109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bala10
    az elég egy elbaltázott... szerintem ez az egy mi nem lett túl jó. nem igazán látod rajta a távolságot szvsz.
  • Kovács legény
    elég ha a sisakot nézed ,messziről meg tökmind1, 50% sansz van rá hogy TK-lesz:)
    A minimap léptéke meg iszonyú furcsa, még mindig nem igazodom ki rajta:(
  • joebacsi
    járművel ne ütközz, vagy ne te vezesd, ellenség nevét nem írja ki, barátot is csak nagyon közel, szal erre nem foghatod :P
    (cserébe meg kell tanulni az egyenruhákat nagyon, meg figyelni a minimapot)
    és kb fél perc minimum, míg betölti a puskagránátot :)

nincs ugrabugra, meg ilyen buzulás, ellenben sokkal hatásosabbak a fegyverek (sokkal reálisabb az egész, és összetettebb, mint eddig akármelyik bf, több inteligencia is kell hozzá, nemárt, ha kétszer meggondolod, hogy mit teszel :))

próbájjad ki, oszt meglátod (először offline nézegesd meg mi mire való, van jútúbon pár oktatóvideó, azok is hasznosak...nem(csak :D)azé mondom mer láma lennél, hanem tényleg összetett (több lőszertípus tankokban pl)
  • Wreck86
    hát:D

bár sztem a 2.kikapás után a warhognak úgyis elmegy a kedvük az egésztől,(mert sok köztük a 12-14 év körüli 2 hete bfező gyerek)

akkor meg az övéket fogjuk leállítani,mert úgyse játszanak:)
  • LSSAHPAUL
    persze hogy leállítjuk :D de azért kiváncsi lennék a utilizationra..
  • Wreck86
    akkor ez volt az ok.
  • bunkolaja
    este volt kb 21:00-től.
  • Wreck86
    áh a publicot akkorra leállítjuk,nem arról volt szó?
  • LSSAHPAUL
    Gondolom nem fog javulni a helyzet miután 10-től mégegy bf szerver is fog futni egyidőben a szerveren. Hála istennek a legjobbkor szálltak be a warhogos kollékág a szerver fenntartásba, ugyanis még a komplett decemberi hiányzik. Szal mostantól az LSSAH és a WARHOG klán közösen fizetik a szervert. Annyi változás lesz hogy a warhogosok kapnak egy 32-es szervert. Kell is nekik mert neveztek a 2008-as világkupába! És mivel a világkupán egy azon időben kell lejátszani a meccseket lesz olyan pillanat amikor egyszerre fog menni a warhog 16 emberrel, az LS warszerver 16 emberrel és a public 64 emberrel :D
  • Wreck86
    :D
  • Guest
    Pl. olyanokra mint hogy ha aknára mész/ütközöl járművel, akkor az utasokat beírja TK-nak, időnként rossz színnel írja ki pár ember nevét (szintén remek alkalom a TK-ra), repülővel kb. 3 mp emelkedés után eléred a pálya tetejét és irányíthatatlanná válik a gép, assi harc az úgy néz ki, hogy az emberek ugrás közben osztogatják a headshotokat gránátvetővel, meg hasonlók :)

Jó ezek egy része nyilván nem jön elő WWII-es technikai eszközöknél, de akkor is ;)
  • Wreck86
    ha este volt,akkor a warseerveren gyakoroltunk,lehet azért.
  • bunkolaja
    pali én tegnap berlinen kezdtem az idei évet és nagyon szagatott, de akkor majdnem fullon volt a szerver, 61 playernél léptem be. marketra csak 4x player maradt és tök jól ment. nem lehet hogy a szerver is gyengécske?
  • Kovács legény
    itt is tudsz net nélkül csinálni ha a singlere mész.
    A multihoz kell net persze, annyival jobb ez, hogy bárkinél feltudsz menni a saját accodal és számolja a pontjaidat a rankedszerver(ez a része spec engem nem érdekel):D
  • Wreck86
    de 42-ben net nélkül is tudok csinálni,asszem ehhez meg vmi netes account tároló is van,nem?
  • Wreck86
    de azért eredeti gamma kell,vagy nem?:)
  • Kovács legény
    semmi különös, majdnem ugyanugy mint a 42-ben
    csinálhatsz felhasználókat akármennyit és nincs serialhoz kötve az accountod.
  • Wreck86
    és ez a z accountos dologgal hogy van? mert az nekem új teljesen.
  • joebacsi
    próbáld ki és meglátod...amúgy milyen idegesítő bugra gondolsz pl? :)
  • Kovács legény
    2K ha jól láttam multkor de 3K-nál nem több az biztos
  • Guest
    Nem azért kérdezem, hanem hogy mennyi maradhatott benne a BF2 idegesítő bugjaiból. :)
  • JAG1
    Hova jutott a világ... :-)
  • joebacsi
    jah, de bf2 is már ilyen 3-4 rongy bótba...
  • Guest
    Amúgy ez az FH2 BF2 alapú?
  • Guest
    :D
  • joebacsi
    "travian elveszi minden felesleges időmet"
    ehh :(

az ilyen böngészőben játszható wow helyett nemhogy inkább jönnétek fh2-ben p3j-kel meg p4f2-kel matildákat meg grantokat hámozni nagy sivatagi tankoffenzívákban...
  • LSSAHPAUL
    ha azt mondjátok hogy mióta kikapcsoltuk a szerveren a web kiszolgálót/statisztikát nem csökkent a szerver crash és lagg akkor visszakapcsoljuk. én nem tudom megítélni mostantól a travian elveszi minden felesleges időmet.
  • JAG1
    Benned egy költő veszett el. :-)
  • bunkolaja
    pedig tegnap marketon egy 19-0 szériával nyitottam, de megnéztem volna a kdr-emet! :) Tökjó hely ott a templomban a karzat, ha meg nagyon szorítanak, akkor toronyva fel, ejtőernyővel le, templomba be, a sok pupák meg még felfele nézett! Meg is kapták a mézet.
  • LSSAHPAUL
    Hát igen, direkt leállítottuk mert mostanában sokat fagy a szerver és nehogy a webszerver miatt.. meg lagol..
    De nemsokára meglesz csinálva, linuxot teszünk fel- csak várjuk ahhoj bácsit hogy ráérjen, mert senki más nem ért hozzá.
    Vagy ha van valaki más aki nyiregyházán él és ért a linuxhoz az irjon.
  • Gus
    Pali a stat oldal csak nekem nem megy vagy tényleg áll?
  • LSSAHPAUL
    :P :)
  • Bala10
  • joebacsi
    áá :)
  • Wreck86
    :D:D:D
  • Bala10
  • maszat19
    -1 csíter hehe
  • Bala10
    én kipróbáltam, de nekem túl árkádos. :)
  • Wreck86
    de sok pénzük van valakiknek.

kary te is inkább a serverpénzbe adnád mint cod4re:)
  • Kovács legény
    még nem vettem meg, de nemsokára:)