109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4408 Csak hiszed! Mikor hallom hogy megjelent a game, szépen komotosan felmegyek arra az oldalra ahova kell, és max sebességgel letöltöm!
Aztán elmegyek, és játszom vele! -
#4407 conosole.showFPS 1
ezt igy a konzolba ^.^ -
#4406 Bármelyik nap, csak legyen sherrm :)) -
rusland #4405 gondolom warez verzioval csak tort szervereken tok jatszani ezert muszaly lesz megvenni -
#4404 Visszaállt OFP -re a szerver. Holnap indul újra 11h -kor!!!
Egyébként minden ok vele? Néztem a szerveren javítottak valamit rajta, mert kevesebb procit eszik mint eddig. Nagyon símán viszi most a témát! -
#4403 en szkeptikus vagyok a temaban ^.^ neten mindenki az ami lenni akar.
Pl. Timberrol (az eredetirol) is csak masfel ev utan hullott le a lepel ... es akkor sokan csodalkoztak, hogy valojaban egy fiu ^.^ Es ismerek olyat is akirol meg mind a mai napig azt hiszik, hogy lany ... pedig .. ^.^
Szoval en mindent akkor hiszek el amikor ott all elottem es nem csak egy nick a kepernyomon ^.^ -
Hamlet #4402 egyáltalán, hogy lehet megnézni az FPS-t? lehet, hogy nem kéne... kijön nekem átlag 5fps-re azt elkeseredek és veszek egy új gépet :) -
Viking #4401 Nekem is szokott ilyen lenni... Egyszercsak elkezd hirtelen szaggatni, aztán ugyanolyan hirtelen abbahagyja... Bugok, átkozott bugok... -
#4400 Szerintem nagyon jó barátok leszunk Joe. :) -
djcom #4399 Kiváncsi vagyok,amikor kijön a gamma,akkor is a csajszival foglalkoztok-e?:))
Szerintem inkább linkek után kutattok majd ezerrel:))) -
Hamlet #4398 Nekem is lagzik eléggé, ezért szoktam úgy lőni a géppityuval mint házmester a slaggal :) -
#4397 Én elárulom nektek, hogy Sylvie-t jobban ismerem, mint gondolnátok!! -
#4396 hehehe ... arra emlekszem ... ram is koszontel utana ^.^
sajnos ma nagyon nem birtam jatszani ... nem tudom az uj patch vagy az uj nVidia driver tolt ki velem ennyire de jatszhatatlanna valt a jatek ... 0.5 FPS-t meg sosem tapasztaltam ... ma sikerult ... az atlag FPSem 4-5 korul volt ...
Remelem az nVidia driver a ludas. -
#4395 Megint előjött a kisdisznó belőletek :)) -
Viking #4394 (Megint psszt... I.C.ram gyík és nem meri megkérdezni hány éves vagy, aszondta én megkérdezhetem, hát íme az arany középút ) -
Hamlet #4393 Ne kerüljünk Sylvie elé a piros betűs napokon, mert kettétépi a tankunk és egyéb szörnyűségek :) -
djcom #4392 igen.10.én jön!!!!!!!!!! -
#4391 Őket is lelövöm, ha úgy adódik, és te is lehetsz velem, mi itt a gond? :) -
rusland #4390 marmint a FULL jatek megjelenseseig? -
Viking #4389 (Psszt... Meglátta a képet és jött a gyors véleményváltás! ) -
#4388 Gyerekek kultúráltan! -
djcom #4387 Még 4 nap a megjelenésig! -
Viking #4386 Jujj... -
#4385 Jajj de gáz, hogy a DF-be menttél, és nem hozzánk jöttél. :) -
#4384 azért ennyire nem vagyok szőke
jól lelőnélek :) -
MrTressy #4383 oks #nagc csati az extrán esténként megtalálsz de ha most akarsz akkor wolfból okulni viszamászom oda -
#4382 Sylvie te letérdelnél? -
Hamlet #4381 Sylvie én is dicsérnélek, de inkább nem, mert megharagszik az asszony :) -
#4380 Én nem tetszem magamnak. Na mindegy, hagyjuk. -
#4379 Jó, majd kérek helpet, de csak a wolfhoz :) -
Viking #4378 Egyetértek... -
Hamlet #4377 BRGUASGUGUIiuasgduiasgd: én mindig ilyen hangot hallatok ha egy lángoló Zero belémcsapódik. Te nem? -
MrTressy #4376 mert térdelni kell és akkor halálpontos a skuló meg jól be kell konfigurálni de ezt nem itt kéne beszélni mert ez bf topic -
#4375 Ami késik nem múlik. -
Hamlet #4374 Feeling 2: Ez is ma esti csata: rohamozok egy tankkal, Kreeztalt nagy nehezen leszedtem.. megyek tovább, már alig pár pontjuk van a japcsiknak. Berontok az airfield közepébe. Tüzet nyitok, elsötétül a kép.... kkkrrrvvvaaa monitor kikapcs, bekapcs.... hoppá már csak a helyezéseket látom (Allied victory, az csapatban az első nevét inkább nem mondom, mert azt hinnétek dicsekszem :) ). Pedig igen! -
MrTressy #4373 másik miért gondolod hogy nincs fénykép arcod nagyon is helyes csajszi vagy sztm sokan csatlakoznak ehhez a gondolathoz -
#4372 Igen, de mindig lelőttek messziről és meghaltam. -
#4371 Megvallom , ha ilyet tapasztalok azonnal törlöm a játékot, és soha többet nem játszom vele!
Mivel 2 napja egy GF4-es dübörög a gépemben, és ilyesféle dolgokat nem engedélyezek neki! :)) -
#4370 Még nem láttál élőben. -
#4369 Ehhe :))
"Szerintem nincs jó fényképarcom." Veszem észre. :))