Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
http://www.youtube.com/watch?v=j8atNQnyNes
etust baltaval darabolnam fel, karacsony alkalmabol

Swedish people are albino monkeys

Bencsi
olyan szép😊
olit dugnám😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

DarkHorSe
http://www.youtube.com/watch?v=FegujEP01T0

boldog karacsonyt

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Hisztis 5-0 :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHlavina

V.J. Esete a HÍRTV-s kamerával. 😊

The future is now

Random work
Boldog névnapot minden Zénó nevû játékosnak!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkHorSe
bencsi ilyenkor mar reg alszik, ppfpfpfp

Pink Tiger
én itt vagyok itt vagyok!!! de senki a szerveren! hol van becs csak a szája mozog megint!!!😊))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bencsi ! Te ilyenkor még itt szoktál lenni .
nem ?

Kary vagy Karykeksz

Azta mekkora a punnyadás !
<#falbav>

Kary vagy Karykeksz

Wreck86
persze,nemcsak berlinen lesz...

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
lassan a moddolt mapok is felkerülnek,mint amik régen voltak : berlin no tank no ammobox+antibasecamp system... Hátha emiatt még több emberke jön vissza,akik utálják ha bekempelik õket.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Bencsi
😄

Random_
ékezetes fájlnévvel nehezen

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pink Tiger
😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ahhojnak rossz hírem van:

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

whine 😄

JAG1
Dehogynem... Joebá a bigbrada...

Mondjuk Joebácsi nem tudja mi zajlik itt mostanság 1942-ben ...

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
wtf. Csatlakozom az elõttem szólóhoz.

The future is now

De csak Úgy mint én 😄

Kary vagy Karykeksz

JAG1
LOL :-)

LSSAHPAUL
😄 oks akkor 1 ember csak 1 klánban lehet

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
😄 oks akkor 1 ember csak 1 klánban lehet

joebacsi
"nincs korlátozva hogy egy ember hány klánban van benne, így elõ fordulhat olyan hogy az elsõ 10 klánban ugyanaz az ember fog szerepelni"
bocsi pól, de ez fasság 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Sajna elutatította a clanbase az aberdeen 2v2 ladder kérelmemet.
De csak megkellene csinálni... rövidem leirom mi az elgondolás, hátha valaki tudna rá írni egy php vagy html code-ot.
Csak funból, fõleg magyaroknak egy olyan ladder létrehozása ami a standard aberdeen map, 2v2 épülne. azaz 2 ember egy klán.
rules:
- nem foglalunk pontot,nem állunk javítóra.
- nincs korlátozva hogy egy ember hány klánban van benne, így elõ fordulhat olyan hogy az elsõ 10 klánban ugyanaz az ember fog szerepelni 😊
- a gyõztes csapat gyõzelmet reportolna a webfelületen
A web ranglista pontszám alapján épülne fel, hasonlót kellene csinálni mint a cb ladder, 1000 pont induló, és attól függõen hogy erõsebb vagy gyengébb az ellenfél úgy adná gyõzelemért-vesztességért járó pontot.
server: lehetne nyomni az lssah warszerveren, meg talán az 5-0 szerveren

Bencsi
persze lehet csinálni, bármelyik klán ts-én egy public szobát vagy akár egy közösset is, de nem ez az oka h nem egy helyen játszunk és szerintem nem is a gyógyír rá!
nem biztos h szerencsés a már kialakult társaságokat megbojgatni volt is rá pár hete precedens, és a public népek sem tartanak rá igényt.
de egy próbát megér h a betöltõ oldalon meghírdessünk egy ts hozzáférést.

Bencsi
mert eddíg mindíg a korcsmában találkoztunk vagy a szerveren amikor leváglak😊

Kösz Paul !
Majd megbeszéljük Ts en vagy msn-en !
Köszi .

Kary vagy Karykeksz

LSSAHPAUL
Kary, estére megcsinálom az admin jogod. Amúgy is tejátszottál a szerverünkön a legtöbbet, a szerver érdeke is hogy a legtöbbet jelen lévõ emberke tudjon adminolni. ( http://lssah-stat.battlefield.hu/DATA/html/playtime.htm )

Bencsi
ezt az ötletet már felvázoltuk, de az 5-0 alap igazsággal válaszolt h közös lónak..
de nincs is rá szükség mert össze jött egy olyan bennfentes társaság h simán lehet egymástól a köv mapet kérni!
az x-es már nem is kérnek hanem követelik berlint, aber meg érthetettlen módon minden 2 map😊
a problémás játékosok pedíg ismerve az adminjaink habitusát sok vízet nem zavarnak😊

Egy közös magyar ts segítene szerintetek ?

Kary vagy Karykeksz

Random work
Nekem a karácsonyi idõszak a fix idõpontokból egy mikor tudok sokat játszani. A másik a betegség. 😄

Már elõre elképzelem ahogy fenyõ illatban bortól mámorosan császkálok a pályákon.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bencsi!
Kellemesen csalódtam Benned! :-D
Teljes mértékben igazad van (néhányszor be is írtam már mikor láttam,hogy 3 szerveren 4-4fõ játszott)
Szerintem az adminolással nincs gond,mert annyira azért van már színvonal. Inkább BB által felhozott problémák lehetnek.
De tény,mindenki oda joinol ahol többen vannak,ez mindig is így volt/van/lesz.Én pl. sokkal jobban szeretek magyarokkal játszani,lekecsegezni Bencsit,mert véletlenül eltalált,stb...
PR részrõl kellene rágyúrni szerintem:
- aki ma este feljön,Bencsi meghívja 1 korsó sörre a köv.talin (nagyon ösztönzõ hatású)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

JAG1
<#wow1><#vigyor>

joebacsi
de csak egyszer <#vigyor1><#hawaii><#vigyor5>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

simán ! majd nem !
Adminokat jobb érzés írtani 😊

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Ki kell, hogy ábrándítsalak, ha admin vagy, attól még lelõnek. ;-)

JAG1
A megoldás az lenne, ha mind a 3 klánból 1-2 figura, kapna mind a 3 szerverre admin jogot. Ezzel kiküszöbölhetõ lenne, hogy azért nem jönnek, mert nem tudnak pályát váltani, vagy nem tud normálisan játszani, mert nem tudja vérpistikét kirakni.

Esetleg még az megoldás lenne, ha egy köztes országban bérelne a 3 klán egy bazi nagy szervert, ahol mindenkinek nagyából jó a pingje. 1 publik menne rajta non-stop és lehetne külön warservert, ts-t rakni.

Teljesen eggyetértek Bencsivel!!!!

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Sztem meg józan. :-)

datango
adtok admin jogot , megyek jáccok a servereteken! :S

BurnBaby
szentem vki diktálta neki, mert látod, itt-ott félreveri rendesen... 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem zavarsz senkit rand. ha nem zárt a szerver nincs okod aggódni.

www.battlefield.hu

BurnBaby
sajna az is szempont h problámás a köménymag - meló, család, netszolgáltató, buli, haverok, fanta kinek mi a kifogása.. - és jön valami karácsony is 😊

www.battlefield.hu

joebacsi
bencsi basszus, nemis hittem volna, hogy te ilyen összetett gondolatokra is képes vagy 😄

Random work
Jóvan majd joinolok ha végre lelépek a melóból. 😄
Megyek LSSAH szerverre mert Bencsi mögmondta. 😊

Amúgy én oda szoktam menni ahol több az ember, de sokszor látszik, hogy egy szerveren csak egy klán tagjai vannak oda nem megyek be mert gondolom minek zavarjam õket külsõsként.

Bencsi
az van h picsanagyseggrépaság van mostanában a szerveren publikolás szinten😞
na nem a nivo mert azt én hozom😊
hanem pedíglen kihalt a szerver, holott 2hónapja ez volt a legnépszerübb!
az okokat már többször ecseteltük,ezeket lehetne is orvosolni, de sajnos a jelenlegi helyzetet sem tudjuk kontrollálni, ami egyébként felettébb vicces szitú de fõként tragikus!
le kell szögezznem nincsenek hibássak és nem is szeretnék vádolni senkit, 22-es csapdája a szitú!
a sivár idõkben a x-esek fanatizmusa érthetettlen lojalítása tartotta a lelket az LSSAH szerver public életében, na meg persze az 5-0-ás aktív különítmény és az egyre kevesebbet funoló LSSAH-ás playák( holott utobbiak a klán története egyik legeredményessebb korszakát éli war szinten!)és nem utolsó sorban a mélyen tisztelt klánnélküli játékosok!
ami létszámban arra volt elegendõ h egy jóizû nem zsúfolt 15v15-ös zúzás mehetett végbe.ez a létszém most is megvan csak az a furcsa felállással h egyszerre 3 különbözõ szerveren tolja ez a brigád😞
semmilyen sértõdés vagy nézet eltérés nem történt a társaságban, vagyis nem tudok róla.
egyszerûen az történ h az x-esek végre tudtak saját szerevert beüzemeltettni, és érthetõ okokból most ott játsznak, de sajnos nem úgy alakul ott sem a public élet h nagyon befutna a szerver.
az 5-0nak régóta van saját szerverük de õk is fõként az LSSAh-án játszottak de mostanában inkább a sajátjukat részesítik elõnyben, ez is teljessen értehtõ és természetes!
ezzel ki is alakult egy olyan szituáció h a három szerveren 4v4-es nem túl összetett hosszútávon unalmas játék folyik(persze ez az én szubjektív véleményem)
ezzel a szöszenetemmel nem az LSSAH szerverért akarok lobbizzni csak azt szeretném h ez a még aktív szép napokat megélt társaság ne szakadjon szét!
enegem abszolut nem érdekel h a 3 szerver közül melyiken nyomjuk de jó lenne lehetõleg az eggyik szervert preferállni.
nem sorsolásra vagy órarendre gondoltam, hanem a kapcsolódás esetén a már beíndított szerver meglátogatására vgy valami ennél sokkal jobb ötletre!
mindenki szívjoga hol és mikor játszik!
de még is jó lenne együtt egy helyen!
ti kiss édess langyik😊