109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97898 ööö,az új pb két részből áll: egy PnbstrA.exe,és egy PnkbstrB.exe(kb így írják őket). A indítja el B-t.(poén) tűzfalaknál tessék vigyázni,én zone alarmnál beszoptam,ja és automatindításból ne szedjétek ki,mert akkor kidob a serverről,tehát minimum az A-nak mennie kell. -
Seat #97897 thx!
kinyomtattam és a monitorra ragasztottam plusz lekapargattam ezekben a szavakban előforduló betűket a klaviról!
Ezekután nem vállalok felelősséget a tk-kért,mivel a 22 colos moncsin elég sokat takar az A4-es lap!
:) -
#97896 geci ribanc muterodat irhatok?:D -
#97895 -
#97894 -
#97893 hírek!!!!!!!!!!!!
News and Release Notes for PunkBuster for
Battlefield 1942
Thursday 10.25.2007 [7:45PM]
Version 1.752 of the PB Client for BF1942 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page.
Release Notes for PB Client v1.752:
* this edition includes the new PB services, see our PB Services FAQ for more info
For Windows: pbsetup.exe letölteni és futtatni. -
#97892 manuális frissítés kell pb-re vagy megoldott Kary? -
#97891 utoljára mondom ha nem beszélsz csúnyán,nem fog kidoni.
lista:
noob
shit
lama
idiot
fuck
köcsög
fasz
faszfej
buzi
cheater
nigger
niga
niger
láma
anyád
anyádért
kőcsőg
bazd
nazi
scheiß
wixer
NOOB
basz
-
Seat #97890 újra itt :)
most már tényleg érdekes,hogy naponta bannolva vagyok a szerverről...
Komolyan érdekelne mi az oka?
thx ;) -
#97889 hát fh-ban a tankok tényleg tankok, lassú hangos dögök, viszont szakavatott kezekben szinte kiszedhetetlenek (antitank fegyverrel is úgy tudsz csak normálisan célozni ha több másodpercig legalább egy helyben tartod) -
Bala10 #97888 össze kéne hozni egy kis csatát rajta. :) -
#97887 miért is?
egy királytigrises megindulás bulzson, vagy egy krétai ejtőernyős megmozdulás igencsak kellemes tud lenni szvsz...az meg, hogy a fegyverek halálosabbak újabb pluszpont
az egyetlen hátránya, hogy tényleg legalább 32 plaja kell egy szerverre, hogy élvezhető legyen -
KaryKeksz #97886 -
#97885 huh az arachnotiga nagyon ütős! -
#97884 Nem !
Akkor este pb frissítéssel kezdek! (mikor is volt előtte frissítés?) -
bunkolaja #97883 FH-t játszani olyan, mint sajtreszelővel rejszolni.. -
Seat #97882 én most frissitettem a pb-t és OK -
#97881 gyerekek valszeg a punbuster újjít,mert szinte mindenkit előbb utúbb bf42(és módjai) alatt 1 percre kirug kb iylen üzenettel,hogy a kliens nem válaszolt.másnak ilyen észlelése? -
#97880 gondolom 42 alatt forgotten hope-al nem játszottál, mert akkor nemkérdeznél ilyeneket :) -
#97879 Remélem nem fog hirtelen előbukkanni a semmiből 4-5 antitankos, mert akkor ez is mehet a süllyesztőbe! -
fh2, asszondják gyün lassan...a látótáv határozottan szexuális -
#97877 Ne is törődj vele, és se :D! -
Majd ha lesz időm,gondolkodom rajta Paul:) -
#97875 én nemtom melóhelyen megnézni a videjót -
#97874 ezt bekellene tenni tobrukra, és elrejtjük customs.zip-ben!! :D zöld utat kapsz Miller az óriás pálcika ember projectre. -
#97873 Na még egy :) -
#97872 Midwayre?:) -
#97871 van egy danube blues nevű páyla www.bf1942files.com ról le leeht tölteni.keress rá a bf1942 fileokon belül.2 file,mindkettőt szedd le. -
Seat #97870 huu asszem az FH módban volt megcsinálva,még Hariboék csinálták.
google? -
#97869 Szisztok,olvastam hogy keszult egy Budapest palya.
Honnan lehetne életolteni?a battlefield.hu most nem muxik -
#97868 jaja ,multkor jó vidultam én is egymás után két felszálló repcsi pördült meg csak úgy:D -
#97867 sry összekveredett,de megoldva! -
KaryKeksz #97866 Miler valamit nagyon elba*tál a srveren :D
Üdvözlünk a Hungary warhog klán szervereén meg ahsonló :D
vicces fiu :D -
KaryKeksz #97865 Még aznap levettem a bant rólad .
Nincs rajtad ban ! -
#97864 viszonylag gyakori, velem többször előfordult már pl kharkovon a reptér kifutóján van ilyen pont, vagy van úgy hogy egyszerűen a repcsi beleütközik egy láthatatlan falba miközben felszáll, elég döbbenetes érzés így visszapattanni néha:))) -
#97863 részlet a Toroczkai tárgyalásról:
- Látta, amikor a vízágyú kigyulladt? - kérdezte a bíró.
- Igen, láttam, amikor lángolt - felelte Toroczkai.
- De maga szerint mitől gyulladt ki?
- Nem tudom, nem láttam, de lehetségesnek tartom, hogy Molotov-koktéltól.
- De azt ugye nem feltételezi, hogy öngyulladás történt? Mert ugye, a víz és a tűz, nehezen egyeztethető össze?
- Nézze, bíró úr, én még sosem láttam eddig ilyen izraeli vízágyút, nem tudom, ki szokott-e gyulladni magától.
/Derültség a teremben/
naponta kötelező olvasmány: www.bombagyar.hu -
#97862 megadminollak wazze. -
Seat #97861 vki vegye már le pls ezt a csunya beszéd faszságot,mert nem hiszem el,hogy 2 nap alatt (tegnap játszottam 1,5 órát kb,ma felet) annyira csúnyákat írok abba a szarba,hogy megint kivág a tetű a csunyaszóhasználatért!
A kecseg szervere!
@@@@@@@@@@@@@@@
thx :) -
Seat #97860 meg olyan is van,hogy: seatcsunyanbeszelban.csít -
Seat #97859 csít! :)