109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    nemtom:D
  • TS Zolly
    És milehet a köv. kép? :D
  • Wreck86
    :)
  • Wreck86
    ööö közben megcsináltam,köszi,de én csak 512 re mertem levenni.restart,majd utána elkezdtem töredezettségmentesíteni,aztán valahány%nál (20 körül) itt is feldobja,hogy néháyn file-t nem lehet tör.mentesíteni:S de ezt 1536-nál is megcsinálja,s megnézném a listát,de üres.
    ötlet?
  • bunkolaja
    Vezérlőpult, Rendszer, Speciális,Speciális, Virtuális Memória, Ne legyen lapozófájl.

No erre az évre elég ennyi jócselekedet.

• Wreck86
    magyar
  • Wreck86
    jó a házim?
    csak angol:)
  • Wreck86
    "D) TÖREDEZETTSÉGMENTESÍTÉS!!! Fontos, azon a drive-on, ahol a BF42 van, illetve ott, ahol az XP és a pagefile (lapozófile) van. Előtte érdemes 0-ra venni, tehát kikapcsolni a lapozófilet, hogy annak a helye is töredezetlen (de szép szó) legyen."

ebben tudnál Lavina segíteni,mert az egész C meghajtómat szeretném töredezettségmentesíteni.
    Ezt hol vehetem 0-ra,illetve gondolom ugyanitt tudom visszaállítani?
  • LSSAHlavina
    jawohl.
  • bunkolaja
    tegnap este is ez volt 8 és 10 óra között kb 2-3x? Mert akkor nem kérdezek többet.
  • LSSAHlavina
    amikor a Warszervert elindítjuk, akkor belagzik a public. Sajna egy gépen és egy vonalon van a kettő, így előfordul a lag.
  • Kovács legény
    nekem familybug ,nővérem előszerettel küld képeket msnen:)
  • LSSAHlavina
    Megosztok veletek néhány csítet, hogyan lehet az XP-t jobb teljesítményre sarkallni, hátha számít gamma alatt is.

A) Futtatás: services.msc Az alábbi szolgáltatásokat tiltsuk le:

1. DHCP ügyfél - egy átlagos otthoni felhasználónak erre szinte biztos hogy nem lesz szüksége, állítsuk hát "kézire."

2. Elosztott hivatkozáskövető ügyfél (szép magyar neve van) - hacsak nem csaltakozunk egy Windows2000 hálózathoz, nem lesz rá szükségünk.

3. DNS ügyfél: ha otthonról internetezünk, nincs rá szükség: ez a szolgáltatás csak akkor kell, ha egy speciális DNS szerverre csatlakozunk - és ilyenünk ritkán van otthon.

4. Kiszolgáló - ha nincs helyi hálózatunk (csak egy darab gépünk) ezt is lekapcsolhatjuk - az a szolgáltatás a fájlok és a nyomtatók megosztását intézi.

5. Netmeeting távoli asztalmegosztás - ha nem óhajtjuk megosztani munkaasztalunkat a Netmeeting-el, vagy nem is használjuk a Netmeeting-et - ki vele! Felesleges!

6. Szünetmentes tápegység - ha nincs ilyenünk... tudjuk mi a teendő.

7. Távoli rendszerleíró adatbázis - lehetővé teszi, hogy távoli felhasználók módosítsák a rendszerleíró (registry) fájlokat a gépünkön. Belegondolni is szörnyű - tiltsuk le gyorsan. (ráadásul sok trójai ezt a szolgáltatást használja)

8. Témák - ha nem akarjuk "bőrözni" a Windowst, ezt is letilthatjuk.

9. Terminálaszolgáltatások - lehetővé teszi, hogy más felhasználók kapcsolódjanak a gépünkre - otthoni PC-n nyugodtan letilthatjuk, hacsak nem akarunk otthoni terminált üzemeltetni:)

10. Vágókönyv - lehetővé teszi hogy a hálózatról mások is elérjék a vágólap tartalmát. Alapesetben ez nem igazán szükséges otthon.

Ennél persze jóval több szolgáltatás található a listában: a szolgáltatáskelező a bal oldali mezőben részletes információkat nyújt arról (többnyire), hogy melyik szolgáltatás mire jó. Ha esetleg olyat tiltottunk le, amire később mégis szükségünk lesz, akkor sincs gond - a services.msc segítségével bármikor visszakapcsolhatjuk. 10-15 felesleges szolgáltatás kikapcsolásával már érezhetően gyorsabb lesz a rendszer.

B) Futtatás: GPEDIT.MSC

A Windows XP professional szolgáltatásainak egyike, hogy ha széles sávú kapcsolatunk van, akkor a sávszélesség 20%-át lefoglalja (egyéb felhasználók részére...)
    Ennek megszüntetésére, alkalmazhatjuk a következőket:

A fent említett .msc filet indítva az előugró ablakban keressük meg a local computer policy
    (számitógép konfigurációja)feliratot, majd kattintsunk rá. Következő ablakban válasszuk az administrative templates ( felügyeleti sablonok )feliratot, majd erre is klikkeljünk rá. Következő ablakban network branch,(hálózat) kattintsunk erre is. A QoS Packet scheduler-re ( QoS csomagütemező ) klikkelve a jobb oldalon keressünk olyat, hogy "limit reservable bandwidth",( foglalható sávszélesség korlátozása ) majd a setting fül (felül) megnyitása után állítsuk engedélyezettre (enable) a QoS-t.
    A Bandwidth limit %-ot állítsuk át 0-ra. Ok.

Most kiléphetünk a gpedit.msc-ből. A network connections alatt, a kapcsolatunk Properties ablakában, ahol fel vannak sorolva a protokollok, ellenőrizzük, hogy a QoS Scheduler engedélyezve (enable) van-e. Most már csak újra kell indítani a számítógépünket. Tényleg 20 %-al nő a sávszél, én XP (re)install után ezzel kezdem.

C) XP boot gyorsítás:

Nektek hányszor megy végig a csík XP betöltődés közben? Na nekem egyszer sem. Ez a házi feladat, Google-val könnyű megtalálni. Hasonlóan az XP leállást is negyedére lehet csökkenteni.

D) TÖREDEZETTSÉGMENTESÍTÉS!!! Fontos, azon a drive-on, ahol a BF42 van, illetve ott, ahol az XP és a pagefile (lapozófile) van. Előtte érdemes 0-ra venni, tehát kikapcsolni a lapozófilet, hogy annak a helye is töredezetlen (de szép szó) legyen.

Kb ennyi. Akinek van még más ötlete, írja be.
  • Seat
    jah,a stat egyre jó: megnézni,hogy ki frageli szarrá magát rajtam! :D
  • Seat
    Miller:
    kösz,így már érthetőbb :)szoktam is alkalmazni,de ha nincs admin - mint pl este is előfordult - hiába írom :)
    én t.k. a LS statisztikára gondoltam,mert úgy látom mostanában a '42 is kezd elBF2södni: csak az érem,a stat,játék semmi
    Vagy lehet annyira "öreg" már ez a '42,hogy csak erre jó?
    nemtom,de hogy bejön egy kis buzi német marketra és alap neki,hogy felszáll az axisbasen és az első útja az allied főbéz és csak kempel,én meg irogatom,hogy ne mert kick és kiröhög... (ez volt az ominózus admin nélküliség)
    A hab a tortán már csak az volt,hogy ENGEM persze megint kibaszott a szerver a csúnyabeszéd miatt! :DDD
    Szal Klegény,jól mondja laja: ez a genyó csak engem figyel! :)

bunkolaja:
    nekem napok óta szarakodik a net,néha a mecsszerverre fogom,de néha történnek furcsaságok az tuti :)
  • bunkolaja
    csak Seatet figyeli, nem tud mással foglalkozni a cúnyaböszíd figyelő! :)

Másnak is akadt tegnap este 1-2 másodpercre online? Ez szerver bug vagy csak nálam volt probléma?

• Kovács legény
    tényleg mivan ezzel a csúnyabeszéd kickkel? annyit káromkodok hogy magam is belepirulok és még semmi:) ami nem baj me egykét lámpit elkell küldeni az annyába!
  • bunkolaja
    tegnap egy hüledelek caen allied base-n folyton saját társait lövögette span után. Második alkalommal kapott 3at a fejébe, a francba az ilyen balfékekkel.
  • Wreck86
    de, !kick .id. ,ha ezt= !kick.id id:a campelő játékos száma,kick=kirúgja.

"alapp bfet nem lehet átírni,ott adni fogja a pontot,talán statisztikát vhoyg leeht." alap bf1942-őt nem lehet a pontadás ügyében átírni,max az LS statisztikát.
    ?:)
  • Seat
    olvasom,hogy mit írsz csak nem értem :D
  • Wreck86
    gondolom,hogy van,bár az alapp bfet nem lehet átírni,ott adni fogja a pontot,talán statisztikát vhoyg leeht.

ez nem bf2:)
  • Wreck86
    de, !kick .id.

PAUL! beszélj már az LS-sel,hogy vki pénztári befizetéssel befizetett nekem 3000Ft-ot,2007/11/6-án 12:17 körül,de mignt nincs NÉV!

könyörgöm,örülök ha fizetnek pénzt az emberkék,de legalább a játékos nevet küldjék már el mellé...
  • Kovács legény
    de van ilyen ,lehet bf2 ben találkoztam vele ,olyan volt hogy a zászlóktól nemtom milyen távon belül öltél ,nem adta meg
  • Seat
    hi!

Olyat nem lehet bevezetni a szerveren,hogy ha kempel a köcsöge akkor nem számítja hozzá a statjához?
    Tököm tele az ilyen statbuzikkal már...
  • Pink Tiger
    hbd karaj
  • JAG1
    höbödö Laja. :-)
  • bunkolaja
    ma nincs szülinapos?
  • Bencsi
    Boldog 17. születésnapot Károly!
  • Wreck86
    Bszn Kary!!
  • Bogdogege
    BSZN Kary
  • KaryKeksz
    Köszönöm szépen mindenkitől !
  • bunkolaja
    HBD Kary! ajándékod az a 2 TK, amit elkövettem szombaton rajtad.
  • Hu.man limbi
    HBD Kary
  • Majk117
    HBD KARY!
  • LSSAHPAUL
    HBD kopasz!
  • joebacsi
    őszintén így a látottak alapján le a kalappal előtte :)
    vagy valamit nemtudok róla?
  • joebacsi
    höbödö kary!
  • aPa
    BSZN Karaj, az öregedés ellen - úgy tűnik - nem műxik a csíted :)
  • Beers
    HBD!
  • JAG1
    Hoooondáááááá....