Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinen tiltott a gránát?
szvsz azért van max.3 gránátod,nem?
az viszont érdekes,hogy néhányan berongyolnak és semmi no more... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAHlavina
szeláví

The future is now

Kovács legény
faszom kivolt berlinen,
alapból németek folymatosan telibe gránátozzák a ruszki spawnt ,ami elvileg tiltott a szerveren ,amikor véletlenül nem haltam meg spawn után egybõl gránáttól ,berongyol egy köcsög dzsippel és rámrobban.
Persze 4emberrel többen voltak a németek csak hogy fairplay legyen.

De amikor befoglalunk 1ponton kivül mindent megy a pofázás mindig arról hogy ne kempeljünk....

www.czekoart.hu

yep!asszem 21 vs 21-ben hentel mindenki,erre custommap: 3 vs. 3 😊
aztán el is túnt mindenki...

Pink Tiger
ha tényleg így van akkor megoldjuk a dolgot, írok a belsõ fórumon

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina
loller analfabetikus.

The future is now

joebacsi
szervert kásztöm mapokra map közepén át ne állíts

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wreck86
havertól jövõ "view my pictures"-t tartalmazó küldött linkre,fájla ne kattints😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kovács legény
aha

www.czekoart.hu

TS Zolly
Szokásos msn faszság az ö virusaival együtt, de most egy picit feltupirozva.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
összefoglalnád magyarul is hogy én is ércsem?😊

www.czekoart.hu

TS Zolly
Biza b3! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Wreck86
Fontos!

Virus Spreading Through Windows Live Messenger

Posted: October 05, 2006

ResNet has been receiving numerous reports of a virus being spread through Windows Live Messenger. The virus appears to send a link to the user asking them to "view my pictures" which, once clicked, downloads a virus onto the user's computer. The virus then sends the same link to all of the contacts in the user's contact list and the process repeats.

If you receive this, or a similar message, even if it appears to be from a friend, do NOT click the link.

If you become infected with the virus, run Ad-Aware and Spybot and remove any threats they find.

As a precaution, do not click any links in any messenger services, including AIM, MSN Messenger, Windows Live Messenger, and Yahoo! Instant Messenger. While this virus only appears to affect Windows Live Messenger, you should never click a link in a messenger window unless you are sure your friend intended to send you the link.

The virus does not appear to infect computers using Trillian to communicate with their MSN contacts.

csak azért,mert egyik havertól jött már ilyen,persze egybõl visszautasítottam,s szóltam havernak,hogy ilyen cucc van.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Beers
B3, te ma szarod a szót mindenhová 😊?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Hát elqrták, nem kicsit, nagyon 😄

Ha minden igaz, akkor ma este szarrá szedek mindenkit a szerveren ratyik! 😄DDD

Hüjültem ám, ne bántsatok engem 😄

joebacsi
xp home...aha 😄
akkor ezek szerint mindössze csak "böszmeség" az oka a lagnak? 😊
milyen adottságai vannak az alaplapnak és a winchesternek?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
hát 😄 én tudom miért van lagg mapváltásnál 😄 😄 😄 Szal nem tudom hogy mennyire értettek az informatikához.. szal van ez a szerver, kb 2 éve rálett instalálva a xp home, és azóta volt 3 alaplapcsere..
Ha újra lenne telepítve, netalántán linuxra akkor a lagg csökkene kb 75%-al, a maradék megmararad az alaplap és wincseszter "adottságai" miatt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

<#falbav><#email><#falbav><#csodalk><#duhos2><#action><#action>

Kary vagy Karykeksz

Bencsi
te ki vagy?

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pink Tiger
ja akkor mindent értek, köszi boti!
megvan a ts, millerke át is küldte az adatokat..

na szóval akkor az lenne a kérdésem hogy a lag és con problemen hogyan lehet segíteni, hogy mehessen a war is meg a páblik is..

sávszél kell vagy vasat kellene fejleszteni?

mert ha vas fejlesztésrõl van szó az még megoldható én is be tudok még tolni némi kest, meg ügye mostmár vannak oylan alkatrészek amiket el lehet adni és nem túl nagy többlet költséggel lehet jobbat venni helyette, már ha ez segíthet valamit..

Te Pink neked nincs meg a TS -ünk? Általában délután valaki mindig van fent a TS-n. Este pedig 100%.
Tegnap meg memo-kupa meccsünk volt, és ezért ment a publicon u.a. a map, hogy ne váltson mert akkor belaggol a war szerver.
Wreck86
ja,fõleg ha a novemberi serverbérlet se jön össze...sietenk a tagok befizetni tudod.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pink Tiger
akkor csak a sávszél emelés segítene, az meg gondolom horror összeg..

Kovács legény
a warszrver miatt akad ,de néha valóban elég embertelen lag meg con problemok vannak

www.czekoart.hu

Pink Tiger
egyébként a szerver überállat, de néha baszott nagy lag hegyek vannak, ezzel nem lehet valamit kezdeni? csak ennyi hiányzik a tökélyhez!😊)

Pink Tiger
lol még én leszek a hibás😊
nem volt fent admin, fél 11kor meg eszembe sem jutott hogy telefonálgassak😊 ide gyorsan posztoltam egyet, bocsáss meg kérlek <#worship>

JAG1
Az, hogy hány megás a neted, lószart sem számít.
A vonalad terheltsége, minõsége, távolsága, switchek száma számít...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
az fps meg 20-30között van az átlag, de minnél kissebb annál jobb😉

www.czekoart.hu

Danke! Nekem asszem 50-60 között, a pingemet még nem néztem, de 8M-s ADSL nem okozhat gondot.

Mondjuk mivel magyar FH szerver nincs, ezért kb. oda megyek, ahol éppen van 20+ ember. Köszi a segítséget!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kovács legény
fps: 20-30tól látod folyamatosnak ,50felett jó ,nekem stabil 100 max grafikán. Minnél nagyobb az fps(stabil) annál könnyebb találni
és a motort kell lõni repcsinél

www.czekoart.hu

Mennyi az átlagosan jó fps és ping a BFben?

A repcsiknél a motort kell lõni, vagy a szárnyakat, esetleg a gép orrát?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kovács legény
repcsinél rohadtul számit mit találsz ,amugymeg az sem készpénz ha villan a találatjelzõ
és kibaszott sokat számit a ping meg az fps

www.czekoart.hu

Tényleg! Erre nem is gondoltam! Kösz! =) Eddig mindig a játékostársaimon teszteltem a dolgot, csak ügye feltûnt, hogy amíg én rongyosra lövöm a bombázót 4-500 lõszerrel (a célkereszt körül végig ott az a + találatjelzõ célkereszt, tehát elélövök és eltalálom), addig az ellenfeleim van amikor egy 4-5 mp-es sorozattal leküldenek fordított esetben...

LSSAHPAUL
nekem nem kell 😊 lehet pogány vagyok ? 😛

joebacsi
nem mindegy, de asszem fh-hoz külön nincs ilyen sebzéstérkép képen, szal a legegyszerûbb az, ha csinálsz egy offline gammát magadnak, és üres mappon lövöldözöd az üres tankokat 😊
amúgy az itt kapott eredményt sem szabad készpénznek venni, mert bfben mindig is kellett legalább 2 miatyánk meg 1 szûzmária ahhoz, hogy úgy vegye be a lövést, ahogy kell 😊

Kovács legény
tele vót a szerver kecsege kemperekkel, akáhányszó fõbézre szpónoltam marketon ,megkellett küzdenem egy ellenséges tankkal egy gyalogossal meg egy repülõvel (még kész szerencse hogy hajó nincs a mapon)
a pojén az volt hogy amikor pontjuk sem volt ,akkor M10el nemhogy foglalna ,hanem berongyol fõbézünkre...
Mindegy én sem voltam rest visszaadni a kölcsönt<#eplus2>

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Ki az a barom aki látja mindezt de baszik szólni..

Pink Tiger
le is lépett a bagász fele a következõre, én is😊

Pink Tiger
jegyezd meg a nickjét és a srácok kiteszik örökre😊

na az elébb felléptem a szerverre és nagyon kira 50en voltunk hétköznap késõ este, király, a legjobb szerver, nagyon büszke vagyok rá

de ki a tök állította be 2 órás körökre market gardent, 800 tickettel, és ha vége jön ugyanez.. ez így elég unalmas lol

remélem ez nem dob ki...
az anyját a kis köcsög GUNBF-es juniorba!
marketewn a reptéren simán lelött,a repcsiben!
beültem és már löttem is a egyszer csak kill...és már õ ül benne és viszi. ez mi???
jah és a poén,hogy kiröhög amikor irtam hogy pls kick...

DarkHorSe
<#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ritkán beszélsz,de akkor is velõsen 😄

Tuvok

Guest
Csít.
Guest
Spam.
Kovács legény