109370
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• rusland
    micsoda forgalom
  • Godzzo
    Tudtam, hogy Te mar utana jartal :) Olvastam valahol a message -edet, csak akkor meg nem volt meg a game...
  • rusland
    UT2003 van valami demoja vagy lelehet szedni valami warez sitrol?:)
    a francnak van kedve megvenni eredetibe
    max az mohaa-t
  • G. Joe
    Állitsd át a controlt joy-ról mousera, mert alapbol nem azon van, mármint a fire! :) Ismerős probléma!
  • Godzzo
    Hogy az istenbe kell jatszani az UT2003 -ban? Nekem mindig spectacor -kent lep be a palyara es soha nem indul el a mecs! Ja es a 15 napot fel tortek mar?
    Bocs az Off -ert!
  • Godzzo
    Hat irtam erre egy tomor 20-30 soros valaszt, de elszallt az IE -m :(( Most mar nincs kedvem ujra beirni... De a lenyege, hogy vetodes kell (mert ez jatek es lassuak a golyok es egy altalaban nem ol meg!) :)) Ja es Godzzo vagyok :)) Es egy jatek ne legyen teljesen "real", az mar nem biztos hogy olyan szorakoztato... Megvannak a hatarok...
  • FREAK
    mekkora jót mondtál most.........
  • Sith
    Godzóó az ilyen nyilt terepes játékokban is lehet bujkálni és taktikázni.. monjuk egy fa vagy egy bokor egy domb.. kicist nagyobb léptékben kell gondolkozni de szerintem nagyon is lehet taktikázni a vetödés ellen mindőssze a vetödésről anyit hogy monjuuk lehet hogy nagyon jól mutat a filmekben hogy mindenki vetődik de azért egy kaotna fegyverel felszerelésel nem hiszem hogy túl sokszor vetődik max hasra vágja magát... melesleg ha vetődsz ugyanugy eltalának ez nem egészen a mátrix jah és a fekvés.. hmm nos az alenfél egészen biztosan a plafonon fog keresni eszébe nem jutna hogy odanézen a földre hogy esetleg nem fexik e ott valaki.. bocs kicsit sarkitottak a ppéldák de én is fáradt vagyok
  • Goodwill
    GR lenne a király, ha láccana a fegyver....
  • Icebird
    Szerintem csak azért hogy a végén ne fos szülessen.És mindenki ezért fikázza.Hanem addig korrigálva legyenek ezek a dolgok.
  • G. Joe
    Énm ugy voltam vele: Ha jot nem tudok, rosszat minek irjak rola? :))
    Ez még elég nagy kaki!
    Gyakorlatilag elég tré!
  • Icebird
    Következő meglátásom emigy szólna:
    Minden kézi fegyver (kivéve sinper) ,jármű fegyvernek egy ugyanazon + a célkereszt.Nincs szálkereszet vagy hasonló ,a különböző fegyverekkel való célzást elősegítő kütyű.Rakétavetővel pár próba lövést kell megejteni hogy meggyőződj a becsapodás helyéről,főleg nagyobb távolságnál vészes.
    És ha már a távolság akkor az elég zűr hogy full látótávolság beállítása mellet is alíg látni valamit ,szinte kivehetetlen az ellenséges katona.Aki eddig bosszankodott az olyan szitútól ami az OFP-ben is van ,hogy megsem bír mozdulni mert már lelövik nem tudni honnan ,az itt a BF-ben egyenesen utálni fogja ezt.Rettentő kevés a tereptárgy ,ami ezt mérsékelné.
    A járművek mozgása szintén nagyon gyenge mintha nem is a terepen ,terephez viszonyítva mozogna .A tankkal nem lehet egyhelyben megfordulni ,csak ha közbe nyomod előre.

Egyenlőre ennyi szerintem elég is lesz.:)
  • rusland
    godzzo hat jo lenne a vetodes de akkor az lenne a gaz hogy mindenki vetodne es az a picit vicces:)
    amugy csak ez az eyg tobruk palya van es kesz?
    amugy meg az AI nagy suta
    a modellek kegyetlen rondakű
    avval az ICEbirdes dologgal en is talakoztam
    Timber mond a digital illusionnak hogy a tankok nezeten is kene valtoztatni mert lehet hogy igy kenyelmesebb nezni de viszont elveszi a jatek kedvet
    es remelem vannak csapatszallito kocsik
    neevgyenek peldat a Renegaderol
    olyan nezet kene a tankoknak mint az OFPben es nemjo az hogy egy ember eltud vezetni egy tankot ez hulyeseg
    igy nemlesz a jatekbol jatek csak Renegade
  • Godzzo
    En azt mondtam, hogy Nekem a sikatork es a szuk folyosok jonnek, be mert ott lehet bujkalni, technikazni :) Egy nyilt terepen hova a francba bujsz el, es kerulsz vkinek a hataba, csapod ra az ajtot, vagy vagsz a plafonnak granatot, hogy az olebe pottyanjon? Ezert imadom a V2 -es palyat :P Ja egy csomo otletem van a Real Fps Game szabvanyhoz! Majd ossze allithatnank egyet :)) Pl, en a MOHAA -ban nagyon szeretnek vetodni! Annyira utalom, hogy gyakorlatilag a bena kacsa szerepet jatszom, mikor nincs mar arra ido, hogy vissza huzodjak a fal moge, pedig a valos eletben dobnek egy hatast (vagy egy oldalast :) hmmm az fincsi :P) aztan fekvo helyzetben figyelnem, hogy az ellen kidugja -e a mocskos kepet a sarok mogul :)) Ha igen akkor durr az arcaba :D
  • pedro870
    Tressy: emlékeim szerint ghost reconban se testből fordul
  • gjoecrow
    Hmm,este ugy tünik le foglak lőni véletlenül :)
  • Morfi
    ;>>> belöllem is ;>
  • gjoecrow
    Csak a joszándék szolt belőlem! :P
  • Morfi
    Gecó :P
  • G. Joe
    Morfi, mi játszunk vele, helyetted is!
    Nem is kell letöltened :))
  • Morfi
    CD-k ért ;>>>
  • DuriBumi
    Miért is jössz?
  • Morfi
    Én is úgy gondoltam ;>>>> kb 10-re ott vagyok ;>>>
  • DuriBumi
    Gyere el érte hozzám :)
  • Morfi
    Vajon most menjek és töltsem le vagy fogjam magam és holnap hajnalban szedjem le? ;>
  • TneX
    Csak 1 kérdés...miért teszel a . elé és után ^-t?:))))
  • G. Joe
    13+ :)))))))
  • Timber
    Nincs ... mert akkor a 13+ helyett 18+ lenne

majd lesz bloodpatch ^.^
  • Timber
    Skacok ... ti nem hivatalos DEMO Playerek ... annyit kernek toletek irjatok meg emailben ([email protected]) ami kifogasolni valot talaltatok.

En leforditom es utana kuldom EAnak ... szoval ha mar illegalisan jatszotok legalabb segitsetek a fejlesztoket ^.^

Szoval irjatok csak emailben ^.^
  • Icebird
    Az valóban gáz ,de az már 1 éves.És mivel ebben ez nincs is meg ,kitudja hogy itt milyen lenne.Talán ezért jobb is hogy nincs bent.És mint mondtam remélem ez nem marad igy.Mivel ez még nagyon béta ,igy még belefér.
  • Sith
    Ice erre pld felhoznám az OFP ben a fejforgatást.. nos az gáz.. nagy OFP fan vagyok de azért bug nélküli játék még nme született
  • Icebird
    Csak épp itt az a gáz ahogy a képen is látszik ,hogy nem fordul se igy ,se úgy.És amint látható a keze már szinte a melle közepénél jár (már leszakadt).És még ebben a test tartásban célozni is tud,le a kalappal.Én nem tudnám utánna csinálni ,de valami jogi biztos.:))
    Ez game már túlságosan is arcade.
  • Sith
    Nyugalom elvtársak egy béta alapján nem káne itletet mondani.. lesz ez még igyse
    Nem azt mondom hogy egy über alles játk sőt.. de azért nme kell lehuzni egy béta alapján
  • TneX
    Bazz szerinted igen?Amugy szerintem nem rossz próbálkozás,ha kijavítják király lesz!
  • Icebird
    És itt az első kép ami nem tetszésemet fejezi ki:

EZ UGYE CSAK VICC? és nem akarják igy hagyni!?

• Krinyo
    10 gigám van.
    A többi nekem kínai...
  • Icebird
    Nézd meg mennyi szabad helyed van ,és mekkora a swap vagy pagefile.Ezek kismérete miatt előfordul eme jelenség.Mivel nekem cel. 1.2(1.4) ,Asus Gef3ti 200 ,384MB RAM.1024x768x32bit Minden full és semmi akadás.Mondjuk azt sem tudom elképzelni mi akadhatna le ezen ,mikor szinte alig van valami objektum.
  • Krinyo
    Akkor nekem mér akad bazz?
  • rusland
    ez az egy tobruk palya van a demoban?
    akkor godzzo milyen sikatorokrol beszelt?
  • rusland
    demo