109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• [18th RCT]zabur
    Na akkor még1x leírom, ha már lusta vagy visszaolvasni
    Nem indítom újra, lefagy. Nemtom miért, lefagy. Talán mert bugos a szerver...
  • Pano
    megkaptam a leveleket sgp and all. elküldtem amiket kértél. DCF-OBI POWER
  • Pano
    sgp, ez bennem is felmertült amikor bent voltam egy párszor. ezalatt vagy 5x lett újrxaxindítvax, pedxig tök faxsxzán mexnt. nah de mindegy, senki munkáját nem szeretem kritizálni...
  • hiba
    En tobb embert is szoktam vinni - 3-4 amennyi felfer johet :)
  • Hmuda
    Amúgy én a biztonság kedvéért mindig a Zero-t használom, hogy még véletlenül se okozhassak valakinek halált.
  • Hmuda
    Ja, és gyakorlás közben senkit nem keregetel a halálba a véletlen lezuhanásokkal.
  • Hmuda
    De ott ki lehet tapasztalni, hogy miként kell manőverezni a fák között, mikor kell felhúzni a gép orrát, mikor kell kidobni a bombát stb. A sok gyakorlásnak köszönhetem az ultrakilleket, amiket elkövetek a gépekket.
  • Hmuda
    A lémspáj mindig egy rakás sz*r volt. Csak hát ezt a játékfejlesztők nem tudják és mindenki velük szerződik le.
  • [18th RCT]zabur
    Már tegnap is késő lenne
    Mint mondtam az RCT MOH:AA szerver...
  • SGP
    Kezdek ideg lenni, mert iszonyat macera találni magyar szervert(ha van egyáltalán, akkor meg fullos). Ez a gamespy egy akkora szar, hogy már szinte én szégellem magam a készítők helyett.
    Lehet, hogy előre kéne hozni a szerverünk beindítását, mert ez már nem állapot.

• Hmuda
    Pedig repülni a legnagyonbb poén az egészben. Főleg mikor a már leírt ultra killeket szerzed vele. : D
  • Lateof
    hat valszeg meg lesz ra alkalmam hogy gyakoroljak de gyalogosan jobban szeretem(persze a szallito eszkozoket igenybe veve ket bazis kozott)... ugy nincs semmilyen zavaro tenyezo: mint pl tank billegese, repcsit levegoben tartani:) stb
  • Hmuda
    Egérrel a legkirályabb. olyan pontosan dobom a bombákat, hogy az félelmetes. Múltkor 6 ember öltem meg (2 tankban 2 jeepben, 2 gyalog). Volt is frangövekedés rendesen. Alapból megkaptam az aranymedált a végén. : )))
  • [18th RCT]zabur
    Nem restart, fagyi. Bug.
  • Hmuda
    Hát reméljük, hogy a fullban tényleg szélesebb lesz a alap szerverbeállítások skálája mint most.
  • Lateof
    gyakoroltam igaz tenyleg csak kicsit... de joy-al biztosan jobb lenne
  • SGP

Mi a baj a szerverrel?
    Miért kell 5 percenként restartolni, már negyedszer? A pingek rendben voltak.
  • [18th RCT]zabur
    Például mit? Kick? visszajön. Ban? Ha dinamikus az ip-je (80%) akkor visszajön.
    Sajnos a demóban eléggé el van cseszerintve a remote rész. Itt az "rcon"-t minden maptöltésnél újra be kell írni a szerveren, amire nem vállalkozok.
    A full-ig sajnos ez lesz.
  • Hmuda
    Én nem anyáztam. Csak bazmegoltam kicsit.

Amúgymeg tényleg csinálnia kellene vmit azokkal a játékrontókkal, mert élvezhetetlen a game.
  • Lacc
    Kivilágítatlanul? :DDDD
  • Hmuda
    Jabba: én is elnézést szoktam kérni, ha hagyom magam lelövetni. : )))

hiba: hm. Érdekes lehetett. : )))

LateOf: kicsit gyakorolj lokálban és jól fogsz repülni. Szerintem elég könnyű ráérezni a repülővezetésre.

wakeUP: pedig érdemes, mert lehet hogy egyszer kifogsz egy bunkó parasztot és mikor véletlenül lezuhansz, órákig hallgathatod az anyázását.
  • [18th RCT]zabur
    Hm... az adminnak más dolga is van. És nem szereti, ha anyáznak neki amikor a saját gépét public szerverként üzemelteti. Esetleg ha megkeresnéd és kultúráltan leírnád a problémádat, talán segítene.
    Más 5let: indíts te is szervert és akkor minden úgy lesz ahogy gondolod. Addíg meg kicsit vissza kéne venni.
  • hiba
    Ez mind semmi ma hajnalba epp a repter es az eszaki bazis kozott repultem amikor nekem jott egy jeep!
  • Jabba
    Nos 1 külföldi server-en tőlem bocsánatot kért a német srác me lezuhant kb: 12 perc repdesés után!Hirtelen azt se tuttam mi van.....má csak a kulturált játék mivoltjaként gépeltem be ennyit!
  • Lateof
    en inkabb be se ulok a gepbe mert meg csapattarsra zuhanok:)
  • Hmuda
    Nem csak én gyakorolok vmit, mielőtt élesben kipróbálom, elkerülendő az anyázásokat.
  • Hmuda
    Ja és unom azt, hogy minden kezdő élesben akarja kipróbálni arepülőket. Imádom mikor beülök egy ilyen mögé és 2 mp múlva már respawnolhatok is, mert nekimennek valaminek. Miért nem gyakorolnak lokálban? Mindenkinek jobb lenne.
  • Jabba
    Én beválallak..... :DD
  • Hmuda
    Ja és miért kellet annyit várnom, hogy megölj? ; )))
  • Hmuda
    Ja nekem pont akkor volt. De mikor újratöltötte a pályát, megjavult. Miután Seth nem b*sztatta a szervert a hajóvezetési mániájával.
  • Hmuda
    Viszont amíg az admin b*szik ránézni a szerverre, addig FF off.
  • Lacc
    Hmuda nem tudod mekkora mákod volt akkor mikor ott elkezdtem mondani valamit. Mikor kiszálltál a tankodból és be az ágyúba hogy lőjed a hajót én szépen beszálltam a tankba de már nem tudtalak kinyírni mert pont vége lett a menetnek :D El akartam ezt mondani ott is de valami törtöént és egyszerűen nem tudtam a SayAll-ba írni semmit, csak SayTeam-be!! Volt már valakinek ilyen hogy csak a SayTeam működött? Mert nekem nem ez volt az első eset.
  • Hmuda
    Szerintem nem 10 perc kellene hanem 24 óra. Az 100% hogy elvenné a kedvüket.
  • Dud [OBI]
    Na ezért kell keményen szankcionálni a TK -s kancsókat! Ja és az idiótákat is! FF on rullah, csak kell az adminjelenlét és a 3 TK utáni auto kick és ideiglenes (10 min) bann. Az megold mindent! Ezt tapasztalatból mondom. Lásd alább SGP írást.
  • Hmuda
    ját=jár
  • Hmuda
    Aztánmeg, Nightbagoly mondta, hogy már a magyarok között is vannak olyanok, akik direkt nekivezetik a jeepet a saját járműveknek, meg folyton a saját bázist bombázza vki (mondjuk ez az egy nem gáz, mivel hálistennek nincs FF). Meg volt egy pár hülyegyerek, aki megpróbált már lelőni és folyton ki akarják lőni a repülőmet is, mikor fel akarok szállni. Mindenki jobban ját, ha kikapcsolva marad a FF.
  • Hmuda
    Jó lenne vki, aki folyamatosan adminol az rct serveren, mert most elég sok volt az anyázó.

És most itt mindenkit megkérek, hogy se az anyahajót se a rombolót ne vezesse, mert irtózatosan belassul a szerver. Seth egy pár menetben minden alkalommal lövöldözött a rombolóval és iszonyat lassú volt a szerver. Mikor kimnet hirtelen minden rendbe jött és minden jól futott. Túl sok adatot kell továbbítania a szervernek. Hagyjátok a hajókat. Ha ki akarják, lőni, úgyis kilövik, fölös elvinni.
  • I.C.ram
    Én most fogom bekapcsolni a joy-t :)
  • Dud [OBI]
    Bazz én meg melózok...
  • [DCF]SkipeR
    srácok, én ma anynit repültem vele, hogy a legjobb pilota én vagyok, megvan a wilco, most menunk gamelni!