Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
Zomg 😄
Guest
BÚÉK!
LSSAHlavina
BUÉK 2007.

The future is now

LSSAHPAUL
Csak szilveszter van vazze vagy nem? 3 perc és kezdõdik a 2007.
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN BF1942 FAN-NAK !

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
thx, ismerjük az xgx-et, ha legjobb felálásban játszanak akkor lehet kikapunk, de van sok hely hogy oda férjünk a rájátszásba.
Azt még nem mondtam el hogy egyszer csak 7 embere volt a yesnek igy átküldtük Lavina drágát,aki perfekt beszél oroszul és beis ment a tsük-re és hogy a szavait idézem : "kérdeztem hogy mi a taktika és azt mondták nincs taktika, akkora fejetlenség volt hogy azt el-sem tudjátok képzelni"
Ettõl függetlenül az õ szerverükön maximum a tisztes vereségre van esélyetek sajnos... ezen a kupán ez dönt hol játszák a pályát, ha ott kell mind az összes pályát játszátok akkor nagyon sajnállak benneteket 😞

LSSAHPAUL
Miaz a új évi röfi ? Valami mondóka ?

Bencsi
aki új évi röfivel malackodik attól elveszem a szilvesztert😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Nagyon köszönöm. 😊
Gyakorlunk mostanában sokat, de a jelenlegi csapat kb fél éves, vagy még fiatalabb. Idõ kell még az összeszokáshoz. 😊 Ez a kupa is remek alkalom, hogy összeszokjunk, meg megismerjük a többi klánt. Nekem abszolút nincs tapaszatlatom ezen a téren, csak pár meccset(4-5) játszottam, ezért érdeklõdöm. 😊 Két tapasztalt emebrünk van, X és Intel. De küzdünk és nem adjuk fel. 😄 Nektek is sok sikert!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
Bala ! Ha ti lennétek a házigazdák akkor azt mondtanám hogy most jelen állapotokban ( gyaknotok kellene sokat )egy 40% esélyetek lett volna, de a YES szerverén........ Kary tudja.. ott nincs 😞
Fontos hogy neutral szerverre kellene tenni a meccset, megkérni õket.. csak ott ne játszatok. komolyan, 9% packet loss!!!!!! játszottunk nemrég egy bocage-et. csak fun volt,de annyira lehetetlenkedés volt hogy megkértük jöjjenek a miénkre, persze jöttek, rendes csávók, de a tiétek csak egy kupa meccs lesz,és ha nincs a 2 csapat közt 80 ping eltérés akkor a szabályok szerint sajnos ott kell lejátszátok, csak is a sportszerüségükben reménykedhettek....
Játszottunk velük nemrég egy Iwo Jimát, rendületlenül pixelezték a repteret, a reptéri hangárt, wingwalkoztak, ha a repcsink feltudott szállni okszótyúk hamarosan végzett vele. Ettõl függetlenül elvertük õket mert az számit hogy kinyeri a meccset nem az hogy ki a skillesebb.
Okos fehéritéssel, zászló tartással bárki elverhetõ. GL,és kitartás!

Hmm... nagyon szûkszavúak vagytok. 😊
No de nem baj. Ma nem is ez az érdekes. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
neked is Borg ! és gyere mielõbb !

LSSAHPAUL
Az elsõ klán akivel találkoztunk. Azóta baráti a viszony, ma is elsõ volt a klánvezérük aki buékot kivánt nekünk. Egyébként utálják a vodkát.
Ucu! nekünk 2,3,4.-én meccseink vannak. Mit szólnátok vasárnaphoz ?

Bencsi
oszkothuk!
bár ezt bízzuk botira😊

JAG1
BUÉK!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pukkandur
Boldog Új Évet Mindenkinek!

mi mast akarsz tudni meg 😊

Random_
Buék mindenkinek!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Effendi
Jól repünek! fõleg ohotnyik....asszem jól írtam 😊

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Boldog új évet mindenkinek
Januártól visszatérek 😄

Tuvok
buék !

ezeket tudtam. 😊
Más?😄

oroszeok es szeretik a vodkat! egyeb kerdes? 😊

szerdan vagy csutortokon jatszunk? csuturtok talan jobb lenne, addigra valszeg mindenki kijozanodik:] btw BUEK 😊

Pink Tiger
mindenkinek fergeteges évbúcsúztató szilveszteri partit kíván a hobbi klán!
és legyen egy újabb jó kis éve mindannyiótoknak!!!

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

nem vesztettünk, csak nem nyertünk. 😄
Amúgy mit tudni róluk? Mármint a yes rõl?

joebacsi
buék!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
😞 hátha nincs más felmegyek a battleboxra is de nem olyan mint az lssah-n tolni..

Bencsi
lol
szarul irányított a sorsolás, gyöztesek a gyöztesekkel, vesztesek a ..

Bencsi
BUÉK!

BUÉK!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAHPAUL
megvan a 2. forduló párosítása, érdekes hogy a nagy haverunkat a YES-t kapta az 5-0 , mi meg a Ucuékat , nagy öröm 😊

Europe Division
Yummy Elite Sausages vs. Five Omens
Xtreme Gaming Xperience vs. LSSAH
Muhaha Clan vs. Fragthe.net
The Conclave vs. Forgotten Honor
Team Apostles vs. XIII Kohorta
True Grit vs. Arcor
Dutch Alliance vs. Demons of War
Meento Mori vs. Lost Brotherhood
Illuminators vs. Team Exavs

Kovács legény
HepiNyúlJír All!

www.czekoart.hu

maszat19
B.U.É.K. <#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

Random_
Én tegnap beléptem egy negyed órára, de miután senki se jelent meg le is léptem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bujjék mindenkinek!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger
szerver(ünk) 27edike óta egyfolytában tök üres...😞

Bencsi
82-es büntett, okos
azóta pár pásztor falut agyon bombáztak b-52el
d amerikában is van egy két diktátor aki rászolgált a halál büntetésre de szerencséjükre nincs olajuk

Tuvok
trogerzsiger
zsír

BurnBaby
szentem jó vagy.

www.battlefield.hu

trogerzsiger
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni 64 playeres serverek nem szagatnak? és ilyen géppel lehet rajtuk szépen játszani? celeron 2.2ghz 768mb RAM ati radeon 9800se

Wreck86
😄😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

joebacsi
olyan korcsi undi vagy...
lehet hogy ciki a szitu, de kircsi a bilcsi!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wreck86
moncsi😄 na b+

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

video kary driver csere

Kary vagy Karykeksz

Aradebil2
töltõképernyõnél,moncsi kikapcsol és gép ujraindul,moncsi ilyet ir: out of frequency.nem igazán értem miért,60hz-re vna állitva a frissités😞

Bencsi
ó jajj, te miveletlen!

joebacsi
jé eddig fel se tûnt, hogy Mr. Pink rabolja ki a gyorséttermet, pedig már láttam ezt a szösszenetet 😊

ja, amúgy kikaptunk<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.