109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    najó, mivel ez itt egy játék topik, kérem külön témát csinálni a rasszista témák fórumában és ott folytatni. thx.
  • LSSAHlavina
    Magyar Gárda - SG Totenkopf division
  • HUmanHunter
    megnéztem a ciganybonuzes.com ot amit adtál, utánna valahogy nagyobb kedvem lenne uzzival sétálni az utcán és megsorozni azt a cigányt akit látok ^^
  • HUmanHunter
    csatlakozzunk a Magyar Gárdába? :D Magyar SG Gárda :D
  • Beers
    :DDD!
  • Kicsirigo
    Segílyen élgegélő szegény, elnyomott cigányok. [Link]
  • Kicsirigo
    A fene tegnap nem olvastam fórumot. Na nem baj.
    http://ciganybunozes.com/
    http://ciganyorszag.blog.hu/
    http://kuruc.info/
    http://magyargarda.hu/
  • Zerénd
    B34 :D
  • Beers
    34 :)!
  • HUmanHunter
    attól függ hány éves vagy :D
  • joebacsi
    nem, addigra már át lehet menni a piroson, de 60 éves kor fölött ez kötelező lesz :)
  • Beers
    Az a baj, hogy mire mi nyugdíjba megyünk, szerintem a nyugdíjkorhatár 80 körül lesz :(!
  • LSSAHlavina
    az én portfólióm a kezelőnél nagyrészt részvényben van. Ugyanis lehet választani. S mivel a bruttóm pályakezdésem óta elég magas (a nettómról ezt már nem mondanám), szép ütemben gyarapszik az egyéni számlám. A hozamokat nézve még egy óvatos interpolálással is elég jó havi járadék jön majd ki belőle, ha megérem, persze. ;-) Persze ezen felül még mindig azt mondom, hogy más megélhetési forrást sem árt kiépíteni, mire az ember nyugdíjba megy, de már nagyon elkanyarodtunk a topictól...
  • Beers
    Akkor készülj, nem lesz egyszerű!
    Egyébként !
  • bunkolaja
    szentség a bótba, 2 hónapja nem toltam a gamet, csak vonyítok a lyuk mellett várva a lányom megszületését.
  • bunkolaja
    nem szerencse a manyup tagság Lavina, hanem önámítás. A mnyp befizetéseid jó fele -de volt olyan év is hogy 80%- megy magyar állampapírba. A másik meg, hogy hiába lenne nyugdíjas korodra X forintod, azt te nem eszed meg közvetlenül, hanem valamilyen szolgáltatást fogsz rajta venni, amit valszeg a lenti képen látható, addigra idősebb fiatalok fognak neked biztosítani. Ha szerencséd van, mert ha nincs, akkor meg Li, Hu és Radzsbarianilonijo nevű, ázsiai származású egyének.
  • joebacsi
    nem viszed túlzásba :D
  • Wreck86
    én júl.1-júl.8 ig nem vagyok gépközelben,sorry.
  • LSSAHPAUL
    Visszatérve a bfre, júliusban indul egy új kupa, csak CTF :D
    Illetve lasások! Holnap barátságos meccsünk lesz a yes ellen, légyszi jelezzétek a wartervezőben hogy tudtok e játszani!
  • Zerénd
    Jaj és egy kép az Lssahnak. :)

Vegyétek, igyátok! :DDD
  • Zerénd
    Miiit??? :DDD

Nem pont pont pontot mondtam, hanem radikálist, pontosabban nemzeti radikális. :D
  • LSSAHlavina
  • LSSAHlavina
    Long live our moderator.

• LSSAHlavina
    hát ez kész. Még szerencse, hogy én már magánnyugdíjpénztár-tag vagyok. :P
  • LSSAHlavina
    LOL, szerinted a klánnevünk ( SS Leibstandarte ) mit jelent? :)
  • Zerénd
    És még asztem, én vagyok egyedül a béef szkénben ilyen radikális. :DDDD
  • LSSAHPAUL
    ostobaság! Indulnom kellene a választásokon. Csinálnák rakás gyárat ahol mindenkinek jutna munkahely. Ujra létrehoznám a kmk törvényt. ( Az a keresetre utalt munkaképes egyén, aki munkakerülésből csavarog vagy egyébként munkakerülő életmódot folytat, kihágás miatt nyolc naptól két hónapig terjedhető elzárással büntetendő.)
    Utána ha gyárak legyártottak kellő mennyiségü dolgot akkor a 18-45 éveseket besoroznám. 2 év kiképzés után a nemzetbiztonág embereivel magyarokat támadnák szlovákiában, természetesen szlováknak álcázva, majd többszőri hivatalos felszólitás a után ahogy az usa is megtenné bevonulnák a hadsereggel a felvidékre a magyar emberek védelme ürügyén. Természetesen lesznek összecsapások, de a sereg marad és addig mig hivatalosan nem sikerül visszacsatolni a területet. Ezután jön a többi terület.
  • Bala10
    mit lehetne tenni? ezt nem mondja meg senki. mert ezekkel minden éppeszü tisztában van. én tök tanácstalan vagyok. :(

éshát a következő generációra nem igazán lehet majd számítani:

• LSSAHlavina
    Ami igazán durva:

- Szabolcsban, Borsodban, de sok más helyen is már a kisebb önkormányzatok költségvetésének 40-90 %-a (!!!) a cuciális segélyre megy el. Értsd: nem tudnak iskolát üzemeltetni, utat felújítani, de lassan már közvilágítani sem, de a retkes naplopó népnek oda kell adni a segélyt, mert ha 2 napot késik, mennek a "hivatalba", kérdezik, hogy na mi van, nem dolgoznak a magyarok, hogy késik a segély?!

- A segélyért kölykedzenek, de úgy, hogy 10 szerencsétlen gyerekből 10 fogyatékosan jön a világra. Hogyan? Megkeresik a gyerek fejét az anya hasában, és megütögetik ököllel, hogy biztosra menjenek, pár napig. Ezt tanusítja kismillió ezen a területen dolgozó ember. Mégsem feljelentés van, hanem emelt összegű segély a szülőknek.

- Kérdezzetek meg egy 50-60 év körüli cigányt, hány unokája van. Borsodban a válasz 40-75 közé fog esni. Sajnos ez sem vicc.

- Amit a munkáltatóm a béremre költ, annak én 36 %-át kapom meg nettóban. Hiszen nem csak a bruttó bér nettóját kell nézni, hogy kicsit kevesebb, mint felét megkapom, hanem (hogy a nép - ha nem gondolkodik nagyon - ne háborogjon annyira a százalékokon) a munkáltató által fizetett járulékokat is számolni kell. Vajon mennyi megy el a fent leírtak miatt ebből?

- Ha így haladunk, mi lesz itt 50 év múlva? Egyszerű matek. Persze fletó megmondta, akinek nem tetszik, az mehet el. Igazából ezt várják, akinek agya van, az tűnjön el, a többit könnyebb még jobban szívatni.

A végére csak két példa a babókról, mert azért a cigók a naplopók, de a babók is lopnak eleget, nagyobb dimenziókban.

1) Mit mondott egy földbirtokos haveromnak egy bebóföldön élő, onnan Magyarországon gazdálkodó "magyar"? Mit sírsz, hogy nem megy a mezőgazdaság Magyarországon, megfojtanak, nem támogatnak, stb? Majd ha a döntő része a földeknek a mi kezünkben lesz, akkor nézd majd meg, mennyi támogatás fog jönni. Addig kell csak túlélni. (persze tesznek róla, hogy ez keveseknek sikerüljön).

2) Miért kell receptre iratni az olcsóbb (értsd: TB támogatás nélkül is olcsóbb), egyszerű gyógyszereket? A válasz egyszerű. Vegye meg a magyar a babók érdekeltségi körében lévő, médiában agyonreklámozott gyógyszereket a benzinkúton vagy a közértben, igaz, kicsit drágábban, de így legalább a zsé hozzánk jön. A hatóanyaga ugynaz, de cserébe adunk fancy csomagolást meg fantzázianevet, és nem kell doktorbácsihoz sem menni feliratni.

Sajnos napestig sorolhatnám hogy szipolyozzák a vérünket. Amúgy rasszista vagyok, ez van. Akinek nem tetszik, kívánom, hogy még az unokájának a fizetésének a 90 %-a is az államadósság törlesztésére menjen el.
  • BurnBaby
    téged meg be kéne zárni valahova, ahol nem tudsz nyilvánosan ilyesmit írni :)
  • LSSAHPAUL
    Valójában nem csak a cigukkal van gond.. a lopós posztkommunisták sokkal ártalmasabbak az álamháztartásra.. és ha belegondolunk hogy a cigukkal együtt kb az ország 50%-át kiteszik egyetlen egy megoldás van kettévágni az országot a duna mentén és lesz két magyaroszág mint pl koreában vagy wietnámban. Egyértelmü hogy jobbosoké nyugat mo, a balosoké és a többi lopos humanoidé meg kelet mo. Szögesdrótot kell húzni géppisztolyos örökkel és lezárni a határt.
  • HUmanHunter
    irakban harcolnak majd a magyar függetlenségért :D
  • Kovács legény
    közmunkára fognám őket:
    zárt sorokban frissitő séta az egészség megőrzésére
    teli a világ aknamezőkkel
  • DarkHorSe
    Senki sem kap rudit, BRUHAHAHAHAHA !
  • Tuvok #101548
    nincs valakinek magyar felirata a The Enemy Below c. filmhez ?
  • Bala10
    én erre nem sajnálnám a pénzt
  • LSSAHlavina
    én személy szerint a legolcsóbb megoldást választanám.
  • HUmanHunter
  • Wreck86
    Seat :D Too many kicks for minus score-ban :D:D
  • Zerénd
    Az egészben az a legviccesebb, aszongya az a cigány luvnya, 140000 forint értékű plazma tévét lüttek szét ezek a gaz gárdisták. Honnan volt nekik pénzük ilyen tv-re, ha tényleg volt. Apeh????

Ehun e itt is lehet csemegézni.