Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Te most melyik gémmel is tolod? 😉 (ténylegkíváncsivagyok!!!)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

joebacsi
tedd fel az ArmA-t 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
asszem addig még sok téliálmot alszok mire egszercsak arra ébredek hogy a little pink bömböl a gyerekágyban😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
😄
a téli álomhoz keresünk egy meleg barlangot amiben kitelelhetünk 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

joebacsi
egy "4dik dimenziós bennszülött" csak ne pattogjon 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Meggymag
Befogod náb!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

JAG1
Boldog névnapot BB!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Ezzel csak annyi a gond, hogy a fiatalok ahelyett, hogy a játszótéren, vagy bárhol a levegõn, embertársaival kommunikálva, az élethez szükséges tapasztalatokat gyüjtené és vérzõ térdel, meg könyökkel jönne haza, ehelyett uglikat, meg elfdroidokat, meg trikkereket, meg a rákom tudja milyen baromságokat növesztenek a lakásba, egy monitor elött gubbasztva és ha netán anyuka sodrófával lezavarja a boltba kenyérért, mint a vámpírok, csík szemmel mennek az utcán, idegen lények között, a zebrán csak kiteszi a kezét, a felé közeledõ autóra mutatva, hogy: flekkenrafften, hátha elvarázsolja.

Senki nem azt mondja, hogy ülj a tv elé a szg helyett. Az még durvább agyelszívó.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BurnBaby
soha nem fogom érteni, mitõl lennék szimpatikusabb állampolgár, ha a barátkokközt, jóbanrosszban, meg josearmandojuanakárki kalandjait, esetleg frei és kollegái mérsékelten megalapozott anyagait nézném minden este a tvhez láncolva...

www.battlefield.hu

BurnBaby
thx all 😊 tudtommal ez az egy gabriella nap van, ergo ma tartom (ill. ma nem tartom...) 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
hm minek ha te a klánunk felé kacsingatsz ? átpaterolok rád minden teendõt. És csak annyi dolgom lesz hogy itt az sg-én fényezem magamat, meg néha a csapatot.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

jaja boldog nevnapot BB
Pali te meg gyurj az angollal picit 😊

LSSAHPAUL
BB! ha ma tartod a névnapod akkor boldog névnapot! a ha nem akkor tárgytalan.
Leirom angolul is had gyakoroljak 😊
BB! if you today celebration your name-day then happy name-day else this dont actualy.

BurnBaby
ezt rajtad kívül senki nem így élte meg lav 😊 viszont ezek a beszélgetések szerintem amúgy inkább belsõ fórumra valók, uh. nem feszegetném tovább a kérdéskört 😊

www.battlefield.hu

JAG1
Ez a kedvencem:
"Migrálj át a kariddal a Stormreaverre! Ott várunk Cs. Mikivel, M. Viktorral és K. Attilával (tudod a csabai “haverjaid”😉. Kellene egy druid az új guildbe…"

Ez sem rossz:
"#14: yahh, néztem is, resto vagy balance druid ez a szegény elf? 😄 Akkor meg minek áll ki egy mage-dzsel? "

"feral volt, mer amikor bement maci formaba, asszem beadta SCT a leader of the packet 😄 asszem 😄"

maszat19
Ez olyan mint a bérgyilkosos sztori. A hitelét már elvesztette.<#violent>

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

JAG1
Kicsit olvassatok bele a kommentekbe.

:-)

LSSAHPAUL
lol 😊 ajjaj Laci 😊 gondolkozz már picit... BB csak lehûtött téged, én pl amikor te obégattál kiszedtem egy shermant meg egy m10-et bazokával, majd aszik ellen vivtam a halál tusámat, a többiek szintén.. köszönettel tartozunk BB-nek hogy igy vagy úgy de megszüntette a demoralizálást.

JAG1
Na. Addig lövöldözzetek békében, (milyen hülyén hangzik :-))amíg, be nem tiltják. Láttátok tegnap a Freibe!?

LSSAHlavina
nem fogok mert mindent letöröltem, patcheket, stb. Túl sok hercehurca lenne megint mindent letöltögetni, visszatenni. Kell a hely az Episode One-nak. 😊

The future is now

LSSAHlavina
LOL. Viszont ha az én CDkeyemmel játszol, akkor ha wespében ülsz, autoban jár mindenkinek (enemy or teammate) aki 5 méteren belül jön.

The future is now

LSSAHlavina
szerintem te borultál ki, legalábbis mást nem hallottam a TSen csak téged. Én csak annyit akartam mondani, hogy ne menjünk elõre.

The future is now

BurnBaby

Nem értem, minek elõre menni már ilyenkor, ha nincs hátra annyi idõ, hogy 0-ra pörögjünk, el kell bújni a bézen, vagy le se spawnloni. Így meg frag miatt sokkal több pontot vesztünk, mint simán csak ticket bleeddel lett volna. De nem, magyar virtus, huszárroham a tankok ellen... Szép. :-/

Mondjuk azért, mert cca 1 percig se pörögtünk, a végén 70 pontig letornáztuk õket, így összesen a teljes baxe-en vmi 40 pontot hoztak rajtunk. Ilyen szépen ezen a pályán még nem játszottunk, nem hogy siránkozásra, de konkrétan ünneplésre volt okunk már akkor is, amikor te kiborultál 😊))

www.battlefield.hu

JAG1
Értem már, miért csinálja ezt Lavina.
Keveset foglakoztok vele. Szeretet hiányos. :-)

akkor meg mit nyavajogsz 😛
sirasrivas helyett huzza jatszani

LSSAHPAUL
😊 3 hét pihi most Lavinának, azaz az idén már valszeg nem játszik klánmeccset, de publikozni még a héten tutira fog. 😄

JAG1
Persze, aztán csak wespébe engedne beszálni és állandóan kilépne a ts-rõl.
Kinek kell ilyen cdkey?

Tedd vissza azonnal vazze.
Nem kell az agyonhasznált, lepukkant cdkeyed.

LSSAHlavina
tudom, elsõ axe körben Benccsel több pontunk volt kettõnknek, mint az egész prgk-nak együtt.

Az egyik PZ-t úgy gránátoztam ki, hogy 2 percig keringtünk egy bunker körül, és ez idõ alatt csak 1 assi jött oda segíteni neki a sajátjukról, de az is félúton kapott egy gránátot. ;-)

Amúgy meg lámák voltak assiban, könnyen ölhetõek. Nagyon jó volt a szerver is, semmi lagom nem volt, örök hála érte, jó élmény volt.

The future is now

JAG1
:-)

LSSAHlavina
de az enyém. A gémet már letöröltem, ha csak a CD key kell, azt könnyen elintézhetjük emailben is. Ha kell, a CD-t majd felviszem Pestre, szoktam arra járni elég sûrûn.

The future is now

ne legy lama, sunnyogos inf-ek ellen tank mit sem er (amibol van osszvissz ketto), a repcsi meg csak bombazza az ures repteret nyugodtan. a vegen 5 zaszlo volt ami vagy lssah-s volt vagy feher. prgk-nak volt 1 osszvissz. szegenyek... orom volt nezni hogy rohangalnak korbekorbe. a sajat homemapjukon amit 2 eve jatszanak egyfolytaban... ilyet bukni, beegni 😄

mint mar jo ideje hangoztatom... bf-ben a palyak 80%-at a csori kis inf-ek nyerik :] ime ennek egy ujabb mintapeldaja, hiaba a legi foleny, hiaba a tankok, szivtak a polakok mint a torkosborz

LSSAHPAUL
Kary! ide is regeljetek de csak ha van nálatok valaki aki jól tud irni/olvasni németül. Mi csak akkor joinolunk ha lesz nálunk valaki aki tudja intézni a klán dolgait ezen a kupán.
Amit te adtál oda mi is beregeltünk.
http://www.memo-clan.de/cup/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Lavina ! Miután kiléptél kitörtünk, foglaltuk a pontokat körbe körbe, miénk lett a légi fölény, estek keltek. Ugye UCU ? Ucu lépett be helyetted 😊

JAG1
De ugye nem a te CDkeyed. Úgy értem, ez pluszba van és nem azért adod el, mert nem karsz többet játszani?

Ha ez plussz cdkey, akkor érdekel, ha a tied akkor nem.

Random_
Igen!

Amikor játék elõt megnézem a configot akkor még jó.
Közben megoldódott szóval már jó a config. Egész megtetszett újra. Este hentelek. 😄

Borg jobbulást!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LSSAHlavina
...(Allieden) Axison a vége elõtt pár perccel...

The future is now

LSSAHlavina
Jobbulást Borg!!!

Én sem voltam olyan beteg 10 éve mint most, hogy antibiotikumot kellett szednem.

Az ápolónõk jók? Én legutóbb, mikor kórházban voltam, velük éjszakáztam! 😄DDD (9 éve)

HBD Paul.

Tegnapi PRGK meccs jó volt. Szerencsére folyamatosan fogást találtunk Benccsel a jobbszárnyukon, és csak a vége felé volt annyi eszük, hogy több erõt dobjanak át oda.

Allieden a vége elõtt pár perccel a prgk szépen felállt mindkét oldalon tankokkal, gyalogos és légi fedezet mellett. Akkor mondtam, hogy ez a kör ennyi volt, nincs értelme elõre menni meghalni. Minden Spawn-nál hatossával haltunk. Ekkor olyan sipákolás lett a TS-en, hogy ne rontsam a morált, hogy utoljára ovi középsõ csoportban hallottam ilyet. Persze hogy kiléptem a picsába. Kell még a dobhártyám másra is.

Nem értem, minek elõre menni már ilyenkor, ha nincs hátra annyi idõ, hogy 0-ra pörögjünk, el kell bújni a bézen, vagy le se spawnloni. Így meg frag miatt sokkal több pontot vesztünk, mint simán csak ticket bleeddel lett volna. De nem, magyar virtus, huszárroham a tankok ellen... Szép. :-/

U.I.: Eredeti BF42 CD eladó, unique CD keyyel (Csak én tudom, nincs meg másnak, erre garit adok). IÁ: 1k Ft. lavina(kukuc)kgb.hu

The future is now

Wreck86
hbd Pali! (kicsit megkésve,de idõhiány miatt<#szomoru1>)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

JAG1
Rendszergazda vagy a gépeden?

JAG1
Mázlista. Ennyit pihenni egyhuzamba... :-)

JAG1
Ez de durva szmájli, így kora reggel. Tök hányingerem lesz, ha sokáig nézem. :-)

Bencsi
<#wow3>

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
tõlünk megkapta a PRGK leverését!
nálunk az fradi-újpest😊

Bencsi
😄

Ohh! Boldog szülinapot így utólag. 😊
Ki a reklámfelelõsöd? rugd ki. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
már nem, áruló😊

LSSAHPAUL
Thx Ucu! még tsen vagyunk Bencssel 😊

hbd paul

LSSAHPAUL
Jaja jobbulást! Gyógyulj meg hamar!

Bencsi
gyógyulgass, visszavárunk!

Kedves népek!

Most épp picit netközelbe jutottam ugyhogy gyorsan le is irok pár dolgot. Nos, eltûnésem legfõbb oka az hogy két hete bárányhimlõs lettem ami igy 24 évesen nem egy egyszerû betegség, aki meg ismeri az elõéletem az meg pláne tudja hogy miért nem az. Na és hogy még jobb legyen nekem még csinált nekem egy kis tüdõgyulladást is ugyhogy most a kórházi ágyam vendégszeretetét élvezem 2,5 hete. Hogy innen mikor szabadulok azt nem tudom, csak tudatni akartam a klánommal hogy élek, és nem hirtelen támadt unszimpátiám irányukban, csak szimplán szerencsétlen vagyok 😄
Ja és ez az oka annak is hogy bár nagyon szerettem volna BF talira menni de az is kimaradt sajnos. Szóval, majd egyszer csak leszek, addig meg marad a GPRS net esténként 😊

Üdv: borg

u.i: üdv random újra a fórumon