Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencsi
pöcs vovosok!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pink Tiger
igen persze arra😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

feltetelezem az underworldre gondolsz, ami tenyleg nem rossz 😊

Pink Tiger
mármint szerintem is kábelezz😊 tébyleg csak lámák wifiznek fepst 😛

A láma az Andok vidékének hûvös éghajlatához és viszonylag gyér növényzetéhez alkalmazkodott, ezért nem válogatós abban, hogy mikor melyik hajtást legeli le. A vad õsök kisebb csapatokba tömörültek egy-egy erõsebb lámacsõdör vezetésével, a lámák csoportszerkezetét azonban az õket tartó emberek határozzák meg. A hím lámák aránya a nõstényekéhez képest jóval magasabb, mint a vadon élõ populációk esetében, hiszen az ember fõként teherhordásra használja a lámákat, márpedig hagyományosan csak a csõdörök kapnak málhát a hátukra, a nõstényeket leginkább gyapjúnyerés céljából, illetve tenyészállatként tartják.

Pink Tiger
ha lent akarsz játszani akkor szerinem is😊
jupie ,))

Pink Tiger
igen a penge nem olyan rossz, de valóban az elsõ volt a legjobb, bár mint téma rajongó természetesen nekem otthon megvan a többi is, ami még érdekes az az underground az nagyon jó, persze a kettõ abból is kissé szétesett
egyébként az egyik legjobb még ma is a carpenter féle vámpírok (a legelsõ filmes alkotás) de az interjú a vámpírral is elég alap

egyébként most olvastam nem olyan rég a lestat a vámpírt ami az interjú a vámpír elõzménye... aki a témát szereti egy kicsit is, nem fogja tudni letenni a könyvet

😄
Én csak azt nem értem, mennyivel könyebb mondani, mint megcsinálni?
(nem a Bencsi lövésre gondoltam, mert az így egyszerûbb. 😄 )

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Nemrossz-nemrossz.
Ping 0 - célzás 100% - Lõj - Bencsit lõdd - Bencsit lõdd, közben tárazz - Fuss, akadályokat ugord, közben lõj Bencsire - Mindenkit lõj szanaszét.
:-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHlavina
penge f*stalicska, Tarantino rulez.

Természetsen van paszta a procin, sõt, kb. évente cserélem is. Azért vettem le a frekiket, mert a házam ZizonExtreme, és a hõmérõk sípoltak benne, amikor a szobában beállt a 29 fok úgy kb. 1 hétre. Mindig van egy ilyen hét a nyarakban, csak most elfelejtettem, hogy elmúlt. 😄

Most, hogy BF lejött, és felment pár gamma, amiket már rég végig akartam nyomni, megdöbbentem, milyen gyengén futnak, na akkor esett le a tantusz.

The future is now

JAG1
Ez igaz. Az elsõre emlékeszem, a többire egyáltalán nem. :-)

BurnBaby
penge 1 remek volt, a többi azért már elég gagyi... 😊

www.battlefield.hu

Random_
Most vegyek 10-15m kábelt és lógassam le az emeletrõl?
Neeeeem

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

JAG1
Kábelezd már be...
Hagyd azt a nyüzüge Wlant a francba. Az csak böngészésre jó. Olyat csak a lámák használnak. ;-D

Random_
Na íme a problémám képen fölül az elõzõ vizsgálat ott volt egy ahol 778 volt a ping egyszer és az el is veszett csomag.
Aztán meg produkált egy 1528-ast.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

JAG1
Vámpíros témába, igaz kicsit elcsépelt, de a Penege sorozat nemrossz sztem.

Pink Tiger
ja az, egébként pont így voltam én is, fõleg hogy a vámpír téma kedvenc, így tökre vártam hogy megnézzem a filmet aztán a puncis ürge után amikor belépnek a bárba átmegy a komoly film egy akkora nagy burleszkbe hogy valahogy az nekem egy nagy pofáncsapás volt és már nem tudtam nevetni se😊

JAG1
Én annyit nevettem rajta. Az elején igazi filmnek indult, aztán amikor bemennek abba szórakozó helyre, egycsapásra átmegy vérfürdõbe. :-)
Mondjuk én szeretem az ilyen baromságokat. :-S
Tarantino filmejeit, meg amúgy is birom.

Igazi csipszzabálós, sörivós, nemgondolkodós film. :-)

Pink Tiger
meg a sárkányfûrárus bácsi is király!

Pink Tiger
igen az lesz, nekem tényleg nem jött be, egyszerûen nem tudtam átvenni ezt a blõdséget😊) neked tetszett?

JAG1
Neeeem Dzsimi. :-)

Random_
Akkor nem Elvis? 😊

JAG1
Alkonyattól pirkadatig?

Az ku***a jó. :-)

Pink Tiger
egyébként meg tarantinó a a király!😊

Pink Tiger
egyébként ez egy jó szar vámpíros film szerintem legalábbis, bár ha valaki viccnek fogja fel akkor még jó is lehet 😊

JAG1
Amúgy nem értem minek veszed vissza a frekiket. Egy normálisabb hûtés + házzal semmilyen gondod nem lehet. Inkább azt nézd meg, hogy van e hõpaszta a pricid és a hûtõborda között. :-)
Meg a porcicákat kergesd ki a venti lapátjaiból. :-)

joebacsi
ez melik film?
(tarantino befigyel a végén, szal rossz nemlehet 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
A láma testhossza a 2,25, vállmagassága az 1,3 m-t, testtömege pedig a 140 kg-ot is elérheti. Testét vastag, gyapjas szõrzet borítja, melynek színe nagyon sokféle lehet. Az eredeti, vadon élõ õs, a guanakó (Lama guanacoe) színe vörösesbarna, a fej gyakran feketés-sötétbarna, a hasoldal pedig inkább világos-piszkosszürke. A háziasítás eredményeképpen azonban akadnak teljesen fehér, sõt foltos, tarka példányok is.

<#vigyor>

Pink Tiger
hú ha iylen történik velem nagyon nagy lámának érzem magam, most pl téged! 😛

LSSAHlavina
Segítségképp: nekem DHCP, P&P passz, Titkosítás legdurvább.

The future is now

JAG1
Próbáld ki. Ha kábellel is akadozik, akkor ott valami szoftveres gond van, de 90%, hogy a Wlan miatt van sztem.

Fix IP-t használsz, vagy DHCP?
Routerben be van állítva a Plug and Play?
Titkosítás a Wlanhoz? WEP, WAP?

JAG1
LOL :-)

Random_
Nekem egyszer csak elkezdtek kifagyni a játékok és nem tudtam miért. Vagyis az egész gép megállt mint a szög.
Mikor elköltöztem és új házat kapott a gépem akkor vettem észre, hogy a videókari venti bele lógott. Kiszakította magát csak egy vezetéken függöt. Hogy mitõl nem tudom, de nem lepõdtem meg mert az elõzõ is ventilátor hiba miatt zakkant meg csak az meg is sült. Ez most megy csak nem szabad nagyon sokáig terhelni. Azért pár órát vígan elmegy csak napokig ne játszak vele megállás nélkül melegben.

Random_
A vevõ meg MSI alaplapi kütyü nem tudom, hogy az-e a kevés.

Random_
De elvileg azt írja, hogy jó a kapcsolat minõsége és 54Mbyte/sec-et-ír.
Meg alapból jó a pingem csak kb 2-3 percenként bead egy connetstion problem hibát egy pillanatra és a játékban visszaugrok 10 métert. 😊
A CS-ben a hullák esnek össze újra ilyenkor vagy a vásárláskor elõugró ikonok és hangok ismétlõdnek meg még egyszer, bár az lehet más hiba is mert amúgy nem ismerem a játékot.
A DoD-al nincs gond és a HL2-vel se! Azzal eddig vígan eljátszottam neten.

Amúgy is a böngészõ is bizonyos oldalakat nem hoz be és nem tudom miért, de képtelen akár meddig várok. Pl. ha beírom, hogy port.hu akkor azt nem hozza be, de ha egy porton belüli lapra megyek elsõre azt már behozza. Ez a webes dolog azóta van mióta költöztem és új modemet kaptam a szolgáltató elvileg maradt.
A router az SMC eddig nem volt vele gond még a panelban a szomszédom is rólam netezett.

LSSAHlavina
jaja, én is 3 fajta cuccot próbáltam ki, mire találtam jó vevõt. Furcsa mód nem az überfasza PCI-os hosszú antennás kártya lett a nyerõ, hanem egy laptopokhoz szánt USB-s kihajtható kis kütyü, D-LINK. Az antenna viszont nagyon ott van a szeren, azon múlik a legtöbb, gondolom. Szerencsére a srác, akitõl "veszem" a netet, ilyen hálózatok kiépítésével foglalatoskodik, volt mibõl próbálgatni. A helyi háló 10 Mbites, rajta a net csak 2.

The future is now

JAG1
Nem viccelek. Próbáld ki. Pingelj meg egy szervert Wlannal, majd ua. a szervert Patch kábellel. Meg fogsz lepõdni.
Wlan eléggé gyerekcipõben jár még, illetve stabilan lehet mûködtetni, de ahhoz komoly cumóra van szükség. A gyengébb minõségû router/wlan kártyáknál egy fal, vagy egy szekrény is komoly gondokat okozhat hirtelen a kapcsolatba.

LSSAHlavina
szerintem jó rá, mert 3 évig én is azon nyomtam a BF-et (meg pár más multit). Sõt, nekem az antenna 2 emelettel lentebb van kinn egy erkélyen, és a visszhangot látom, ami egy 100 méterre lévõ 10 emeletes panelrõl jön vissza. (Persze jó nagy teljesítményû antenna, csontig húzva. Gondolom mellette megsülnek a galambok.)

Persze jó cucc kell hozzá, megfelelõen stabil jel, stb. Elég nehéz belõni, hotspotot kell találni, de ha jó, akkor nincs különbség a kábelhez képest. Letesztelni úgy lehet a legjobban, ha van egy kis segédproggija a vevõantennának, ami mutatja az adatfolyamot. DC++ elindít. Ha a fel- és letöltési adatfolyam is tök folyamatos, nincsenek szünetek, kihagyások, akkor jó a dolog. Ha nem, játékra felejtõs sztori.

Amúgy rájöttem miért volt szaggatós az utóbbi idõben a BFem. Nyáron a nagy melegben levettem a FSB speedet (proci+DDR) a videókarin meg a GPU-t meg a memet, a gyári speckó valamivel több mint felére (!) és elfelejtettem!!! 😄DD Ekkora lámaságot. Csodálkoztam, hogy pl. winword vagy total commander is szemetel pixeleket... :-))))

The future is now

Random_
ne viccelj már!
ez komoly!?

Wreck86
action battlefield,de azért elég jóra sikeredett.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

JAG1
WLan-t felejtsd el játékhoz. Amíg játszol, patch kábel. :-)

Pink Tiger

O.o

Pink Tiger
mocsok csíter 😛

Pink Tiger
büntess meg te mocsok!😊))

Pink Tiger
<#fogmosas> jó reggelit

Pink Tiger
sztem a wifi erre nem olyan jó

Random_
Reggelt!

Baj van a netemmel. A játékok érdekes dolgokat mûvelenek. PL. BF-ben idõnként connection problem ablakot dob fel, de csak egy pillanatra.
Valaki nem tudja mi lehet a gond? ADSL van és wifi router.

Bencsi
válogassatok

Bencsi
válogaatok😊
chiken stipistop!