109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#99340 nah közben rájöttem hogy hülye vagyok:) megkersem a játékban azt a szart mostmár hogy tudok bikézni:D -
#99340 fú,várjá laz igaz intro nem is tudom merre van:D
uiérdemes a beállításokat figyelni -
#99339 csak ez a bikes nem az igazi intro hanem valami fos.
akkor most MOV-ot akarok aviba csinálni:D -
#99338 már letöltöttem mov-ba is de az sem jobb nézem mait küté:) -
#99337 klikk ide! -
#99336 nekem van bik lejátszó progim:)majd valahogy megpróbálom avi-ba tenni. -
#99335 faszom ez nem jó:(
.bik formátum a játékba lehet erre kicserélni az intrót
-
#99334 rózsákat az öltözőmbe kérem:) -
#99333 -
#99332 bf42intro -
#99331 BF2 topicból lopva:)
1: a bad company csak konzolokra jelenik meg, de a "tesó" a bf3 már pc-re (is?)
2: a bad company az egyjátékos kampányra fekteti a hangsúlyt, azaz cod-okhoz hasonlóan kidolgozott történetvezérelt része lesz, teljesen új és gyönyörű grafikus motor, rombolható környezet, csapat-alapú játék. a bf3 nagyjából ugyanezt kínálja a technikai oldalt nézve, csak éppen a multin lesz a hangsúly. egyszerre (úgy tudom) 24 játékossal a szintén rombolható pályákon, testre szabható kinézettel, fegyverekkel, squadokkal, commanderrel, miegymás.
nagyon keveset tudni róluk, de februárban jelenik meg szintén a DICE gondozásában egy Battlefield Heroes nevű, reklámokból "táplált" ingyenes játékocska, ami a multiplayeres megoldások tesztelésére szolgál élesben. amit abban látni fogsz, azt valószínűleg a bf3-ban is (ha beválik a heroesban) -
Piccolo #99330 Hai.
Tudom, hogy ez nam az a fórum, de talán itt is vannak kompetensek.
A Bad Campany-ról tudtok valami érdemlegeset? Mikor, hol, miért, hogyan? :) -
#99329 alap bf42-kell letölteni,olyan formátumban hogy winamp meg ilyen szarok lejátszák.
A többi bfé is jöhet, de azokat szerintem megtalálom bf2é is megvan, csak a 42-é annyira régi hogy sehol sincs már fent:( -
#99328 alapbf intro kell? de letölteni?
+milyen modok introi? -
#99327 nah adjatok linket az introhoooooz léccciiiiiiiii, a többi bf+mod hoz is kell:) -
#99326 a vesszőig még talán értettem -
#99325 ha lett volna engi tuti letkátam volna a ekszpakké -
HUmanHunter #99324 he endzsinír aggyá má egy ikszpakkot mer bekőne robbantani itten 15 ellenségt -
#99323 kéne nekem egy hely ahonnan letölthetem az intrót, valami értelmes hely kéne mert levan tiltva itt bent minden:( -
#99322 óóó mire odaértem elpazarékoltam mind:) -
#99321 Nospam, kkthxbai :)) -
bunkolaja #99320 gránát földre és ennyi. meghalsz de talán néhányan az ellenből is.
-
#99319 medickel?:D -
HUmanHunter #99318 ha' ilyenkor kell az xpack :D -
#99317 senki nem halt meg rajtam kívűl:) -
Bala10 #99316 a bőség zavara:D ilyenkor persze nem hal meg az ellen. :( :) -
#99315 amúgy fasza volt amikor 15német egyszerre spawnolt elém, majd beszartam ,csak lőttem őket mint a hülye, jutott mindenkire egy töltény ,természetesen rám meg 90:) -
#99314 őőő tegnapraól idéznék énis, amikor is csak egy pontjuk volt a németeknek és megjegyeztem ,hogy expack kellett volna nekik és egyből leugattak hogy mediccel?!?:D -
#99313 használj expackot,az tutira kinyírja:) -
EBoti #99312 Idézet BB-től tegnap este: "ha kiba@om a puncit az sex?" -
#99311 nemértem amúgy ezt a pinges lagzásos eltalálom nemtalálom el dolgot.
Valami mumus van a rendszerben. Van hogy 1-2skulóval 100m-ről legyikolászom az embert, aztán fél méterrő porzik.
Meg alapból vannak emberek akiket nehezebb lelőni, ez függ attól hogy honnan játszik, nettől, pl a külfödiekbe kevesebb kell?
Jó kérdés igy 5 év után:) -
#99310 berlinen ja, de addigra má kijepüjőzte magát mindenki legnagyobb örömére -
#99309 szegény punci egyedül volt tegnap este:) -
#99308 le a puncival! -
#99307 nemugat!:)
jó8 -
#99306 vótmá :)
jóccaka, jókvótak a gammák :) -
#99305 -
#99304 -
#99303 azt kipróbásztam, nem hinném h elég erőm lenne vinni aztat. De szépen átneveztem, hogy magyaros legyen:)
Örülök ha van kis időm lődözni:) -
#99302 Beszéljünk inkább komolyabb dolgokról.
Mi van a kis traviános faluddal?