109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Krinyo
    Felejtsétek már el a történelmet!Faszom akkor miért nem foglalkoztok a pénzügyi gondokkal is?Ez játék,senkit nem érdekel mire volt pénzük vagy mire nem.Akkor ha német oldalon játszotok,direkt elvesztitek a háborút,mert igy van a történelemben?Ennek semmi értelme.
  • FREAK
    ezt ugye nem gondolod komolyan??

egy sniper még mai drága mulatság, akkoriban örültek, ha valamelyik ezrednek jut egy olyan ember, aki jó mesterlövész, és vigyáz a fegyverére......

azért ez az 1:6 kicsit erős........

100 emberből (szövetségesek) mondjuk 40-40 volt felszerelve géppisztollyal, puskákkal, 10-15 használt géppuskát, és max 1-2 sniper lehetett vagy még annyi se

mivel csak igen speciális körülmények között vették hasznukat, így nem képeztek ki sok mesterlövlészt

ha be voltak ásva vagy egy várost védtek, akkor jók voltak a sniperek, de a harcmezőn jobban jártak egy gyorsan mozgó kis golyószóróval
  • Timber
    sot meg a V2-n is jo ha az udvaron fent josz ki es valaki alattad kempel ... raugrasz es meg a levegobol le lehet szedni ... ugye Goodwill? ^.^

Persze ugyanezt alulrol is meg lehet tenni ... ha valaki radugrik azt meg a levegoben leszedheted ... ugye French School Girl? ^.^

szoval sniper rulez (csak kar, hogy neha csak 85-t vagy 91-t sebez >.<)
  • Timber
    anno kb. minden 6 emberre jutott egy sniper ...

es azert a sniper puska jo kezekben nagyon is fasza szuk utcakban ... jo kis instagib ^.^
  • FREAK
    "mit kezdenétek az ilyen játékokban sniper nélkül?"

mi pl. tök jókat szoktunk játszani sniper nélkül, ugyanis nem tudom, feltűnt-e, de vannak olyan pályák, amik szűk utcákból, épületekből állnak, és egy lapát hasznosabb, mint egy távcsöves puska.

ha meg olyan a terep, akkor legyen MAX 1 sniper, hisz anno többszáz (de inkább többezer) emberből csak egy volt mesterlövész, és az elég vicces, ha 5-ből hárman sniperrel vannak..........
  • Krinyo
    Nem tök mind1 mire használták a háborúban a snipereket?Amikor játszol ugyse ezzel foglalkozol.
  • Timber
    Ismet kerdesek es valaszok ^.^

Szoooval ...

1. nezet:
    4 fele nezet kozul valaszthatsz (bindelheto) ... belso, kulso hatulrol, kulso elolrol es egy fix camera szeru dolog. En altalaban mikor felszalltam akkor kulsot hasznaltam (miutan tobbszor is nekimentem a hazaknak mert a gep orra meg felfele allt ^.^) de repules kozben belsot. Kulso nezetben nem latod a celkeresztet.

2. kordinacio.
    A jobb felso reszen van egy minimap ami enterre kinagyithato. Itt latod a sajat egysegeidet. Vannak teamuzenetek ugyanugy mint pl. MOH:AAban is ... ilyenkor kiirja meg elszovegeli (imadom a japcsi dumakat ^.^) Szerintem lesz majd valami belso kommunikacios resz is ... egyelore nincs.

3. letszam
    Jatszottam mar 4vs4et es 13vs13-t is ... mind a ketto nagyon jo volt. elobbi inkabb lopakodos taktikaval utobbi meg rush 1000rel ^.^

4. sniper
    bar nem csak BF de azert ide irom ... szoval a sniperek feladata a WW2ben az ellenseg ritkitasa volt (legfokepp az ellenseges sniper kiszedese). Mivel ok elrejtoztek es csak egy egy lovest adtak le altalaban le tudtak szedni 4-5 embert anelkul, hogy eszrevettek volna oket (l. Ryan vagy Elit alakulat). Ne feledjuk akkoriban nem volt picmip meg vilagito skin ^.^ tisztek eliminalasara is hasznaltak oket ez teny.
  • Sith
    Valószinüleg nem sokra menének sniperek nélkül.. csak az a baj hogy néha kicsit túlságosna elszapordonak a sniperek Amugy szerintem itt mindneki elég régóta nyomja... C64 óta na jó biztos akad kivétel
    Nekem a sniperkedésel semi bajom de pld en megyszer tanuja voltam amikor pld a CS benegy AWM el egrált lőt és osztotta a hedshootokat.. na most a sniperkedés nem eről szól szerintem a másik apróság hogy a CS ben nem lehet igazán sniperkjedni 60-100m-en ezért jó a OFP vagy a Batlefield mert nagy nyilt tér a szembelévő domról is kaphatszegy lövést
  • Icebird
    Ha már itt a szinperkedésről elég kimerítő eszemcsere volt.Akkor megkérdezném mit kezdenétek az ilyen játékokban sniper nélkül?
    Másik meg az ,részemről is lezárva a vitát.Hogy már az első C64-es játékok óta nyomom ,kezdve PC-n az első Doom klónoktól.És FPS-ben minden evő vagyok tehát nem szoktam véleményezni olyanról aminek utánna sem néztem ,vagy nem játszottam vele úgy igazán.Pl a Clánunkba annak idején az Unreal Tournamet végigjátszása volt nehézfokozatban a belépő ,majd CS-ban kisebb taktika,csapatmunka elsajátítása.
    a #381 kép meg a játékból való.Mivel az OFP-ről köztudott hogy nem olyan mint a többi gaméban pl az intro ,hogy egy fergetes győnyőrű garfikájú és mikor elindítod a játékot akkor jobb esetben okádsz egyet.Az OFP-ben korrektül azt kapod amit látsz ,saját enginel készitett videók vannak már párKB-BAN!
  • Sith
    látom sokmindenről lemaradtam... na de sebaj a legtöbb dologhoz ugyse tudtam ovlna hozászólni...
    egyedül a sineplséhez kempeléshez.. nem igazán érványesül de a sniprek sose a bakákra utaztak hanem a tisztekre vagy egyéb kulcsfontoságu emberekre napoleontól mostanáig..
  • DOGMAN
    Jólvan gyerekek én vagyok a hunyó, most már jó??
  • FREAK
    tenksz men
  • Goodwill
    itt van 1-2 az oldalunkon

• FREAK
    url???

most hogy kiderült, a realmod játszhatóvá teszi a gémet, kéne pár új terep
  • Goodwill
    van 1pár, a tank is az 1ik ilyenen megy csak asszem....
  • FREAK
    melyik pályán????? mind kicsi

apropo, vannak új moha pályák??? (bármi ami nem gyári!)
  • Garrett
    egyébként mohaa MP hez is van már vezethető tank de elég kezdetleges. ha fajlesztenének rajta akkor elég király lenne!
  • FREAK
    belső nézetből, sima mouselook-kal (de lehet, hogy külső is működik)
  • Goodwill
    ez ide ment
  • Goodwill
    "Vagy ha ki nem is szedik akkor is legalabb lecelzoproxysozzak ^.^ "

hogy mit csinálnak? :))
  • gjoecrow
    Én csak kérdeztem!Tudod, akinek nem inge...!
    Nem szoktam sértegetni senkit poénbol,...most sem tettem!
    Csupán megelőzni akartam hogy abba a stilusba terelődjön a vita, mint a napokban az mportal forumban ahol majdnem meglincselték szabadszájú TImber barátunkat! :)
    Peace..
  • pedro870
    Aki próbálta ezt a bf bétát, az írhatna vmit arról, hogy multiban hogy is megy a koordináció a sok ember meg tank + repülő között. Van vmilyen vezetői funkció? Az ofpben ez nem lett annyira használható, de legalább próbálkoztak + jók az elkülönített hangcsatornák. A mohaaban viszont nagy tömegeknél azért érezhető a hiánya - persze gondolom 5vs5 meg egyéb kisebb klánbuliknál érvényesül az összeszokottság. De a bfnél mégiscsak nagyobb létszámról lenne szó.

Mohaa omahán a németek strandolását én sem bírtam nagyon. Hasonlóan értelmes mint a Wolfban a homokdűnék között rohangáló lángszórós. Nem emeli a játék hangulatát. Általában ahol az elhullást nem bünteti a játék néhány perces kényszerpihenővel, ott a játékosok elég "valószínűtlen" dolgokat csinálnak.
  • I.C.ram
    probald csak ki az ofp-t na ott a kempereles olyan mint a windowsban a ctrl+alt+del! kurva jo jatek tele taktival es semmi rush nem lehetseges benne
  • FREAK
    vagy sok sniperük maradt hátul......... mindegy, értelme akkor sincs

a partraszállás nem arról szólt, hogy a németek lerohantak üdvözölni a támadókat.....
  • Goodwill
    ha omahán védők kitámadnak, és tartósan kinn tudnak maradni, akkor vagy jóval többen vannak, vagy sokkal jobbak, vagy mind2
  • FREAK
    hát valahogy úgy

ha meg ők nem akarnak játszani, akkor minek mennek fel egy szerverre.....
  • Garrett
    de most mit csináljak álljak bambán 5-6 percig?
  • FREAK
    eleve suxxx, ha a védők kitámadnak
  • Garrett
    hát igen :) diszkó nekt -ek a legjobb megoldás
  • FREAK
    oks, de ha nem mész ki, lejár az idő, és lúzolnak.........

ha meg sokáig csinálják, akkor disconnect
  • Garrett
    de vannak akik ezzel szórakoznak, hogy nem mozdulnak és menj értük...
  • FREAK
    spawn suxxx

a facility-n meg rábasznak, ha nem támadnak, szóval hülyeség kimenni
  • Garrett
    ekmeplés csak akkor tud nagyon idegesíteni, amikor pl a mohaaban OBj ben az alliednek támadni kéne a V2-n és ottmaradnak a füvön.. és ha menne oda valaki kiírtani őket akkor meg levadásszák...(shotgun de ez egy másik story már)

A 3.dolog pedig a spanwcampelés ami a Mohaaben kezd egyre gyakoribb lenni...
  • Timber
    Vagy ha ki nem is szedik akkor is legalabb lecelzoproxysozzak ^.^ Ha jol emlekszem ez mar mindkettonkkel megtortent ^.^
  • FREAK
    nem mondtam, hogy gáz a kempelés

én is jobban szeretek védeni, kushadni a bozótban, de vannak akik minden körben ugyanott ülnek, és csak néznek... a kempelni akkor kell, ha találsz egy olyan tuti helyet, amire addig még nem figyelt fel az ellenfél, de ahogy egyszer kilőttek onnan, már nem spíl oda visszaülni
  • Vidam
    masik kemper....mi is ez.

vagy mashonnan....a védő dolga egy bizonyos terület bevédése (szándékosan NEM a megvédést használtam), ekkor ugyanis a strategiailag fontos helyeket, tamadasi utvonalakat be kell vedeni, be kell kempelni. Aki ezert valakit lekepmerezs, az nem tudja mifan terem egy ilyen jatek. Ha letszam folenyben van a csapat, akkor KI LEHET tamadni, de azt is szervezetten es kihasznalva a letszam folenyt! Ugy, hogy egyenkent kimentek vadaszgatni SEMMI ertelme sincs, mivel a rushnak a letszamfolenyen es a gyorsaságon kell alapulnia!

Masik: Mighty, ha ilyen pocsfejek, akkor hagyjatok a fenebe! Egyebkent melyik az a klan?

Lethal Pablo Diablo "Kemper rullezzzz" :)
  • FREAK
    másik gyakori hiba, hogy a snipert keverik a kemperrel

ennek sincs sok értelme, a sniper inkább a vadász a hajtók (többiek) mögött, mindig jól elrejtőzve, de folyamatosan mozogva
  • FREAK
    lehet biza
  • Goodwill
    viszont pl. 1 közepesen erős csapat ellen már csak az tud jó sniper lenni, akinek a saját csapata támogatja/segíti/védi őt, mint egy csecsemőt... :)
    ha ez nincs meg, még a legjobbakat is könnyen kiszedik....
  • FREAK
    no comment :))