109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
KaryKeksz #98018 KÖCSÖGŐŐŐT nekik -
#98017 Nem hinném hogy a bf2 bármilyen veszélyel lenne az 1942 szerverünkre, szarból nem lehet aranyat csinálni. Lesz pár arc aki kipróbálja, max 1% fog vele játszani, de hogy ez az 1 % továbbra is fogja látogatni a szerverünket az is biztos.
Jönnek az új pályák, kihivás egyre durvább lesz ugyanis jövőre havonta fog nullázódni a stat és visszamenőlegesen meglehet majd nézni minden hónapot, illetve a honap végi 1.2.3. emberek kapnak egy arany gömböt amit visznek magukkal, persze lehet hogy nem gömb lesz,lehet pl egy köcsög még nem tudom. -
bunkolaja #98016 a 100kra hajtok. :))) te várod az FH2-t valld be,de őszintén! -
#98015 b+... -
#98014 98k
seggvakok:) -
KaryKeksz #98013 még jóhogy megvan eredetibe az összes bf , így legalább tudok énis hasonlítani. -
#98012 -
bunkolaja #98011 Meg egy a lényeg: legyen fíling meg szesz. -
bunkolaja #98010 nem. Változatosságnak elég a caen, a wake meg a philippines. -
#98009 :-)
Ez nem asszony, itt váltogathatsz. 42-vel sem a fílingel van bajom, mert FH-t úgy várom mint a messiást, csak unalmas már aberdeen, meg berlin.
Nem vágysz egy kis változatosságra? -
bunkolaja #98008 Miért, az FH2-ben amíg nem éri el a bazokka roketje a célt, addig meztelen csajok fognak ugrálni a képen? :) Úgyis menekülni kell tovább, mert rögtön lőnek! -
#98007 Uncsi... -
#98006 Ebben egyetértek, agyon hájpolják a szart. Viszont itt nincs lóvéról szó, illetve nem fizetős a gém. Egy mod, amit leszedsz és megsasolod. Sztem eléggé 42-es hatású...Majd kiderül, de végre egy nem ufós bizbasz lesz... -
#98005 de ez nagyobb lesz:P -
bunkolaja #98004 mért, most nem nagy fíling? :) -
bunkolaja #98003 dzseg én annyi szar játékot láttam top beharangozással, hogy nem hiszek senkinek, amíg nem magam próbálom. Minden game alapból szar nálam, amíg ki nem próbálom. Többségében bejön. -
#98002 hát azért, ellég nagy filling lesz tobrukon a lövészárkokban rohangálni és bazookáni:D -
#98001 Nem, bf2 tényleg nem, de a fíling itt meglesz sztem...
Van itt is topikja, Erzsi rak be képeket, nézzed csak megfele... -
bunkolaja #98000 megnéztem a youtubeon egy videot, szép naés?
a fíling a lényeg, az meg az alap bf1942ben top. a bf2 nem ért nyomába. -
#97999 -
#97998 Nézd csak meg milyen lesz a battlegroup-al egyetemben, mingyá szaladsz fejleszteni. :-) -
#97997 nehogy azt higgyétek hogy 10évente ujrarakom a win98amat -
bunkolaja #97996 Millerrel értek egyet, se BF2 progim nincs, se erre alkalmas gépem. Aztán meg azt ne higgyétek, hogy PCt cserélek minden évtizedben 2x? :)
Nem vagyok krőzus. -
#97995 big lofasz -
#97994 Persze, csak még Paul nem tud róla. :-D
-
bunkolaja #97993 tervbe van véve, hogy akkor átáll a szerver? szomorú lenne, szomorúúúúúú -
#97992 Pedig kénytelen leszel, mert lassan kijön az FH2... -
bunkolaja #97991 Tök jók ezek a szmájlik.
Kösz a pleccsnit Paul, magamtól sosem érnék el semmilyet. rámfér a
Örülök hogy van normális szerver egyáltalán és még él a game. Öreg fejjel már nagyon nehéz lenne másikba beletanulni, kénytelen volnék az asszonnyal sűrűbben foglalkozni. -
#97990 Dzsó, sry ,hogy nem jelentkeztem ,de változások történtek->megszünt a Czekoart:( de weblap akkor is kell ,de egy saját ,majd rázizzenek a dizájnra. -
Bala10 #97989 ez drága lesz. :) -
#97988 jahogy az ódalatokra saját...ipb-hez asszem korrekt van alapból...
vagy licenszeled az enyémet, amit még legénynek hazudtam össze anno, bár még elég félkész, nem sok időm volt b@szakodni vele mostanában :) -
#97987 lul vagy-e? :D -
#97986 ezménemjó? :) -
#97985 JAG! tudsz képfeltöltő ami nem szarakszik? -
#97984 :) -
#97983 Kezdő csomag évi 5500.-
Ennyit neked is megérne, hogy legyen egy [email protected] e-mail címed. :-)
Akinek kell ilyen e-mail cím, az fizet öccázat. -
#97982 azon vagyunk, tárgyaljuk a lehetséges variációkat.
a.) php kiszolgáló telepítése a szerverünkre
Előny: - a statisztikában szereplő szereplők :) managelni tudják saját magukat, pl a statban megjelenő kép, illetve ha kész lesz a fejvadász project akkor vérdíjat adhatnak fel valaki fejére, persze a saját pontszámukból
Hátrány: - processzor, és sávszéllesség terhelés, sajnos a komolyabb feladatokat nem hájpertrédinggel oldja meg a szerver igy pl a war-publik szerver együttes használatakor is óriási lagg van.
b.) fizetős php tárhely bérlés
Előny: - saját domain pl lssah.hu
Hátrány:- a szervert is alig birjuk fizetni, nem tudom hogy az éves 5000ft-ot megengedhetjük e..
- nem lehet majd teljesen integrálni a statisztikával
- a belső forumunkat ide tennénk mert sajnos most az ingyenes tárhely néha benyeli a hozzászolásokat, illetve naponta többször is előfordul hogy nem müködik. -
#97981 jah mindig olyan fasza jelszót választottam hogy már 4szer voltam uj kódot kérni és mostsem tudom:D
De elintézem azt is ha bemegyek -
#97980 ahelyett, hogy a nevemet bogarászod a statban, inkább állítsd be dzsegnek a webszervert, hogy ne azzal az ingyentárhellyel kelljen szopnia :) -
#97979 hasznájjad a netbankot okosan, nemkell sorbanállni, meg mindig nyitvavan :)
a biztonsággal meg nincs gond, ha nemvagy hülye :)