109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#96940 már van. Töredezettségmentesítettem, újarindítottam stb. -
soride #96939 Hi! Én se tudtam belépni. -
#96938 hm...jól látom, hogy nincs szerver? -
#96937 a Hellendoorn pályán. középső zászlónál(domb teteján lévő városka) a templom melleti ház, legfelső emeletén...Remélem elég pontos voltam -
#96936 Akkkor a meccs miatt nincs senki a szerón? Pedig most benne van a bugi a lábamban.... -
#96935 Srácok.Este 9 kor meccs a 5-0 vs LSSAH.Kéne ember vki tud jönni? -
#96934 Hello akinek Megvan a Secret Weapons of WWII Kieg Az meg tudná nekme mondani hogy Single Player-ben és Multi Play-ben hol és melyik pálylán lehet Rocket Pack-et találni? Előre is Köszi -
#96933 Hogyne,csak nemtudom mikor kezdődik.Elverünk mindenkit::D -
#96932 :DD -
Bala10 #96931 te ott! mi van az LKE féle kupával? szerepelünk, vagy nem? :) -
#96930 látod micsináltál lavina:D Mostmár nem is ír:) -
#96929 Nagy király vagy -
#96928 Hmmm...majd ha lessz új netem,mert jelenleg nagyon kaki van -
#96927 -
#96926 Lol.... -
#96925 Nagyon idős bácsi elmegy az orvoshoz és kéri, hogy adjon neki olyan injekciót, amivel megfertőzi AIDS-cel .
Az orvos értetlenül néz, majd megkérdi:
- De uram, miért akarja, hogy megfertőzzem ?? Hisz magának alig van már ideje hátra !
- De én azt olvastam, hogy aki AIDS-cel fertőzőtt akár még 6-8 évet is élhet... -
#96924 ÉN meg a kedvenc általános iskolás könyvét
-
Bala10 #96923 iwiw-en találtam róla képet:
-
#96922 -
#96921 roli613 a neten:
Valódi név: Rideg Roland
E-mail: [email protected]
Foglalkozás: Tanuló
Lakóhely: Tatbánya
Életkor: 18
Csillagjegy: Bika
Haj: félhosszú sötét fekete
Szem: barna
Alkat: átlagos
Ismertetőjegyek: álmodozó
Párkapcsolat: nem vagyok foglalt, lányt keresek, általános iskolában tanulok.
Ezek az erősségeim: internet, TV
Kedvenc témáim: szexualitás
Amikor internetezek akkor: keresés, letölthető játékok
A tévében ezeket nézem: rajzfilm,stb. anime
Akiket a legjobb arcoknak tartok: én
--------------------
Tehát összegezzük:
- Még szűz.
- 18 évesen még általánosban tanul, ami legalább 4 bukás.
- üresfejű TV zombi generáció.
- Nárcisztikus önimádó hajlam, valóságtól elrugaszkodott világkép.
- A becsült IQ-t nem részletezem. -
Bala10 #96920 végre van vmi akció itt. :D
(mond meg nekik roller!) -
Seat #96919 Vki takarítsa már ki pls ennek a 2 és fél éves hülyegyereknek a kommentjeit,thx. -
#96918 Ezek szerint ismersz? Fura....nem szoktam 13 éves pujákkal lógni, még a végén meg gyanúsítanának kiskorú molesztálásával. -
#96917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!roli613at ne bántsátok, mert meghalt a hala...a gyász mély és lassan múlik -
roli613 #96916 Mint például te. -
#96915 Komolyan mondom, néha érdemes felnézni és vissza olvasni a hozzászólásokat. Mennyi beteg ember mászkál szabadon.... -
Bala10 #96914 igen... fura az FH, mert jobb, de mégsem. :) -
bunkolaja #96913 2 GB telepítőanyag, rengeteg idő míg betöltött a PCm, aztán azt hittem, hogy valami akad, közben tényleg olyan volt, mint mikor teljes menetfelszerelésben kúsztunk Szombathely kies birkaszaros kiképzőterepén! :) Hát inkább a pattogós rambózás! -
#96912 Ne károgjál, inkább gyere próbajátékra, és ha megfelelsz beveszünk :) -
#96911 elég kár... -
#96910 emlékeid nem csalnak... -
bunkolaja #96909 az fh már túl valósághű emlékeim szerint... -
#96908 ezabeszéd Jag!!! Hipergrat!
Üdv új klántagunknak: LSSAH-Gréti :)) -
#96907 soha :) - így se bírjuk a sok klánmeccsett, ma is lesz, valszeg megkérek pár német fickót hogy jöjjenek, mostanában csak úgy tudunk kiállni 8v8 ra hogy 4 német is van a csapatban. -
#96906 Miller:nem tudom foglalkoztálé az bf42 alakitgatással(amire kértelek vót),de szerintem nincs amiért a FH nagyon jó mód és több egységet is tartalmaz,meg több mapot is.
A FH-n szoktatoke multizni? -
#96905 Még valami a nem forumtémához illő hszok nem egyenlöek egy hüe idegesítő reklámmal. -
#96904 Ugynézem hogy hiányoznak a neved mellől ezek ------>
Jösz itt azt reklámozol,tisztában vagy aval hogy valaki beszól,mert mindenki utálja a reklámozókat,azt várod hogy valaki irjon egy nem bf-es hsz akkor meg kezdesz ugrálni.Mindegyik forumba vannak nem forumtémához illő hsz-ek,ezt szerintem te is jól tudod nem értem mit kell itt ugrálnod.
Szerintem unatkozol...akko pedig menny máshova unatkozni. -
#96903 :P ez nem a gay forum, nem érdekel minket a neved, meg hogy mitől hánysz és mitől nem. -
Bala10 #96902 -
roli613 #96901 FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ. MINDJÁRT HÁNYOK TŐLETEK BAZMEG! ILYENEKET BAZMEG.TI CSAK BUZIK VAGYTOK NEM BATTLEFIELD 1942-ESEK. JA ÉS IGAZÁBÓL NEM ROLAND A NEVEM MERT VAN MÁSODIK ÉS INKÁBB AZT SZOKTAM HASZNÁLNI: CSABI.