendégszeretetét élvezem 2,5 hete. Hogy innen mikor szabadulok azt nem tudom, csak tudatni akartam a klánommal hogy élek, és nem hirtelen támadt unszimpátiám irányukban, csak szimplán szerencsétlen vagyok 😄
Ja és ez az oka annak is hogy bár nagyon szerettem volna BF talira menni de az is kimaradt sajnos. Szóval, majd egyszer csak leszek, addig meg marad a GPRS net esténként 😊
Üdv: borg
u.i: üdv random újra a fórumon