Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, hogy igy újfiúként ennyit ugatok csak azon húztam fel magam a múltkor, ahogy a légvédelmi ágyút kezelik páran. Könyörgöm ne, ne a célkeresztben legyen a repzi, hanem elé célozni fiúk! Öröm nézni ahogy megy a repzi és 50m-el mögötte megjelennek a pamacsok 😊

😊 suhanni szeretek 😊 van egy - két fazon aki úgy bombáz hogy csak nézek. Bebombáznak az ablakon 😊)

Pláne nem érdemes visszaszólni, ha nem regisztrált a nick, elkezdi a beszólást, bárki folytathatja szórakozásból. Vagy nyitni kell bfbazz topikot , az indexes counterstrikebazz is kész szubkulturális gyöngyszem lett .

Tanulva a tapasztalatokól a leendõ új ofp szerverre admin jelenlét mellett folyamatos pszichológusi felügyeletet is biztosítunk majd .

www.armed-assault.hu

The Garrett
én speciel annyit láttam belõled hogy elshuhansz felettem, és utánna már respawnolhattam is.😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hali mindenkinek! Régóra olvasom a topicot. Néhányan már biztos láttak a szerveren (ha nem akkor épp a hátukba kúsztam)😊. Na mindegy. Gondoltam aktivizálom magam. Ennyi. Csá Ui: OBI-nak egy nagy nagy köszönet a SOF2-es és BF-es szerverekért!!!!!!!!!

The Garrett
Ehh most nézem mi van itt... akkkor amit megigértem: ez lesz ha a BF topicban flameltek:

ÉREZZE MAGÁT MINDEN FLAMELÕ LEBASZVA.

Daogman: az ilyen álneves/bunkó kis f***okkal nem érdemes vitázni, ha nem szólsz hozzá akkor hamarabb elmegy!

DOGMAN
Na mivan? ki is fáradt ki??
Elnyomott az álom anyuka ölében? 😊)

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Nagy siras-rivas lenne abbol a babazsurbol ocsi!!
ehe

DOGMAN
A meghívás még mindig él!!!
Gondolod hogy azért hívlak meg mert szét akarom lõni a fejed AK-val?? 😊))

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Moby
Nem volt rá szükséged,jól kezdték,de hamar kifáradnak.Majd belejönnek😊)

Adversus solem ne loquitor

DOGMAN
LOLLLL

Moby
Na ja,de nem figyelsz,oszt az OFP-s brigandik megrágják a lábadszárát vmi teazsúron,látod😊

Moby
Ez uj csúcs vazz 😊))
Nanu nem is járt még a szerveren,de már bannolták.😊
Na csapjatok a lovak közé,hagy izzon a topik😊
Nanu vazz jó lesz,ha vigyázol,JFK is szarul járt nemkicsit,nehogy ledurrantsanak kispufkával vazz😊))

...ez valami nagggyon kész...😊))

DOGMAN
Ehh már mindenki alszik, így ketten már unalamas...

DOGMAN
De ez tuti komoly nehogy félreértsd vazzeg.

DOGMAN
Csak te nem érsz fel egy ezreléknyi Kennedy-vel sem, plusz még mûveletlen is vagy.
De mondok én neked egy jobb dolgot:
Ha minden jól megy, lesz az õsszel egy újabb OFP Scene buli, na ezennel meghívlak, gyere el szerintem mindenki szívesen látna. 😊)
Hátha akkor majd nem így állsz hozzá a dolgokhoz.
Remélem anyuék elengedik hozni a gépedet is...

Egyébkén KeFe ezen beszólása szerintem 10 pontos😊)
Nanu latom ma is uj baratokat szereztel 😊

Stormbird

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Dud [OBI]
Remélem. Kéne majd egy IP. Ha fennt lesz a szerveren pls valaki informáljon és megnézem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

DOGMAN
Remélem chello-n nyomja...

DOGMAN
Nem görcsölök KeFe, ez "csak azért is" dolog. 😊)
Bent a szerveren megdumáltuk már a dolgokat a többeikkel, mondtam aki ismer az tudja kb 2 perc alatt almúlik a mérgem.
Ez itt, már csak szórakozás, ha felszívja magára hát szívja. 😊)

Dud [OBI]
Majd holnap 11h -tól. Csak a Nanu filtert kell még beállítanom.

DOGMAN
Kezd népszerû lenni a srác.
ZSÍÍÍÍRRRR

DOGMAN
Dud ha még van rá igény, visszalõheted a szervert, az a pár "kis pöcsvakaró" aki 11-tõl fentvolt elment aludni...

Nanu!

Igazad van! A 3771 sem lányregény, de ahogy nézem volt ott elõbb egy nem kevésbé gyenge beszólásod.

Hogy jössz Te ahhoz, hogy beleszólj ilyen hangnemben a felnõttek dolgába?

Szerinted minden rendben van abban a hozzászólásodban? (3766)

Stormbird

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

ApWar
Te kis köcsög NANU!! Jó lenne ha nemm itt rontanád a levegõt!!!!!!
DOGMAN te meg szard le ezt a kis buzit!!!!

ApWar
DOGMAN
Hehh én is befejeztem, ha akarod nanu legyél te a gyõztes ok??
Majd hosszútávon meglátod megérte-e.

DOGMAN
"egy '74-es BAK ferfi (vagy csupaszka) lehetne ertelmesebb is😊)"
Hogy szerintem kire gondoltál azt most nem mondanám mert már elég volt a trágár szövegbõl de biztosíthatlak ha rám céloztál akkor igen csak mellé ment.
Amúgy közel jártál a valósághoz de nem fogadható el találatnak.
A csupaszka az meg mi olyan csúszó-mászó féregféle tán mint te vagy??

Dud [OBI]
Részemrõl befejeztem. Igazad van! Arra sem méltó hogy még egy sort is írjak.
BF fanok! Tényleg utáljuk ki ezt a lámert mert rossz fényt vet ránk!

DOGMAN
Én anyáztam mert belegázoltál a lelkivilágomba a bunkó szövegeddel.

Nanu!

Komolyan csodállak...
Ekkora arccal biztosan a reptérre jársz megfordulni...
Persze jobb lenne egy pszhihológushoz elmenni. Még idejében! Még mielõtt valami kárt tennél magadban...

BF-es Népek!
Én a megszállott OFP-s kérek elnézést tõletek ezért a malõrért😞
Remélem még a Világból is kiutáljátok ezt a beteg gyereket.

Béke
Stormbird

Dud [OBI]
Látod Dog ezért szerettem mindig is az OFP társaságot! Semmi anyázás, semmi fikázás, soha semmi bahé! Az ilyen pondrók nem kaptak ott helyet...

DOGMAN
Amúgy kirõl beszélsz??

Dud [OBI]
Egyet elért és neki már ez is eredmény: az tuti hogy felkerül a bann listára! Más listára úgysem kerül fel max a halálra!

DOGMAN
Csak sûrûn nyomkodd a refresh-t, le ne maradjvalamirõl 😊)

Dud [OBI]
Tipikus! Itt nagy a szája mert arc nélkül lehet üvöltözni. Kíváncsi lennék rád élõben! Gondolom egy kemény 35kg -os 0 vagy akinek még az életben nem jutott semmi jó és most itt tombolod ki magad, mert az élet mást neked úgysem tartogat. Primitív hulladék vagy, sajnállak...

DOGMAN
ez az utolsó nézd csak meg az indexes OFP topikot is 😊)
itt

DOGMAN
Látom az index topicban is jártál:
"tegnap volt egy OBI server ami magyar..csak passos volt😞(
OK csinaltak sof2 servert is...

szal OBI banda a passt jolenne kozze tennetek es a 32 szemelyes serveren nemcsak 8 dude rohangalna...thx😊"

A stílusod kicsit hagy némi kívánnivalót maga után..
Még jó hogy az a thx ott van

DOGMAN
Anyám meg már rég meg is halt, mire te a sajátodéból kiestél...

DOGMAN
Na mivan eltaláltál a fórumba olyan mélyre is??
Vagy csak eddig tartott míg leesett???

The Garrett
áááá inkább gitározok...

de komolyan ez lesz itt a flamelés lesz akkor EZ: lesz 😄 és ez fenyegetés volt.

KreeztalCODE
te milyen notakat nem ismersz ^.^

leszel a CODE notafaja? ^.^ (majd csinalunk publik wilkot ahol mindenki hallgathatja, hogy milyen szepen enekelsz ^.^)
The Garrett
"Olyan aranyos kislány vagy bujj el szépen majd megkeresünk..."

The Garrett
akkor mostmár én is ... DAMN

KreeztalCODE
valahogy tudasd mar ha befejezted ... akkor majd jooool megtapsolunk ^.^
KreeztalCODE
Garrett is huje ^.^
KreeztalCODE
na ezt megkaptuk ...

de huje aki valaszol valamit is erre az uzenetre ^.^ (en az vagyok alairom!)
The Garrett
NEm vagy te egy Mohaa player véletlenül? -😄

KreeztalCODE
ne huzd fel magad az ilyenen ... biztosan csak korai magomlese van ^.^
DOGMAN
Már írtam hogy bocs, aki ismer az tudja, defaultban nem vagyok ilyen...
Nézzétek el eme ideggyenge fellángolásomat (és még igazam is volt)

DOGMAN
Majd hívlak Dud a 7végén vagy hétfõn du. mert vannak fejlemények, csak nem akarom elkiabálni mert nem lett még megerõsítve...
Írtam még ide nyunyunak de inkább kitöröltem