Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Egy szóban le lehet írni. Ottvan az oldalon sok már rövödítéssel együtt(mem mind wowos😉)
wow szótár

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

De nekem részletes leírás kellene a noob jelentésérõl .
Noob = ???????

Kary vagy Karykeksz

Bencsi
köszi!
hát igen, minket könnyebb letaszítani minta az Arcort mi😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
én a fizud 3xáért sem feküdnék le elöbb, amit most fogok😊
na jó utalt, kiprobálom megy e az 5kor elalvás😊

Bencsi
nub<#beka2>

Meggymag
<#lama>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Kérdés : Mit is jelent az hogy Noob ?
(Kezdõ ?)

Kary vagy Karykeksz

grat, csak igy tovabb... irany az elso hely :]

JAG1
Ááá, nem is veszek most új autót. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

és semmit se tudnának csinálni...
illetve adnának 1 jó tippet:
a környékbeli bontókat járkáld fürkészve.
(megtörtént eset...)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Volt ilyen természetesen, de nem minden autómárkánál. Tudom, hogy a magyar rendõrség nem sherlockholmes de azért arra csak rájönnének, hogy ua szalonból származó autókat lopják el, rögtön az átadás után.

JAG1
Konkrétan ebbõl rendõrségi ügy lett, szal nemtom. Én simán el tudom képzelni. Egybõl vinnék külföldre a verdát, sosem lenne meg és sosem derülne ki.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ezt már halottam Reanultval és VW-vel is, csak nem bevásárlás, hanem garázsajtó segítségével tört le a tükör benne a forgalmival. Urban legend szvsz.

LSSAHlavina
remélem azzal, amit ilyen korán csinálsz, marha sokat keresel, mert én mostani fizum 3-szorosáért sem kelnék ilyen hajnalok hajnalán. 😊

The future is now

JAG1
Az igen grat.

joebacsi
beléd is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bencsi
szép napot<#bohoc>

LSSAHlavina
gratta. <#taps>

The future is now

LSSAHlavina
fogadunk? A haverom ott dolgozott a szalonban.

The future is now

Bencsi
a sok répa nem dicsekedett, pedíg tegnap megcsaptuk az Illuminatort, emígyen feljöttünk a cb-én a 2. helyre😊
a meccs pikantériája h Kharkovon nem tudtak minket lepörgetni, pedíg 2tank és 3 rep kempelte az alapunkat, de kommandosaink kikúsztak a frontra😊

Zs0lt1
erre azért ne vegyetek mérget ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Pink Tiger

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
Tény, de õszintén szólva nem sürgetném õket úgy 3 hónapig még . Van 2 megás ADSL-em, ami februárban lejár (2 éves) . Ha ezután emelik, akkor meghosszabbítom 1 megással ócsóbbért, ezt pedig majd megemelik 2 megásra, akkor tulképp ugyanaz lesz mint most van, csak kevesebbért .
Plusz (vagyis mínusz) erre jön a hûségkedvezmény amit 4 évre kapok, az tökjó lesz ^^

De ha február elõtt emelnek, akkor az:

Random_
Szerintem gyorsan reagál. A piaci verseny nem engedheti, hogy leálljon.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Akkor remélem emel az Invitel is. (kénytelen)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LSSAHlavina
Megtörtént eset a keleti végen.

Jómódú (értsd tallús) kissebbségi be az asszonnyal a Ford szalonba:

- FordKA van? (ahogy írom, azzal a kiejtéssel)
- Van
- Ilyen színû kéne (asszony ujját mutatja, körme kifestve)
- ö... semmi probléma, jövõ héten hozzuk.
- hol kell fizetni?

Azóta is egy olyan színû fordka rohangál az országban.

The future is now

JAG1
Story: Igaz, megtörtént.

Jómódú figura besétál venni egy zsírúj' Audi A4-et. Fullos. Kifizeti, majd mikor szólnak neki, hogy mehet az autóért nem ér rá átvenni, így asszony elmegy érte. Hazafelé, jó asszony módjára, bemegy vásárolni. Parkolásnál ügyesen letöri az 1 órás autó tükrét. :-)

Most jön a poén.
Mikor kiszáll haját tépve az autóból, hogy mi is történt, a földön fekvõ visszapillantó tükörbõl hogy, hogynem, egy slusszkulcs és egy forgalmi kandikál ki.

Tuvok
Akkor pár(száz) éven belül az invitel is emel <#taps>

JAG1
Zsír. Remélem még az idén hajlandó lesz a T-nyom bekötni hozzánk, a 4 hete megrendelt ADSL-t.

LSSAHlavina
Sávszélesség emelés megint.

Már csak az új feltöltési sebességekre vagyok kíváncsi, nekünk pinghez az az érdekesebb...

The future is now

Bencsi
köszi Joe, most én jövök két ser itallal, az ok eszmei értéke miatt ürmérték szorzó által akol minõsítést kap! ha ilyen nincs akkor rõf😊
de ha gondolod egyszerüen telepumpálom a kisköcsögödet némi nedûvel😊
ha a többieket is megarscolot okos pofás kis mimikára tehetsz szert😊

Pink Tiger

Pink Tiger
a fõ hogy hobbis vitte !!!!!! 😊

Igazad van, javaslok 2 plecsnit, 1 nem is elég ennek elismerésére. 😊

aPa
tiszteld a hobbit 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Kemény harc során nyertél a 92K rushban. Javaslok egy plecsnit a statban!:-)

LSSAHlavina
muhaha! 😄DDD

The future is now

A nyuszika mondja a kígyónak:
- Bocs, hogy piszkáltalak azzal, hogy nincs lábad...
- Semmi baj.
- Na, akkor kezet rá!

<#rolleyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Random_
Reggelt!

aPa
spam: jóreggelt 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
ELLENKÜLNI! 😊

Bencsi
mázlista

http://ond.vein.hu/~autasi/McLaren2.jpg
az uj "szobatarsam" :]

Wreck86
Paul feltoltam a mapokat az ftp-re,szólhatsz Donc-nak.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHPAUL
hm...ez nem rossz! a linket elmentettem, Hunziéknak kötelezõ lesz ezt megtanulni. Ma este a yes és illuminator ellen már be is kell mutassák.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A kecseg! :-)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

joebacsi
<#sniffles>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
kúrva

Pink Tiger
2 enyém

Pink Tiger
1