Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudok hejesen irni
sohasem tudtam
😄
Kary vagy Karykeksz
nem tudok helyesen írni .
Kary vagy Karykeksz
Sokkal másabb mint a sima ebben bene van a nero meg az msn + mozzila +.......
Sokkal jobb mint ami eddig valaha is fent volt .
nincsenek buborékok stb ...
király nagyon
Kary vagy Karykeksz
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nekem kell használnom hozzá<#vigyor>#vigyor>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ujj Xp kellet .
Kary vagy Karykeksz
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
http://www.glumbert.com/media/multiply
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
próbáltad sorban egyesével kikapcsolni az effekteket?
Bf1942 Ujj videókártya Gf 6600 GT Zalman hûtéssel.
Elindítom a bf-et és kéhalál !
Driver friss most töltöttem le Direkx is friss .Memoriáim jók !
Nah mi lehet a hiba ??
Kary vagy Karykeksz
kellene nekem egy bf 1942 es sever ma estére hogy fair legyen az oroszoknak mert a miénken 160 as a pingjük
valaki help pls
Kary vagy Karykeksz
amit esetleg én ajánlanék még az remarque-tól szinte minden, 3 bajtárs ..stb jó kis calvados-os regények...
(a háború elõestéje, háború utóhangjai)
Sven Hassel: Az SS tábornok
Sven Hassel: Monte Cassino
Sven Hassel: Pokoljárás
Sven Hassel: Bajtársak
/Talán az összes mûvét felsorolhatnám itt.../
Vitéz Erdélyi Béla: Vér és Acél
Ernest Hemingway: Búcsú a fegyverektõl
Molnár Ferenc: Egy haditudósító emlékei
Henry Metelmann: A pokolba Hitlerért
De ami nekem kiváltképp nagyon tetszett :
Sebõ Ödön : A gyimesi szoros !!!!!!!! aki ezt nem olvassa el az balfék.
Somogyváry Gyula: Virágzika mandula,
Szimonov, Konsztantyin: Élõk és holtak -kibaszott jó,alap mû ( az iró saját élményét írja le a német lerohanástól moszkva ostromáig.. százados volt a vörös hadseregben a koma egybként. )
ezt még nem olvastam de csípem Sebõ Ödönt szal biztos jó :
Sebõ Ödön: A halálra ítélt zászlóalj
Na ha ezeket elolvastad szólj
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
irwin shawtól ajánlom az oroszlánykölyköket ha valaki nem ismeri, 1000 oldal és a második vhból 3 érdekes szemszög egy izgalmas regényben (zsidó katona, amerikai katona, német katona)
:-)
Gondolom a Meghalsz tengerész!-t olvastad? Urisnak van a Mila18 könyve is a témában. Filmben talán a legjobb Peckinpah Vaskereszt-je. Abszolut nyálmentes történet.
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Kästner, Erich: A repülõ osztály
May, Karl: Winnetou
Ez mind remek harcokkal teli olvasmány. :-)
most merle-tõl a mesterségem a halált olvasom, az is elég jó, mondjuk nálam minden merle regény bejön.. ez robert langról szól, aki auswitz és birkenau haláltáborok vezetõje volt
vlaki esetleg valami jó kis háborús regényt tud ajánlani még?
mert állandóan azt írja hogy nem fut a TS, vagy a szerver offline.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
AA: altalaban a repulo elo, hogy a motort talald el
infkent: gyakorolj
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
valaki segítsen pls!
valami leírás van arról, hogyan kell lelõni az ellenséget?
pl gondolok itt arra ha repzivel vagyok, és üldözöm az elõttem lévõt, akkor hova kell lõnöm ahhoz hogy ne egy egész tárat kelljen kilõnöm?
mert engem 1-2 mp alatt leszednek, hiába trükközök!
és pl a légvédelmivel. azzal is 5 percig kell lõnöm mire nagy nehezen leszedem azt a nyamvadt gépet4 😞
vagy a futás közbeni sorozattûz. 😊 két egész tárat kiürítek és semmi, míg a másik pisztollyal kinyír!
ez tökre nem okés. hehe
stb-stb-stb
kösssssz