109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1931 KOSZI! :o{)) -
#1930 Amúgy pont abban a toronyban próbáltam a sniperkedést, és egyszerűen nem ment. Mindig fejre lőttem, és mindig akkor, mikor nem mozdult a srác (tudom, hogy a szerver szerint is ott kellett hogy legyen, mivel épp dobálta az aknákat szóval LAG nem lehetséges).
Timber: Lécci írd már le a sniper trükköt. : ))) -
#1929 Alapból kilences, de az optionsban át lehet állítani. Parachute gomb. -
#1928 Affene!!!
Most volt az elso alkalom, hogy kilottek repulogepbol, zuhanok mint allat es ki is ugrok de nemtom, hogy mivel lehet kinyitni az ejtoernyot. Hmuda te biztosan tudod. Mond eee leci! -
#1927 Hát ha sikerül egy 24 playeres, lagmentes szervert összehozni, akkor én leszek a legboldogabb. : ))) -
#1926 képeket=gépeket
A leszálláshoz még csak annyit, hogy lagos szerveren inkább irányítsátok a gépet egy ellenséges bázis felé, és max sebességnél ugorjatok ki (persze az egyik ujjatok mindig legyen az ejtőenyő gombján : ))) ). -
#1925 Eddig majdnem minden Multis jatekba sikerult egy-ket magyar szervert besuriteni, ide miert ne lehetne? -
#1924 Amúgy bármennyi is a láma a szervereken, nagyon jó érzés látni, hogy miket bénáznak.
Vol pl hogy felmentem a toronyba, hogy távoltartsam a japcsikat. Jön egy zéró és én persze lövöm (sikeült fekete füstöt előcsaloganom). Miután ledobta a bombát, visszafordul és kamikazézni akar (nyilván már nem kellett neki a gép, valszeg ki is ugrott). Nem is figyeltem oda, mert jött egy japcsi jeep és lőttem mint állat, csak a csattanást hallottam, és mire visszanéztem, csak azt látom, hogy a gép épp ott van az orrom előtt koromfeketén a levegőben és pont az ellenséges jeepre zuhan. Mind meghalt. : )))
Vagy a másik, mikor beálltam a lövegbe és irtotam a partraszállókat, erre az egyik hajó nem nyitotta ki a rámpát és az összes ember bent ragadt. Volt ám egy-két frag. : )))
Na mégegy és nem untatlak titeket. : )))
Védem a képeket az ellenségtöl és látom, hogy jön két Zero. Na mondom itt baj lesz. Erre az egyik marha oldalba kapta a másikat és két csinos koromfoltként zuhantak a tengerbe a reptér mögött. : )))
Bocs, hogy itt untatlak titeket, de nem bírtam ki, hogy ne írjam le, hogy menyire lámák is vannak.
Asszem ICRam kérdezte egyszer, hogy le lehet-e szállni a gépekket. Le lehet, sőt, én már vezettem az anyahajót amcsi karakterrel. Csak fogtam a gépet és leszálltam ra. Nem nagy művészet. : ))) -
#1923 Minden normál háborúban egyszere érkezik meg az erősítés és nem össze vissza, mindenfelé respawnolva. -
#1922 Bazz, ez nem esztlen mutihent játék, ahol azonnal respawnolsz, hanem taktika. -
#1921 Csak az a gáz, hogy a magyar szerver nem a gyorsaságárol híres. : (((
Amúgy a netkód jól megvan írva. Volt szerver, ahol keten voltunk, erre már rögtön betöltés után kiirta, hogy connection problem és pár perc laggolás otán kidobott.
De az uccsó szerveren (ahol az a sok TK volt) állandó jelleggel 32es voltunk és nem volt soha hiba (csak a sok TK). -
#1920 En nem ertem mi a fenenek jon mindenki ezekkel a hangokkal... "koze sincs a valosaghoz"
Miert? Ti talan mar hallottatok kozvetlen kozelrol eloben igazi gepfegyverhangot, vagy akna vetot sutottek mar el a fuletek mogott? Ugy laccik tik vagytok a Tokeltes Katonak! Nem baj mennyetek nyugodtan MOHAA-zni legalabb annyival kevesebben csesztetik a magyar servert.
Kulonben ez meg csak egy demo varzio, ugyhogy ne higgyetek, hogy en sem vettem eszre egy jopar hibat, csak egyszeruen igy is teccik... Epp ugy nem dicserhetem agyba fobe, mint ahogy ti sem fikazzhatjatok agyba fobe, amig meg nem jelenik a teljes. Addig is oruljunk ennek es nyomuljunk ezerrel!!! YEH! -
#1918 Timber!
Ezekben egyetertek!!!
DE, mikor lesz igazi magyar jelszavas server?
Emberek! Csinalnunk kene nekunk magyaroknak valamit, mert jo lenne egy jol mukodo magyar server. Szivesen segitek, ha tudok, de szerintem meg kene egyet alkotni es ide irni az ip-ket, a jelszavakat es akkor HAJRAA MAGYAROK!!!
Remelem tamogatjatok az otletet.
Hmuda:
Nalam is mindig ez van. Volt amikor 10 ember vart a sorara, hogy gephez jusson es, ahogy elszallt valaki, mind a tiz loni kezdett. Az a repulo szerencsetlen nem birta 2-3mp-nel tovabb. Aki pedig elv meguszta az meg a tavolban lezuhant, mert egy rohadt jobb kanyart nem tudott bevenni. Na EZ mar LAMAZAS! :))) Nah mindegy, gondolom a sajat MAGYAR serverunkon nem lesz ilyen. Probaljuk ki, aztan, majd meglatjuk a kovetkezmenyeket.
Na joejszakat mindenkinek, mar elalmosodtam a sok fecsegesbe. :)) -
#1917 nos ... a lamak mindenhol idegesitoek. ez mar csak igy marad. nem LANra hanem olyan szerverre kell menni ahol normalis emberek vannak ... azaz jelszavasra ^.^ -
#1916 hat nem tudom Zagash ...
-HANGOK !! (egyszerűen iszonyat, én a telepített géppuskánál borultam le a székről, bár a többi sem kutya)
Izlesek es pofonok
-Mozgási modell
Szinten ... szerintem iszonyat jo ...
-Ötlethiány
Marmint mi? ezt te sem mondhatod komolyan
-Nem tudtam a gránátot mnegtartani
Vittel neki csokit? Kedves szavakkal illetted?
Nem megtartani ... eldobni es robbantani kell vele... ezt nem ertem ^.^
-Sniper kaszt elrontása
olyan nincs ... amugy van egy titka a snipernek .. de ezt sajnos nem mondhatom el
-Mi az, hogy ha az axis oldalra állok (akiknek pedig nem a támadás, hanem a védelem lenne a feladatuk) akkor is nekem kell támadni? Ha nem török ki, ezek nem jönnek... lehet, hogy mégsem olyan sürgős nekik, mint ahogy azt a történelem könyvek dokumentálták ?? :P
Ne csak hivatkozz a tori konyvekre hanem olvasd is oket. A Wake szigetet a japanok el akartak foglalni ... szoval ki tamad kit?
úgy hallottam, hogy a multiban, ha kiesel a gépből, és zuhansz sok-sok métert, akkor sem lesz földetéréskor semmi bajod... ez most komoly?
Nem tudom ezt kitol hallottad ... minden esetre hiteles egy forras. -
#1915 Az utolsóra válaszolva:
Dehogyisnem sérülsz. Méghozzá meg is halsz. Akkor nem sérülsz, ha kinyitod az ernyőd. -
#1914 Kicsit idegesítő, hogy mindenki gépre akar szálni. Minimum 5 ember mindig ott áll a repülőtéren, hogy géphez jusson, és mikor hozzájut, le is zuhan 2 mp múlva, mert láma hozzá. Aztánmeg ha ott halászták el az orra elöl a gépet, akkormeg elkezdik lőni a gépet (nem tudom megérteni, hogy ennek mi értelme van(legtöbször ki is nyírják a szerencsétlent(jópárszor engem is kilőttek és csodálkoznak, hogy veszítünk a TK miatt))). Vagy épp intézzük a csapást egy örhely ellen, erre egy köcsög tankos a fél csapatot elgázolja és még csodálkozik, hogy milyen gyorsan kinyirták és hogy senki nem segít neki. Úgy érzem, hogy ezt a gamét kizárólag LAN-ban érdemes játszani. -
#1913 SP demo véleményem:
Negatív:
-HANGOK !! (egyszerűen iszonyat, én a telepített géppuskánál borultam le a székről, bár a többi sem kutya)
-Mozgási modell
-Ötlethiány
-Nem tudtam a gránátot mnegtartani
-Sniper kaszt elrontása
-Mi az, hogy ha az axis oldalra állok (akiknek pedig nem a támadás, hanem a védelem lenne a feladatuk) akkor is nekem kell támadni? Ha nem török ki, ezek nem jönnek... lehet, hogy mégsem olyan sürgős nekik, mint ahogy azt a történelem könyvek dokumentálták ?? :P
Pozitív:
-Grafikai elemek
-lehet még javítani rajta! :))
/úgy hallottam, hogy a multiban, ha kiesel a gépből, és zuhansz sok-sok métert, akkor sem lesz földetéréskor semmi bajod... ez most komoly?/
-Zagash
-
#1912 Énnekem soha nem sikerül még eltalálnom se. A szerver, ahol voltam, egyáltalán nem volt LAG-os, mindig fejre célozva lőttem (magyarán egy átlag gaméban ez laza headshot), de mindig félrehord. Pedig egy snipernél, nem illene ilyesmit csinálnia. Ráadásul a scope is elég pontosnak néz ki, mivel csak egyetlen pixel a célzópont. -
#1911 Kipróbáltam. Benyomások.
Pozitívum:
- Kiály grafika.
- Izgalmas játékmenet.
- Jó taktikai lehetőségek.
Negatívum:
- AZ A SOK KIB*SZOTT TEAM KILLER!!! -
#1910 Igen-Igen. Ez itt a probléma, hogy csak fejre... Mohaa-ban nyugottn lőhettem szíven, tökön akárhova:). Sebzési modell rulez :). De mozgas közben miért nemtudomeltalálni még a fejét sem ez számomra rejtély -
#1909 mas a sniper mint a MOH:AA-ban ... mondjuk ugy .. nehezebb ^.^
nekem egy bajom van vele, hogy csak fejre halalos ... -
#1908 Meg kell, hogy mondjam, a sniper szerepet elég szépen elbaszaríntották a gémben :(. Sok játékban jó sniper voltam de ha itt akarok egy mozgó embert eltalálni sehogy sem megy. Valakinek van már 5lete? hátha kitapasztalta... -
#1907 nem indítodbe megint? -
#1904 MI A NAGC SERVER PASSWORDJE?? -
#1902 df-clan vagy dfclan -
#1901 van magyar df clan szerver csak passos.
Nemtudja valaki a passt? -
#1900 Holnap lesz. -
#1899 Akkor még nincs állandó magyar server ugye? :( -
#1897 Ez úgy működik, hogy valaki hostol egy szervert, a többiek meg hozzá csatlakoznak. Ha valaki elmondja hogy éppen csinált akkor bemehetsz oda. A klánoknak ált. állandó szerverük van. De te is csinálhatsz, beírod ide és akkor mennek az arcok. -
#1895 Sajnos rossz hírem van. Nem elég, hogy a BF szerver 80% procit zabál, de még bugos is... Minden működött jól, 4-en voltunk benn, aztán egyszer csak se kép se hang. Szóval ma NE próbáljatok connectálni, mert nem megy. Holnap reggel megcsinálom jól. Remélem. Sorry. -
#1892 Sziasztok!
Apropó wilco, mi lenne ha egyik nap vagy este az itt forumozók be mennének egy szerverre+wilcozni? -
Pieces #1891 megsem -
Pieces #1890 most jonak tunik -
rusland #1889 goodwill gyere fel wilcora(mbd) es majd eggyut megyunk mar mindenki itt van
varjuk amiko megjvaul a szerver -
#1888 ha megy a server, vki írja már be ide... -
Pieces #1887 thx!
-
#1886 BF SZERVER: 193.225.82.99:14567
PASS: rctclan
-
Pieces #1885 Telleg az jo volna ha megmondana valaki. -
#1883 AZONNAL CSINÁLJON VALAKI EGY DEDICALTAT!!