109370
![bf422.jpg](https://media.sg.hu/forum/posts/2008_06/bf422.jpg)
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Garrett #1790 gyere fel vilcora... vagy a gyaloglo chatre mást nem tudok -
Garrett #1788 ha lenne be lenne kapcsolva -
Garrett #1787 nem működik hányszor mondjam.... -
Garrett #1785 mivel keressleek meg? fenn vagyok vilcon-... -
Garrett #1783 hehe nekem 60 hertznél többet nem bír a monitorom :D -
Garrett #1782 nincs már szerver?
engem nem enged be -
Van egy letöltés itt is: 18th RCT szerver
Csinálnék én állandó szervert, de attól tartok hogy a dedikált szervernek is kell az a hardware ami a játéknak. Nos a szerverbe Riva 128 van, azzal nem indul elHa van valakinek 5lete, akkor szóljon és lesz szerver.
Akinek Gef kártyája van és nVidia drivert használ, az töltse le a legújabbat (30.82) és használja a refreshlock-ot ha esetleg 60Hz-en menne a game. Nálam ez bevált. -
ha vki meg le akarna tolteni a HW-n is fennvan -
NVRefresh-el lehet asszem. -
Szia!
Megy az, csak sokan töltik le ami érthető :). Én is 5 percet vártam mire beindult a letöltés. de ha elindul akkor annyival jött amennyivel tudsz tölteni. Pl nekem 52 kb/secel... -
szaggat, mint a dúm 386on :) -
Drivercsere rulz.
BF1942 sux. Nem elég neki a gépem -
Nem tudok játszani!!! Nem tudom 60hz-re rakni a monitorom a refresh lock miatt, amit szintén nem lehet kikapcsolni. :((( -
Már nem műkszik a GAMESTAR-os letöltés . -
Garrett #1772 ott van a magyar szerver ip je de most nem tudok valami miatt connectelni.
Aki lusta visszaolvasni:
193.110.58.216:14567
pass df-bf -
Pieces #1771 4 orat egyfolytaban itt ultem a gep elott. Igy mar reg kotott le game. -
Pieces #1770 Es az elfoglalt allasokat meg kene tartani.
Mert mindenki szaladgal osszevissza.En is. -
Pieces #1769 megkene beszelni ki legyen az allando pilota
-
MELYIK SZERVEREN JÁTSZOTOK? Elegem van a sok külföldi faszból -
Garrett #1767 az nem gond hanem az , hogy amig a repülőkkel tököltök a szárazföldet elfoglalják -
Garrett #1766 lentebb írva vagyon -
Garrett #1765 gamestar működik -
Nem értem még mindig, hogy miért jó, ha lefullad a kocsi?? NEM TUDOD MÁR HASZNÁLNI SEMMIRE!!!!! Legaálbb kevesebb poligont kell használnia. -
Jaja, állítsd a képfrissítésr 60Hz-re... megéri, mert ÁLLLLAT MILYEN HANGULATA VAN!!! Asszem a multi FPS-ek új császárát köszönthetjük! :) -
Köszi :) -
a gamestarrol is... meg mindog...:)
es az jo taltos magyar szerver...:)
-
az a hulyeseg, amit mondasz! :)
a tank ott al a vizben mondjuk a toronyig telel vizzel... kimondta, hogya VIZ ALATT VAN????
a motor lefullad, attol miert kene felrobbannia????
meg hogy szalananak partra tankkal az emberek?
ne magaddal vitazz, en ilyeneket nem mondtam!
de az nonszensz, hogy egy terepjaro felrobban egy tizcentis vizben....:)
summa:
"Kerulni kell a tocsakat!" :)) -
Van magyar MP Demo szerver, tudtok róla valahol? -
elég ha csak angolul tudsz, nem támogatott videó mód. Lehet a kártyád miatt... -
Honnan lehet még letölteni a demo-t? Minden linket megpróbáltam amiket mondtatok de egyik se működik már. -
rusland #1754 jo gém csak kár hogy R-E-S-P-A-W-N-O-L az a rohadt A-N-Y-A-H-A-J-0 -
Ez hülyeség, mert a gepuskák is ugyanúgy beszarnak víz alatt mint a többi fegyver. A robbanást meg azért csinálták, hogy ne legyen gond az, hogy mindenki iknább a vízben tankkal száll partra. A másik hülyeség, amit mondtál az az, hogy ha a tank vízben van akkor baszodjon el. Ha már úgy se használod akkor nem tök mindegy, hogy most felrobbant vagy sem? -
Hmmmm, nagyon jó lett a mp :). éppen néztem, sok mindent kijavítottak a texturában... Játszál sokat a single-vel, utánna kezdj el nyomulni a multival és meglátod :) -
60 hz fix még nem jött ki? -
Ez egy arcade rész arra, hogy kiegyensúlyozzák azt, hogy 500 ember helyett csak 16-32 van. -
Garrett #1748 jah egyébként király a játék NAGGYON SÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚLYOS. ez nálam a legmagasabba elismerés... -
Garrett #1747 Hali az ICq-m nem jó.milyen warra készülnék? benn vagyok Vilcon ha akarsz gyere be... máshogy nem nagyon tudunk dumálni... -
Na 60Hz-en kenem, már értem miről beszélt Timber, tényleg ÁLLAT! :D -
ja, es tul sok a repcsibena municio...
30 bomba egy konnyubombazo gepben az tulzas...
15 torpedo....:) annak idejen egy volt csak!....elbaszta, elbaszta.....:)
na megyek gyakorolni..:) -
sracok van egy oriasi hiba!
es ez a beta teszterek hibaja! :) a jarmuvek mi a faszert sebzodnek a vizben?????? miert nem fullad le? es kesz? ne lehessen hasznalni, de ne robbanjon fel! ez benasag!
tanknal: ua, CSAK a gepagyut lehesen hasznbalni! ha beazik es szet megy az elektronika, akkor az meg mukodott....sot, ha ezek ilyen kis tekeros mutyurok, akkor a normal lovegnek is mukodnie kellene!
szoval ez benasag igy! egy bokaig ero vizben is felrobban a tank ez bambasag!
nem ertem, hogy emiatt miert nem szoltatok?