Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ssc-suni-hu
Na latod csak bejutottak AMS-ek a szerverre, mert mar ott a nevuk es lassan be is telik az 50 fo mar 32-n nyomjak.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Meg oszinten, te tenyleg szeretnel olyannal jatszani, aki nem erti meg abbol a szovegbol, hogy melyiket kell hasznalnia?
Na ugye hogy nem

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Nem nem ennel tobb segitseget nem szabad nyujtani.
Ha meglatok valakit, hogy itt leir tovabbi segitseget, akkor lefokozom. :-(((((
grrrr grrrr grrgrgrgrgrgrgrgr

na nem poenkodtam

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ssc-suni-hu
Igen az ASE latja

ssc-suni-hu
Mindjart jon ....
mar itt is van

www.swgy.hu/201/ujmap
na ezt a linket kell mindenkinek mondani, ha nem megy neki a mapvaltas :-)

Ams
a dragon.bat-ot lefuttattam

Ams
segíts mer nekem nem connectál?
all seeing eye látja?

ssc-suni-hu
Ha jol emlekszem te voltal az a TK-zo aki az OBI-n egy joparnapja felidegesitett. Aztan megbeszeltuk es megertettem miert csinaltad :-)
Namarmost akkor mondtad, hogy kezdo vagy.
Es mnivel az OBI-n voltal neked fent voltak az uj fajlok akkor.
Szerintem most is fent van neked.
Szoval azokat szedd le.
Ha nem megy, akkor a kovetkezo hozzaszolasomat olvasd el.

Crem
Üdv Süni!

Létszíves írd le nekem, hogy is kell megcsinálni a váltást, hogy ne csak az OBi-n tudjak játszani!😊

Elõre is THX!

Ui: Nem találom, olyan sok a hozzászólás...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ssc-suni-hu
Hat egyebkent biztos muxik a szerver, mert megy vagy 27 ember rajta gondolom azert, mert most meg nincs kod rajta, igy kulfoldiek is vannak rajta.

Frankie
Ugyanúgy gondolkozunk láccik

Frankie
hohohoho..

Ams
köszi

Ams
köszi

Frankie
nem tom 9 körül érek haza. Akkor megmondom. ;-)

Ams
segítsetek plíz! nektek megy a server?

Frankie
Jep. A Süni féle batchet pedig terjeszteni kéne.
Vagyis valami állandó felületre kibiggyeszteni.

Dali
Vágom a dolgot, OK, így marad. Köszi a véleményt.

Teccikérteni?

Ams
válaszoljatok plíz, nektek megy?

Dali
Most nem a szerver létérõl kérdeztem, hanem arról, hogy maradjon-e fent az a mod, ami miatt sokan nem tudnak belépni hozzánk, ha meg fent van akkor máshova.

Teccikérteni?

ssc-suni-hu
Ha lehetne, meg maradjon meg egy par hetig, igy ahogy van. Lassan atszokunk kedves CB-s baratainkhoz, es akkor majd jol megkoszonjuk eddigi segitsegeteket szamunkra.

En velemenyemet hallottak.

Dali
most akkor mi legyen ezzel a moddal? Az OBI-n maradjon? Mik a vélemények?

Teccikérteni?

BurnBaby
süni szépen megkérlek tedd ki vhova egy helyre az összes kapcsolódó infot (biztonsági másolat "patching", obi map felrak/levesz, stb) és automatice benyomjuk a linket ahányszor... me má megauncsi 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
a chello felmenõinek tett javaslatot szexuális viszony létesítésére vagy hason lovak 😊

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
Mier volt cenzura?
mit irt be?

BurnBaby
mert az új szerverre pont h nem kellenek azok a bizonyos modifikációk
csak az obira...

istenem emberek ennyi almát se láttam még kosárban... 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
szeretem... 😊

freddy te meg el ne vedd a kezed ,)

www.battlefield.hu

bravet
miert irja ezt,ha az OBI-hoz szukseges modifikaciok megvannak?
Ams
nem connectál... help

Ams
nem connecrál... help

bravet
nalam azt irja az uj serverre ,hogy corrupted data..melyik fileokat kell hozza torolni ,vagy modositani...
Ams
nektek megy az új server? mer nekem nem...

Még semmi sincs rajta mert még ez csak próba üzem.Majd holnap.
BurnBaby
szerintem nemtom..
szal ha nincs rajta mutátor...
obi nemrégiben még állandóan full-houseon futott, alig lehetett beférni. most megoszlik a nép, obi már majdnem mindig tele, dragonon 10-12 ember... az már 40 fõ 😊 szal még akármi is lehet 😊

www.battlefield.hu

Csak kár ,hogy egyszerre soha nem leszunek bent annyian😞

\"Life is around you and in you.\"

BurnBaby
lol ájjlebobbi-t cenzúrázták? pedig épp akartam mondani ájjon le ,)

www.battlefield.hu

Dali
Amúgy szorry azoktól akiknek ez túúmáccs a nagy copy-paste kombóért.

Teccikérteni?

Dali
Aztaaaa :-) Én épp addoltam textet 😊 Egy fícsör kihasználása egyszerre elég is 😊

Teccikérteni?

Timber
"You can add text, pictures, sounds, links to other sites, and more!"

Nem semmi, hogy hol tart mar a tudomany!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Dali
Dióhéjban: Kicsit csúszik a patch. Múlt hét Pénteken jött volna ki. Jön a BF1942: The Road to Rome nevû kiegészítõ csomag. 6 új pálya, új fegyverek, 8 új jármû. Olasz és Szicíliai 2. világháborús hadszínterek lesznek. 2003 elején fog kijönni.

It could be said that for every action, there's a reaction. In the case of this week's update, we have the action of bringing you some bad news, but the reaction is a heavy dose of good news. So we're going to give you the bad news first. So sit back, relax, and enjoy the surprise at the end of the update.

1.2 Patch
The 1.2 patch is in progress. We had originally hoped to release it as early as today, but some last minute problems are preventing that. Expect the patch very soon.

That wasn't so bad was it? Ready for the good news? Then keep on scrollin'...

The First Battlefield 1942 Expansion Pack
After seeing a flurry of rumors and speculations being circulated around the net, we're now ready to present the facts about our Battlefield 1942 expansion pack. What better way to do this than by bringing the news to the heart of Battlefield 1942 -- the fans and players.

Battlefield 1942: The Road to Rome
Electronic Arts is excited to announce the expansion pack, Battlefield 1942: The Road to Rome for the PC. The multiplayer-focused expansion pack will give players more of what they have grown accustomed to with the original Battlefield 1942 title, including more maps, more vehicles, and more fighting forces.

The Road to Rome will focus exclusively on the largely underpublicized Italian and Sicilian campaigns of WWII. Players can choose to fight on six new maps including Operation Husky (Sicily) and the battles for Anzio and Monte Cassino. Each map comes with highly detailed environments such as Italian houses, Mediterranean trees and even the Monte Cassino Monastery.

Controllable vehicles are the heart of the Battlefield 1942 experience and The Road To Rome will feature eight new vehicles in addition to the more than 30 in the original title. These include the German BF-110 and British Mosquito twin-engine fighter-bombers. Also debuting are Italian and new British and German tanks and anti-tank guns. New hand-held weapons include the Italian Breda assault rifle, British Sten SMG and bayonets on rifles.

Staying true to the Battlefield 1942 massive multiplayer legacy, The Road To Rome will support up to 64 players (on select maps) and give them the ability to fully experience World War II combat. Playing as several infantry classes, gamers can control many weapons available to the Axis and Allies and command numerous land vehicles, ships and aircraft. Two new fighting forces include the Free French Forces and Italian forces.

Currently under development by Swedish-based Digital Illusions. Battlefield 1942: Road to Rome is scheduled to be released in early 2003 under the EA GAMES brand. The original Battlefield 1942 is required to play The Road to Rome.

Teccikérteni?

Timber
az majd a kiegeszitoben ^.~

Dali
Beszart a Xeneo webszerveretek 😊 Csekkold le.
Mi lesz amúgy ott látható?

Teccikérteni?

WiNters
lesz az 1.2-ben valami új fegyver vagy valami?

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Timber
meg azt is megtudtam, hogy az EA tartja vissza az 1.2es patchet ... nem tudni miert ...

Timber
szoval ... ismet kis hirezes mindannyiunk kedvenc fejleszto csapatatol:
Az a helyzet hogy amikor elkezdtuk csinalni a BF-t akkor nagyobb hangsujt akartunk fektetni a tank es a repulo csatakra, igy a gyalogsagi resz kicsit hatranyba szolrult.. (ez latszik is a gamen)
... a kovetkezo jatekunkban mar sokkal tobbmindenre fogunk figyelni, ugymond a BF csak bemelegito volt 😉

Naszal 😊
Elindult a szerverünk 50playal 😊
Mindenkit szeretettel várunk mert tesztelni kell, hogy birja-e az 50playt!!!!
Nincs ma jelszó de ha müxik akkor "bfhun" lessz a jelszó holnaptól.
Aki nem használ szerver szemet annak itt a cím:212.92.18.103:23000
BurnBaby
haggyá békén 😛

www.battlefield.hu

Timber
Miert nem tudok OBIra felmenni?

Mindig mikor probalok valami corrupted data-t ir ki!! SEGITSETEK PLS!

Frankie
Statisztikailag 40 üzenetenként megkérdezi valaki.