109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
rusland #882 ZIKO-t most latom eletembn elosszor itt
mohaa-ni meg mindig nemlattam soha -
rusland #881 mi egy szep jatekkal jatszunk nem a doom-al -
rusland #880 HIV-ben 1 ember hasznalja a picmip 10et elvileg
neve titok
gw nemhasznalja -
#879 utalom a picmicet elbassza a masik jatekat!!!! -
#878 Akkor ezért hatástalan ellenem? -
#877 nemnem, ez saját fejlesztés™, a neve:
antitimberrushersniper -
#876 kis picmip, közepes picmip, nagy picmip, mind1....van aki bevallja, van aki nem -
#874 egy kis konnyu nyari MOH:AA erotika:
Ket MOH:AAs beszelget:
-Neked mekkora a picmiped?
-Nagy.
-Ja ... nagyobb mint nekem. Emiatt is vagy jobb pozicioban mint en. De van akinek hiaba nagy a picmipje ha nem tud loni vele.
-Hat en teljesen jol tudok loni az en picmipemmel. De szerintem kisebb picmippel is tudnek igy loni. Csak mi van akkor ha valaki jon egy nagyobb picmippel es akkor O tud loni.
-Ebben igazad van ... de a tul nagy picmip az mar csunya ... teljesen elveszi az egeszbol az elvezetet. Mar szinte fajdalmas. Persze nem neked.
-Nyugi az en picmipemre meg nem volt panasz.
stb. ^.^ -
#873 meg kulonben is .. max azt mondhatjak nemelyek, hogy nem talalom .. de nem azt, hogy nem hasznalom ...
Na a picmip is ilyen .. max ird azt, hogy nem talalod ^.^
Amugy abban is hasonlit a dolog, hogy megy a nyavajgas ,... Neked olyan nagy a picmiped! Neked igy sokkal jobb es csomo elonyhoz jutsz! De ha tul nagy akkor mar olyan randa lesz ... stb stb ^.^ -
#872 ja az aminek en voltam az egyik beta-tesztere ^.^ -
#871 nekem olyan van, amit még ki se adtak...tehát semmi esélyed -
#870 kigyouborka jobb ..
kolbaszrol vicc jut eszembe ...
Pistike bemegy kozertbe:
-Csokolom egy kilo gyulait lesszives!
-Egybe vagy szeleteljem.
-EGYBE! Mi az en seggem? PERSELY?!?
Masik ... ez valos tortenet. Ex-nejem egy idoben piacon dolgozott ... es volt egy nenike aki 2-3 naponta vett kigyouborkat ... de mindig gondosan kivalogatva ... es mindig csak egyet. Egy napon az elado srac nem birta tovabb es diszkreten megkerdezte a neniket, hogy az uborka megis milyen celt szolgal. Mire a nenike piciket pironkodva valami ilyesmit valaszolt: -Utana nagyon finom salatat keszitek belole ... Ezzel az ifju eladonk fantaziajara bizva, hogy mi az elotte. De ex-nejem leirasa alapjan ... ahogy az a no valogatta ^.^ -
#869 mert altalaban ha mind a ketten bent vagyunk egy szerveren akkor ritka, hogy ne egymas ellen lennenk ^.^
Gondoltam nehogyma O jobbat hasznaljon mint en! ^.^ -
#868 ilyet én nem mondanék (bár van 1 tartalék kóbász a hűtőben, biztos ami biztos).....
-
TneX #867 De te is lebuktál,miért érdekel téged hogy ő MIYLEn aimbotot használ?:))) -
TneX #866 LOL:))) -
#865 marpedig a picmipet hasznalod, az biztos ... tekintve, hogy ez egy olyan feature a MOH:AAban amit nem lehet nem hasznalni. Olyan mintha a kefelesnel azt mondanad en nem hasznalom a farkam. ^.^
most lebuktal ^.^ es milyen aimbotot hasznalsz? ^.^ -
TneX #864 Most télleg nem veszed az adást,vagy csak teteted a hülyét?:))) -
#863 hmmm, használsz ! default r_picmip 1 :P -
#862 kb. úgy használom én a picmipet, mint ahogy aimbotolok :) -
#861 Goodwill ... ez olyan mintha azt mondanam, hogy en nem hasznalok sensitivity-t! -
#860 r_picmip: A quake (1-2-3) engine egyik parancsa. Ez a parancs felelos a texturak meretenek a beallitasaert. Azaz minde egyes alkalommal mikor te valtoztatsz a texture quality-n a jatek egy elore hozzarendelt r_picmip utasitast ad ki. Vegul is annyit tesz, hogy egy bizonyos teruleten atlagolja a pixeleket. Evvel csokkentve a memoria igenyt .. novelve az FPSt es csokkentve a minoseget.
MOH:AAban ami egyetlen hibaja, hogy a bokrok texturajaban sok alpha channel van. Igy 5nel nagyobb ertekkel a levelek eltunnek (hisz az atlag az leginkabb az alpha channeles resz lesz). Ez persze elonyt ad olyan helyeken mint a HUNTon a bozotos resz a templomkert elejeben. -
#859 ja télleg....akkor lehet hogy mégis használok, csak még nem tudok róla -
#858 iiiimadom ha valaki azt irja, hogy: PICMIPET EN NEM HASZNALOK!!!
Lofaszt nem! a PICMIPET MINDENKI HASZNALJA!
Gondolkozzatok mielott irtok ^.^
en r_picmip 3-mal jatszom amugy -
TneX #857 Mi az a picmic elárulja valaki? -
#856 hogylenne csalas mindenki igy quakezeik evezredek ota :) - egy egy "feature" -
#855 picmic egy csalas en ezert nem hasznalom :( -
rusland #854 szinten -
#853 Én is csak war esetében, bizonyos mapokon. Ugyanazért amit irtál. MErt ugy csunya a játék mint a préselt bagoly :P -
#852 elveszi a játék hangulatát teljesen... -
#851 én picmicet nem használok.....hogy néz az úgy ki bazzeg? libafos -
rusland #850 en is -
#849 szerintem az volna jo, ha total semmi extra skint nem lehetne hasznalni!
es buzi picmip sem lenne! En azert hasznalok ilyeneket, mert NEM TUDHATOM BIZTOSRA, hogy az enemi hasznalja-e, vagy sem!
En annak a jateknak volnek a hive, ha mindenki eredti beallitasokkal, skinekel nyomhatna csak, mokas bujocskat, taktikai elemeket lehetove teve..:) -
#848 lesz .. az tuti ...
bar a BF1942 sajat tomorito mehanizmust hasznal a pakk fileok keszitesehez ...
tehat remelhetoleg kevesebb lesz az editalt model meg texture ... -
#847 azér egy elite blád pecs szintű cucc jólenne ide is.... -
#846 carmageddon fíling? -
#845 ver nem fog froccseni ... de hat az MOH:AAban sincs ...
az EA mar elore megmondta, hogy a BFben nem lesz ver ... mert igy ki lehet adni 13+ ratinggel es nem csak 18+ ... es valljuk be sok gamer van a 13-18 korosztalyban ...
Persze erdekes mod majd ehez is kijon egy unofficial (amihez az EAnak tenyleg de tenyleg semmi koze nincs) blood patch.
Amugy a zold verrel ellatott german verziok mennyivel jobbak? ^.^ -
rusland #844 es raadasul dzsipó:))) -
rusland #843 mert az angol -
rusland #842 vagyis nem amcsi dszipp