109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3953 Omaha Beach:
-
#3952 Omaha Beach:
-
#3951 Na répák!
Nehogy beforduljatok magatokba itt az hir nélküliségtöl.
Nézegessetek egy kis külföldi forumot is.Sok érdekeset olvashattok.
BF FORUM -
#3948 Mi van begőzöltél melóban? -
#3947 Muhahahah
Vicces kedvemben vagyok -
#3945 Kinek a nick -je az Ágyútöltelék [HUN] ??? -
#3943 Ezt senki nem mondta hogy rosszabb. Sőt! -
#3942 van -
#3941 Ott ha szerencséd (nem csak) akkor rendesen meg is fizetnek a sok szarságér -
#3940 A meló nem feltétlenül rosszabb mint a suli -
#3939 Vagy melóban. -
#3938 nem :) -
#3937 De... sajnos -
#3935 OBI BF42 dedikált szerver újraindítva! Nem szarakodtam a névkiírás beállításaival mert úgysem müxik! Majd a full -ban beállítjuk jól! Ja és a szavazás végeredményét ma este publikálom. (Megsúgom tutira nem lesz névkiírás. Eddig annyi szavazat jött arra, hogy már nem lehet megfordítani az eredményt...)
Emlékeztetőül:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
-
Hamlet #3934 IBM monitor a drága. :) Mindig akkor lesz sötét, ha egy japcsi tankot próbálok milliméteres pontossággal kibombázni a csatából. :) -
#3933 ja értem, ok -
#3932 server kampeca? -
#3931 Bocs de át kellett adnom a terepet az OFP -nek!
Holnap újra BF 23h -ig.
Üdv.: Dud OBI -
rusland #3930 te sertegetsz engem? -
#3929 Ez valami orosz gyártmány ha nem tévedek :D -
#3928 micsoda? elsötétül?:) -
Hamlet #3927 Akkorát nyomtunk hogy csak na. Csak farkom tele van azzal, hogy röpke 3 és fél óra játék után a monitorom felmelegszik és elsötétül a képernyő :) Ez az időlimit, itt kell abbahagynom. :)) Fasza a gém -
#3926 :((((((((((((((((((
szar volt -
#3925 ISTEN a mai party. Alig bírtam abbahagyni. Viszont enni kell néha! -
#3924 Volt? csak most kezdődik! -
Xboxman #3923 Kurva jó volt a mai összecsapás.Névkiírás rula! -
#3922 Akkor ha mindenképpen be lesz kapcsolva az azonosítás lehetne ugy hogy a másik BF szerveren meg nem lesz? 8ha lesz esetleg 2... -
Xboxman #3921 Királyak a beállítások ,hagy így! -
#3920 A szerver továbbra is fut, csak ledobott mindenkit ez a bogaras hulladék(BF). -
#3919 nekem se reagált semmire -
#3918 Mert nem álltam le szarozni a beállításával.
Majd, ha nem lesz ilyen bugos szar és be lehet lőni értelmesen, majd akkor.
Szerintem csak a szövetségest kéne kijeleznie 500 méterről, de ez ebben a verzióban nem megoldható.
-
#3917 Lordred:
Itt az ösz Az oskolaidő ŐÓ MEg Meló IDő ŐÓ De A server megy Menni fog Naszóval Volna e kedvetek egyszer EGy gyors hálon szemtől szemben megmérkőzni ? Csapat a csapat ellen test a test ellen Harc a végsökik én adom a gyors netes hálót meg a gépeket nektek kell a kaját piát meg magatokat meg kulturált viselkedést hozni Szóval benne lennétek Nyár bucsúztató mohaa partiban ? Valamelyik szeptemberi hétvégén ? Szomatot végig harcolni ? Vagy a Szombat éjszaká ?
Legyen már egy igazi Mohaa találkozóó Harcal egybe kötve .
Lehet Hogy volt de én botorságom miatt nem tudom Szoval ki mitt szól az ötlethez ?
A hely Budapest Nagyvárad tér lenne A vidékiek is eltudnának jönni az nagyszerű lenne
Tehát MOH:AA és BF LAN party a SOTE-n! Most már kifogás sincs, hogy unatkozni fogunk! Gép, hely van!
Részletek: ITT
Lehetséges időpont: szeptember 21-22. Szerintem kúl az 5let, utána-előtte még elmehetünk akárhova bulizni. Na? -
#3916 Kérdem én Gábor, miért állítottad vissza a névkijelzést? -
#3915 fagyi mert az egér se mozdult meg a crtl alt del re se reagált.. De mondom rendbejött :D
-
#3914 nem biztos hogy kifagyott ,csak sokat kell várni, először én is azt hittem kifagyott de aztán vártam és elindult, bár lehet neked más a helyzet és tényleg fagyi -
#3913 5 ödszörre sikerült.. :D -
radical #3912 reinstalláld -
#3911 Fasza nekem meghalt a program RÁmegyek a multiplayerre ott az internetre és kifagy az egész gép ugy ahogy van most egymásután 4 szer. Valakinek valami ötlet? asszem leszedem mégegyszer... -
#3910 így már nem nehéz biztos CS :D -
Stormbird #3909 OFP már nincs...
Találgass