109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
rusland #4074 gaertt nekem a hivatalosrol nem szedi le nemtudsz egy masik linket? -
Xboxman #4073 Nekem tetszik a dolog! -
rusland #4072 hamlett erre lesznek majd az osztagok -
Hamlet #4071 Ez mind szep es jo, csak a magamfajta klantalan maganyos farkasok mit csinaljanak? En total a teamplay hive vagyok (maradok en vedeni ha nem is lesz a legjobb a fragszamom). Egyebkent DF Sylvie (nem ismerem) mindig a toppon van. Bocs, hogy kiemelem csak kinek van harc kozben ideje dicserni a masikat :)) Na majd holnap megmutatom nektek este :) Joccakat -
#4070 huu elég királyossss pályák!! -
rusland #4069 na nezem azt a mappacket ami az mohaa.hu-n van -
radical #4068 DCF-OBI are ready. -
rusland #4067 akik lemaradtak azok 4006tol idaig mindent olvassanak el PLZ -
rusland #4066 most sem egy BF szerver van es a jovoben sem egy BF szerver lesz
es lesz rohadt sok jatekos es akinek ez teccik az ide megy akinek az az oda megy
lasd: TDM,OBJ,FFA
mindenben lehet valasztani -
rusland #4065 ha az adminoknak is teccik ez az egesz akkor osszekell hozni egy 10-nel tobb szemelyes csapatot es kidolgozni ezt -
#4064 de ha nincs CB? ha nincs tet? ha az egyetlen cel a gyakorlas es fejlodes? Akkor szerinted mi az ami tobbet hasznal? Egy vereseg egy eros klantol vagy gyozelem egy gyengen?
Ha nincs tet akkor miert gyozz? Mi ertelme? QWben pl. volt, hogy az erosebb klanok kialltak a gyengekkel csak azert, hogy segitsenek nekik taktikat csinalni ... es a vegere azert voltak eros klanok rendesen...
De pl. ugyanez figyelheto meg a svedeknel ... iszonyat eros klanok vannak ott mert osszetartanak es egyutt gyakorolnak ... es ha valaki megver valakit akkor mi van? semmi ... mert nincs ranglista, nincs pont nincs semmi amit nyernek a meccsel ... a gyakorlast es a jo jatekot leszamitva -
#4063 meg a Fb nek meg kitudja ki oszlik fle legközelebb... -
#4062 igyekszem ugyanaz az ember lenni online mint offline...:D -
rusland #4061 azt nemtom azt meg ki kell dolgozni
ez meg csak egy ALAP
-
rusland #4060 de a szamitogepben is ? itt elfelejtettem a kerdojelet -
#4059 ez igy ebben a formában igaz.
De a kérdés fennáll: mi alapján lenne egy csapatban squad leader, vagy leader? mert a frag alapján akkor tényleg a funra menne. -
rusland #4058 aztan az legyen a vege mint az MBD-nek es a HIV-nek :-) -
rusland #4057 ezt ertettem
de a szamitogepben is
a szamitog nem azert van hogy most eggyenloseget teremtsel mindenki kozott
a szamitogep az szorakoztato ipar -
#4056 pontosan ...
epp ezt irom ...
ezert kell hogy klanok alakuljanak es ha nincs eleg emberuk akkor klanszovetseget alkossanak valaki massal.
mert a legjobban egy osszeszokott csapat jatszik ossze. -
#4055 de mondom támogatom az ötlet "élesben" történő kipróbálását. -
rusland #4054 igen ez a clanok 80% -
#4053 Ez nem csak stílus, meg zene kérdése. nekem életfilozófia... gondolod ott játszanék ahol ha nem ugygondolnám ahogy a többiek? -
rusland #4052 gondolj bele ha mind a 16 player oldalankent osszejatszik -
#4051 az nem airfield volt hanem a déli bázis :D -
rusland #4050 a számitogepen nem kell, nem kotelezo ezt a zenet, stilust kepviselni -
#4049 én ezt nagyon jól tudom. És azt ítram hogy vannak olyamn klánok akiknek csak a Cb helyezés számít... -
#4048 nos .. az sajnos a HUNT palya nagy hibaja ... a nemeteknek van 2-3 spawn pontja ami tul elol van ..
de ilyet BFben nem lehet megcsinalni.
Erre pl. jo pelda mikor Garrett meg en vedtuk be az Airfieldet (a csapat tobbi resze repkedett vagy mortarral lotte az anyahajot ^.^) ... hiaba jottek 5en 6an (es nem nonamek) ... Garrettel sikerult annyira jol eggyut dolgozni, hogy nagyon sokaig nem tudtak bevenni az airfieldet. -
#4047 Bár most hogy picit belegondoltam:
Tény hogy lennének előnyei.
DE egy fontos dolog: Szabadság, egyenlőség.
Nem tudom milyen lenne az emebrek reakciója, mikor esetleg bejön "egyet repülni" és a squad leader megmondja neki hogy sorry srác most jobbra át és gyalogos támadás. Asszem ezzel a két fő elvemnek annyi lenne.
De másik "énem" viszont támogatja ezt az ötletet. tényleg IGEN feelinges lenne. De így hogy az egész elviekben léezik... ki kell majd próbálni gyakorlatban mindenképpen. -
rusland #4046 a legkonnyeb gyozelmet ugy lehet elerni hogy idegesito taktikakat megjatszani
strafe+lean, felmaszni hunton a falakra stb -
#4045 de az egy CB
nem ertitek ... ezek a szerverek kimondottan klanok gyakorlasara szolgalnanak ... semmi mas nem lenne a tet, mint hogy az adott ket klan erosodjon, avagy formaban maradjon.
Peldaul jobb kiszopni egy erosebb klantol es tanulni belole mint, hogy legyozni egy iszonyat lama csapatot es ellustulni ^.^ -
rusland #4044 de en nem olyan taktikra gondoltam hogy HUNT palyanal nemetekkel granatozzuk szet es rusholjuk le az az amcsikat -
#4043 ebben ruslandnak igaza van. Attól hogy mi így állunk a dolgokhoz, vannak akik arra mennek hogy 2 hellyel előréb jussanak a CB-n. -
#4042 oke ... a klanok tobbsege miert jatszik? Hogy gyozzon ...
a gyozelmet meg csak egyetlen modon lehet elerni. Osszeszokott csapatjatekkal ...
Es ha jol ertettem pont ez az amit szeretnel. ^.^ -
rusland #4041 kreez a clanok 80%-a nem igy van vele
ne azt nezd hogy hogyan miert jatsztottal a DF-ben es miert jatszol most a CODE-ban hanem azt nezd hogy a clanok tobbsege miert jatszik -
#4040 nem nem ... en minden esetben azert jatszom, hogy fun legyen ... a MOH:AAban sem azert jatszottuk a meccseket, hogy nyerjunk hanem mert az a 1-2 ora amig a meccs tartott egy nagyon eros es jo szorakozast nyujtott.
Tehat ... a fun play az valahol ramegy a frag vadaszatra ... es ez akkor hatekony ha az emberek osszedolgoznak. tehat maris ott vagyunk, hogy az igazi feelinget csak az osszeszokott csapatok elleni jatszmak adjak. Azaz ... clanwarz. -
#4039 vissza az idoben ... 1998-99 ...
az akkori QW sceneben volt ugy, hogy voltak a publik hent szerverek es voltak a kimondottan gyakorlo szerverek
Nagyon jol mukodott a dolog ... es a klanok tenyleg egymast erositettek. Senki nem szegyelte ha veszitett hisz nem volt semmi tet. Csak a gyakorlas ...
Ugy velem mindenkepp kell legalabb egy olyan publik (de jelszavas) szerver ahol azok is tudnak jatszani akik nincsenek klanban vagy csak epp bemennek egyet repulni ... sot a klanokbol is mehetnek playerek ... esetleg megprobalni kicsit segiteni a 'kezdoket' vagy esetleg toborozni. De ugy velem minden magyar player (meg a leghujebb* is!) joga, hogy jatszon. Senkit ne fosszunk meg ettol ... inkabb segitsuk a jo utra talalni!
/*ejtsd: tankkal megy a repulohoz, hogy utana a repulo elott leparkolt tankba belemenve felrobbantsa mind a repulot, tankot es sajat magat ^.^/ -
#4038 ez se rossz ötlet. Tényleg és mi dönti majd el egy player squad beli rangját?
a fragek? mert akkor tényleg funra megy a dolog...:) -
rusland #4037 vagy eme rendszerben lennenek a privat osztagok, ide kerulnenek a clanok
es ok a sajat taktikajuk szerint jatszananak -
#4036 ez nem igaz szerintem... a mi klánunknak pl funra van taktikája.. :D ami = a frageléssel :D -
rusland #4035 itt most nem a szamok voltak a lenygeek hanem az hogy nagy harci csatak lennenek es nem eppen 2vs2 itt 1vs1 ott