109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bala10

• JAG1
    És akkor ez ilyen kvarcjáték?
  • Bala10
    Ez a nintendo 2.0-ás. :)
  • JAG1
    Nintendo nem 10 éve volt? :-)
  • Bala10
    Én már rég lemondtam a pc fejlesztésről, ezért vettem laptopot. :)
    Így is van 1000 játék amivel régebben nem tudtam játszani a magas gépigénye miatt. :D
  • bunkolaja
    pangás ezerrel, lehet offolni: hétvégén volt alkalmam kipróbálni a nintendo WII kütyüjét a Prince of Persiával. Hát valami kurvajó az irányítás, a végén lemondok a PC fejlesztésről, konzolt fogok venni.
    Előtte még tesztelem, van valami 2 vh-s lövődözős is rá, nyáron megkapom 2 hétre.

Szóval ezennel a rush for 100k-t megnyitottam. :)
  • Wreck86
    http://www.youtube.com/watch?v=RrTizUcmRa8
  • uHs Gerzson
    Ingyen frag
  • bunkolaja
    Ez dícséret, nekem tetszik is. :)
  • JAG1
    Konkrétan nem akartam a nevedet említeni... :-)
  • Kovács legény
    mijazhogy 1-2 publikláma?
  • Kovács legény
    Jó ötlet naggyon
  • LSSAHPAUL
    ezen a héten szünetel a bf. Visszavisszük a szervert nyiregyházára oda ahol legelőszőr is volt mert budapesten nincs normális hosting cég, mind warezésnek ad helyet játszásra alkalmatlanok.
  • joebacsi
    mosmán maj eccer leporolom a dzsojomoat, és megmutatom...de tényleg!
  • aPa
    ne viccelődj, Te voltál az egyik legjobb agyaggalamb amikor gyakoroltam :)
  • joebacsi
    egyre kisebb ez a világ :D
  • uHs Gerzson
    Szeva Haribo!

Téged is legutóbb az EA Bf42 lan partyin láttalak, igaz akkor melletted az underdog verbuválodott embereivel vivtuk a csatát
  • Majk117
    Nem megy a server?!
  • Beers
    Itt keresgélj!
  • JAG1
    Olvass vissza... :-D

Üdv,

A JCSR már BF2-őt tolja, nézz át a topikjába.
    Igazából, az LSSAH-n, mega a 5-0-en kívül nem nagyon gémel már senki a 42-vel, plussz egy-két publikláma. :-)
  • Beers
    Ezt megnézem !
  • gseldon
    sziasztok,

Aki esetleg emlékszik még rám, Haribo vagyok. Egykoron a HBA 301-es századának tagja, majd vezetője klánná alakulás után. Ott voltam a minden találkozón BF-esen és HBA-son (Nyugati, majd a balatoni hatalmas buli), az első HBA szervert saját kezűleg raktuk össze, majd szállítottuk Győrbe egy kalandos út során :) Valamint a Battlegroup42 mod fejlesztője is voltam (most már csak alumni tag), felelős a magyar egységekért és pályákért.

Elég régen nem írtam ide (jah, van 38 ezer olvasatlan üzenet csak ebben a topikban mióta utoljára beléptem :D ), de gondolom még most is ez a legjobb fórum a BF-es arcok elérésére, mert ahogy néztem a battlefield.hu fórumán nem nagyon tombol a jelenlét.

A lényeg: szeretnék egy nosztalgiázós/játszós éjjeli LAN partit összehozni a volt HBA-soknak és bárki másnak aki szeretne jönni közületek. Van egy ismerős LAN club, ahol meg tudnám szervezni a 10v10-et. Sima BF42 és lehetne Battlegroup42 is, ha igény van rá. Láttam TRider, Klegény, END-209 még aktív a JCSR-ben, hogyan lehet őket elérni? Esetleg mások akik magukra ismertek, kérem terjesszétek az igét, és jelentkezzetek nálam, az időpontot megbeszéljük!:
    aharaszti AT freemail.hu
  • aPa
    addigra én leszek a világon a legjobb pilóta, legyakjuk őket! :D
  • LSSAHPAUL
    2 hét mulva 1. kisérleti jelleggel video közvetités lesz a Memo elleni mecccsünkről.. de nagy árat fizettünk érte... az összes meccset ( El Alamein, Midway ) egy erős német szerveren kell lejátszuk.
  • KaryKeksz
    ez a ftn vs aliance ....
  • LSSAHPAUL
    kezdünk
  • Wreck86
    inkább majd szólok,mert 1 hétig most nem leszek elérhető+nincsenek még meg a képek:) de amint meglesznek írok+küldöm őket:)
    köszi
  • Bala10
    no, mi van?
  • LSSAHlavina
    Mik vannak.... :DDDD
  • LSSAHPAUL
    Nem lesz elkülönítve. Azaz a MAP statban az el alamein rekord az összes el alamein-re vonatkozik.
    Viszont kifogjuk szedni a conquestes lalamejnet a futó mappok közül.
  • Bala10
    Részletezd. :)

de holnap, vagy vasárnap megbeszélhetjük msn-en is. Csak összehozunk vmit Jag-el.
  • Wreck86
    Pali! A statban el lesz különítve el alamein CTF és CQ verziója,vagy egybeveszi?
  • Wreck86
    Bala,JAG phtoshop mennyire megy? Mert majd kéne nekem tervezni egy dvd-borítót.Adok képeket,de majd privátban részletesebben elmondom.
  • Wreck86
    15 perc max:D:D
  • Bala10
    a humoros és aranyos-ból:
    :)

• LSSAHPAUL
    te jó ég ez kurva jó! grat! Egész nap ezt kerested ?
  • Wreck86
    PAUL: ez jó?:

http://www.wehrmacht-awards.com/service_awards/occupation_medals_files/91938f.jpg
  • Majk117
    Mittudjam én má mit!
  • HUmanHunter
    megint omahán játszunk lol
  • STurmGewehr
    hehe ez a battleaxe szerver jó fellehet menni törttel:DDD