109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #98818 az elég egy elbaltázott... szerintem ez az egy mi nem lett túl jó. nem igazán látod rajta a távolságot szvsz. -
#98817 elég ha a sisakot nézed ,messziről meg tökmind1, 50% sansz van rá hogy TK-lesz:)
A minimap léptéke meg iszonyú furcsa, még mindig nem igazodom ki rajta:(
-
#98816 járművel ne ütközz, vagy ne te vezesd, ellenség nevét nem írja ki, barátot is csak nagyon közel, szal erre nem foghatod :P
(cserébe meg kell tanulni az egyenruhákat nagyon, meg figyelni a minimapot)
és kb fél perc minimum, míg betölti a puskagránátot :)
nincs ugrabugra, meg ilyen buzulás, ellenben sokkal hatásosabbak a fegyverek (sokkal reálisabb az egész, és összetettebb, mint eddig akármelyik bf, több inteligencia is kell hozzá, nemárt, ha kétszer meggondolod, hogy mit teszel :))
próbájjad ki, oszt meglátod (először offline nézegesd meg mi mire való, van jútúbon pár oktatóvideó, azok is hasznosak...nem(csak :D)azé mondom mer láma lennél, hanem tényleg összetett (több lőszertípus tankokban pl) -
#98815 hát:D
bár sztem a 2.kikapás után a warhognak úgyis elmegy a kedvük az egésztől,(mert sok köztük a 12-14 év körüli 2 hete bfező gyerek)
akkor meg az övéket fogjuk leállítani,mert úgyse játszanak:) -
#98814 persze hogy leállítjuk :D de azért kiváncsi lennék a utilizationra.. -
#98813 akkor ez volt az ok. -
bunkolaja #98812 este volt kb 21:00-től. -
#98811 áh a publicot akkorra leállítjuk,nem arról volt szó? -
#98810 Gondolom nem fog javulni a helyzet miután 10-től mégegy bf szerver is fog futni egyidőben a szerveren. Hála istennek a legjobbkor szálltak be a warhogos kollékág a szerver fenntartásba, ugyanis még a komplett decemberi hiányzik. Szal mostantól az LSSAH és a WARHOG klán közösen fizetik a szervert. Annyi változás lesz hogy a warhogosok kapnak egy 32-es szervert. Kell is nekik mert neveztek a 2008-as világkupába! És mivel a világkupán egy azon időben kell lejátszani a meccseket lesz olyan pillanat amikor egyszerre fog menni a warhog 16 emberrel, az LS warszerver 16 emberrel és a public 64 emberrel :D -
#98809 :D -
#98808 Pl. olyanokra mint hogy ha aknára mész/ütközöl járművel, akkor az utasokat beírja TK-nak, időnként rossz színnel írja ki pár ember nevét (szintén remek alkalom a TK-ra), repülővel kb. 3 mp emelkedés után eléred a pálya tetejét és irányíthatatlanná válik a gép, assi harc az úgy néz ki, hogy az emberek ugrás közben osztogatják a headshotokat gránátvetővel, meg hasonlók :)
Jó ezek egy része nyilván nem jön elő WWII-es technikai eszközöknél, de akkor is ;) -
#98807 ha este volt,akkor a warseerveren gyakoroltunk,lehet azért. -
bunkolaja #98806 pali én tegnap berlinen kezdtem az idei évet és nagyon szagatott, de akkor majdnem fullon volt a szerver, 61 playernél léptem be. marketra csak 4x player maradt és tök jól ment. nem lehet hogy a szerver is gyengécske? -
#98805 itt is tudsz net nélkül csinálni ha a singlere mész.
A multihoz kell net persze, annyival jobb ez, hogy bárkinél feltudsz menni a saját accodal és számolja a pontjaidat a rankedszerver(ez a része spec engem nem érdekel):D -
#98804 de 42-ben net nélkül is tudok csinálni,asszem ehhez meg vmi netes account tároló is van,nem? -
#98803 de azért eredeti gamma kell,vagy nem?:) -
#98802 semmi különös, majdnem ugyanugy mint a 42-ben
csinálhatsz felhasználókat akármennyit és nincs serialhoz kötve az accountod. -
#98801 és ez a z accountos dologgal hogy van? mert az nekem új teljesen. -
#98800 próbáld ki és meglátod...amúgy milyen idegesítő bugra gondolsz pl? :) -
#98799 2K ha jól láttam multkor de 3K-nál nem több az biztos -
#98798 Nem azért kérdezem, hanem hogy mennyi maradhatott benne a BF2 idegesítő bugjaiból. :) -
#98797 Hova jutott a világ... :-) -
#98796 jah, de bf2 is már ilyen 3-4 rongy bótba... -
#98795 Amúgy ez az FH2 BF2 alapú? -
#98794 :D -
#98793 "travian elveszi minden felesleges időmet"
ehh :(
az ilyen böngészőben játszható wow helyett nemhogy inkább jönnétek fh2-ben p3j-kel meg p4f2-kel matildákat meg grantokat hámozni nagy sivatagi tankoffenzívákban... -
#98792 ha azt mondjátok hogy mióta kikapcsoltuk a szerveren a web kiszolgálót/statisztikát nem csökkent a szerver crash és lagg akkor visszakapcsoljuk. én nem tudom megítélni mostantól a travian elveszi minden felesleges időmet. -
#98791 Benned egy költő veszett el. :-) -
bunkolaja #98790 pedig tegnap marketon egy 19-0 szériával nyitottam, de megnéztem volna a kdr-emet! :) Tökjó hely ott a templomban a karzat, ha meg nagyon szorítanak, akkor toronyva fel, ejtőernyővel le, templomba be, a sok pupák meg még felfele nézett! Meg is kapták a mézet. -
#98789 Hát igen, direkt leállítottuk mert mostanában sokat fagy a szerver és nehogy a webszerver miatt.. meg lagol..
De nemsokára meglesz csinálva, linuxot teszünk fel- csak várjuk ahhoj bácsit hogy ráérjen, mert senki más nem ért hozzá.
Vagy ha van valaki más aki nyiregyházán él és ért a linuxhoz az irjon. -
Gus #98788 Pali a stat oldal csak nekem nem megy vagy tényleg áll? -
#98787 :P :) -
Bala10 #98786 -
#98785 áá :) -
#98784 :D:D:D -
Bala10 #98783 -
#98782 -1 csíter hehe -
Bala10 #98781 én kipróbáltam, de nekem túl árkádos. :) -
#98780 de sok pénzük van valakiknek.
kary te is inkább a serverpénzbe adnád mint cod4re:) -
#98779 még nem vettem meg, de nemsokára:)