109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#2560 Olyasmi megoldas kene hogy alapbol gyengebb az FF, es Backfire nincs, de ha mar pl 1-2klantarsat kinyirt ugy backfire 100%. -
#2559 Hoppa megvan a magyar TK :) -
#2557 en nem ezt mondtam ^.^ en azt, hogy ha elgazol egy sajat ember akkor haljak bele jol ^.^
a kickback egy erdekes feature ... de szerintem nem tul surun lesz hasznalva ^.^ -
#2556 rctclan -
#2554 Mi a pass az RCT szerverre???? -
#2553 Hazzard ... viszont ez igy elegge kiabrandito ...
Szerintem az FF mindenkepp kell ... csak elobb ra kell jonni a kovetkezo dolgokra:
-remote console administration
-votekick
en tovabbra is a #2547esben leirt sebzest tartanam jonak.
Igenis halljak meg ha legranatoz valamelyik baromarcu csapattarsam. -
#2552 Akkor jól tudom... :)
Friendly Fire mindenképp kell!!!
De az a szarság nem kell, hogyha eltalálsz valakit akkor meghalsz vagy sebződsz te is. -
#2550 Friendly Fire -
Hazzard #2549 és beszélhettek ákármijen skilles játékosokról.. lámák mindig lesznek akik magyányos hőst jáccanak. -
Hazzard #2548 Friendly Fire: szerintem azért nem kéne mert 1 véletlen gránát akármikor elcsaphatja akármelik társadat.. vagy tűzharcba véletlenül lelövöd a másikat, esetleg valamelyik láma ugrándozik.. hja és legtöbb esetben leszarják amit rádión mondasz.. ugyanúgy ugrabugrálnak a tankod/jeeped előtt. -
#2547 es mi lenne ha mondjuk FF Soldier - 100% es FF Vehicle - 0% ... viszont mind a ketto splash damageje 100%?
Igy ha beszallsz a repcsibe a lamak nem tudjak kiloni alolad ^.^ -
Hazzard #2546 tedd vissza winxp-t : ) -
#2545 Friendly Fire - tudod a csapattársat is sebezni -
Hazzard #2544 legtöbbször lesza*ják mit ugacc rádión:( -
#2543 Definiálja valaki, hogy pontosan mi is az az FF, mert nekem mostmár nem teljesen tiszta! -
#2542 en quakezem is ^.^ nincs olyan jatek ami akkora feelinget es adrenalint adna mint a jo oreg QuakeWorld ^.^ -
#2541 Persze az OBI-DCF -et lehagyta a hüje, mert pipicsőr közt volt.. -
pedro870 #2540 Azt figyeltétek, hogy ha a scout tüzérséget kér, a lövegben ülve megjelenik egy kis ikon vagy mi, és jobb klikkel asszem a scout szemszögéből lehet követni a lövedékek útját és megfelelően igazítani a célzáson. Ez azért is poénos, mivel pl a reptérnél lévő belső öbölre néző ágyú az egész északi földcsíkot be tudja fogni, de önmagában nem lát semmit.
Bocs, ha már volt, de ez nagyon bejött nekem. -
#2539 oke ... majd megkerjuk a DICE-t, hogy csinaljon egy olyan parancsot is ami megkulonbozteti a veletlen es a szandekos TK-t ^.^ -
Ha ekkora az igény, csinálunk egy BF "gyík" 1942 szervert is, ahol ff off, unlimited ammo, azonnali jármű/player respawn lesz.
Mondjuk aki ilyet akar az menjen inkább kvékezi.
SGP
-
Hazzard #2536 ez a játék régen nem reális... -
#2535 Ikszeld be a bejelentkezve marad nevű négyzetet! ;DDD -
#2533 Erröl van szó, csak ne legyen visszasebzés véletlen találatnál! -
Hazzard #2532 igen elég kiábrándító mikor eléred a repülőt és beleszálsz társaid tüzet nyitnak rád... -
#2531 Lószart! De ezt ne itt beszéljük meg. Gyere át a SOF2 fórumba.
Elhiheted, (van SOF2 szerverünk) hogy TUDOM, milyen a gáma! OBI.SERVEGAME.COM Nincs olyan hogy leszakad a lábad és mész tovább! Fennt van egy realdamage nevű peccs, ami a SOF2 -t az egyik legreálisabban sebző játéknak emeli fel! Menj fel az egyik OBI SOF2 szerverre és nézd meg! Regélnék még róla órákat, de ne itt... -
#2529 jaja nalam is cincog:) -
Hazzard #2528 benne van a readmebe hogy avance logic AC97 alatt a hangok felgyorsulnak (némelyek) és ezér ilyen pocsék (nekem is az van) -
#2526 Mannyire így van! Köszi, leírtad helyettem. FF on 100% és beállítunk egy 3TK utáni autokicket és kész. Ez lesz, pont! -
Hazzard #2525 de most ugye SOF 2ről beszélünk? Mert sof1ben nincs ilyen -
Hazzard #2523 én jáccotam vele és úgy láttam =)) -
#2522 Hát akkor kívánom neked, hogy minél több láma ugráljon eléd a sarok mögül (ahol esélyed sincs őt észrevenni), miközben ezerrel mész dzsippel!
Majd utána talán másképp látod a dolgokat... :/ -
#2521 Ha indítok servert akkor 100%os FF lesz, esetleg egy kevés kickbackel és aki TKzik összevissza azt egyszerűen kidobom. Ha majd mindenki ott fog nyígni hogy ez így nem jó akkor megváltoztatom, ennyi. -
#2519 Én is ezt mondom... :) -
#2518 Miert is van STG44 a japiknal (meg a tobbi nemet fegyverrol nem is beszelve)?
Ime a valasz a DICE-tol ^.^
mivel nem birtunk tobb fegyvert csinalni.. a japanok csak egy uj fegyvert kaptak MP18 (medic hasznalja)... de az oroszok is ugyanezt a tipust kaptak...
kicsit sok lett volna ha mind az ot nemzet sajat fegyvert hasznalna... :(
ez kompromisszum, megha nem is tul valosaghu... -
#2517 ff on kellene es kiszurni a barmokat
szvsz se kell a backfire -
#2516 DE persze én szívok rá a dologra. -
#2515 Ja. Vagy megyek tankkal és próbálok tolatni a sok gránát miatt, erre mit ad isten ott bujkált egy csapattárs mögöttem. -
#2514 De akkor minek is foglalkozunk a TK problémájával?! -
#2513 Autokick lenne a legjobb -
#2512 Senki sem lőtte még a másikat csak úgy heccből.
Amikor az FF-offon van.