109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#2463 jaja, hardvare hang kikapcsolasa!
nekem is egy Terratec kartyanal, ha be van kapcsolva, akkor neha elszall a hang, es lagzik a jatek...de ha hagyom csak siman 132 csatronan..:p akkor minden ok.
-
#2462 Hi mindenki. Valaki segítsen már pls elindítom a gamet és amikor beírtam a passt és tölti a játékot az töltés egy negyedénél kilép a windowsba. Mi a gecot kell csinálnom hogy jo legyen??? Valaki segítsen pls. -
#2461 nem tudod milyen chipsetes? (marmint a hangkartya resz)
az AC97et nem ismerem ... csak az ACC2000-t ... de az gyogyszer ^.^ -
#2459 hangkartyara valogatja ...
neked mid van pl? ^.^ -
#2456 Hi mindenki. Valaki segítsen már pls elindítom a gamet és amikor beírtam a passt és tölti a játékot az töltés egy negyedénél kilép a windowsba. Mi a gecot kell csinálnom hogy jo legyen??? Valaki segítsen pls. -
#2455 Hát asszem most az RCT az egyetlen... -
#2454 Ha Tőlünk kérded, akkor a sajáton, épp amikor fut. Ha nem, akkor ami van. -
#2453 Jaaa csak ennyi! -
#2452 Ti melyik szerveren szoktatok lenni? -
#2451 Semmit, csak mondtam, hogy szimpik vagytok, mert indítotok majd BF1942 szervert. Csak ennyi... -
#2450 Mit szeretnél tudni rólunk? -
#2449 OOPS, csak nálam nem... mostmár igen..... -
#2448 he? :) -
#2447 Mi se ismerünk Téged, mert nem látszik a neved... -
#2446 Ezt nem tudom hol láttad... Már megint egy vélemény, aminek semmi alapja nincs! Először nézd meg, nyomulj 1 órát a szerveren és utána újratárgyaljuk. De addig nem kéne itt feszülni! -
#2445 Nem ismerlek titeket, de máris nagyon szimpatikusak vagytok!!! :DDD -
Hazzard #2444 nemvagyok semmi rosznak az elrontója.. de szerintem a SOF2 enyhén irreális/gyerekes. PL: fél karral és 1 lábbal hősünk lazán elcipel egy nagyobb méretű fegyvert, de ha ez Nektek teccik akkor hajrá:) (csak 1 vélemény) -
Hazzard #2443 én azt nemtudom hogy az SPbe mien tank van és mennyi személyzettel, csak annyit hogy az igazi Tigris tanknak a személyzete 5fő.. -
#2442 Mégsincs most egyetlen egy sem!
Mindegy az OBI klántanács úgy határozott, hogy a full kijöveteléig nem indítunk szervert. Akkor viszont, még aznap este! Az egy állandó, dedikált, mást nem futtató erős vas lesz! -
#2441 Szerintem egyáltalán semmi baj a harcrendszerével, de ez bővebben kifejtettem a bugs, etc. topicban. -
#2440 Nem hanyagolja el most jön hozzá kieg. meg minden, de amúgy minek szítani a tüzet??? :P -
#2438 G. Joe:
Elolvastam a cikket és csak egyvalamiben nem értek egyet. Azzal, hogy az EA hanyagolja az mohaa-t és inkább a BF-re öszpontosít, azzal abszolúte nem maga alatt vágja a fát, hanem csak jó az üzletpolitikája. -
#2436 ugyan, az nem én voltam, hanem a másik énem...az igazi énem már rég alszik... -
Viking #2435 Népek! Király ez a game bazze! 5 órája nyomatom megállás nélkül! Az a lényeg hogy legyen állandó magyar szerver oszt' onnantól már jó az egész... Na mostmár húzok aludni...
BF 1942 forever! -
#2434 ZSÍR!!!
"Rusland: Dud BF server lesz sok majd de OFP lenne ott az eggyetlen"
Remélem, hogy lesz Magyarországon vagy 30 darab BF szerver a hevvatalos megjelenés utáni első hétvégére.
Rusland nem akarsz belépni a ZSÍR klánba???
:DD
DOGMAN [ZSIR] -
#2433 irni kellene Dikkmanak szemelyesen ^.^
akkor talan rendbejonne. -
Maxxx #2431 *HOD* klán... (CS-s (főleg)) -
Hazzard #2430 a "bye mohaa" szöveget kéretik levenni. -
#2429 Maga nagyon cinikus. Mindíg. Felírtam. -
#2428 Megy az RCT -
#2427 nembaj.....nem a szándék, hanem a fontos! -
#2426 RCT menni fog, csak most kell a gép, mert MOH:AA war van rajta. Fél óra max. -
#2425 Na nézzetek meg az új logómat :) -
#2424 Az RCT-t most véglegesen lelőtték? :( -
Hazzard #2423 olvass bele valamilyen ww2 könyvbe és rájössz hogy tévecc -
Hazzard #2422 amúgy szerintem ami BFbe van benne az nem tigris:) -
#2421 a tigris 1 emberes! (legalabbis a demoban) szerintem te ekvered a sima PzIII-assal. -
Hazzard #2419 Tigris tank személyzete alapesetben: tankparancsnok, ágyús, újratöltő, sofőr, és egy rádiós emberke
Sherman személyzet alapesetben: tankparancsnok, ágyús, újratöltő, sofőr, és egy géppuskás-segédsofőr.
tehát 1 ember 1 tigrisre nagyon kevés lesz szerintem -
#2418 Legközelebb talán nem ADSL-el kellene servert indítani :))) -
#2417 Gratulálok, őn nyert! ;)